Pagina oficială produse de slabit Black Latte: ce este, forum, mod de preparare/utilizare, contraindicatii, efecte adverse, ingrediente. A slabit cineva cu Black Latte

Te-ai săturat de kilogramele în plus? Nu reușești să slăbești? Odată ce ai slăbit te îngrași din nou? Vrei să îmbraci rochia preferată, dar nu mai încapi în ea, să-ți cumperi haine frumoase a devenit o problemă serioasă?

black latte forum

“Le mulțumesc persoanelor care spuneau că-s grasă și mă tratau cu dezgust. Fără ei, aș fi rămas până acum o grăsană!”, – spune Mirela Vîrlan, cea care a slăbit cu 26 kg . În calea sa pentru a slăbi a încercat o mulțime de diete, dar cel mai eficient s-a dovedit a fi un remediu simplu . Despre acest remediu care nu permite kilogramelor să se acumuleze la loc chiar și după ce ai slăbit , Mirela ne-a povestit în detaliu. Iată istoria ei miraculoasă…

N-am fost niciodată zveltă ca o căprioară, dar excesul de greutate nu-mi crea complexe. După ce am făcut cunoștință cu Laurențiu, viitorul meu soț, am și uitat complet de acest aspect, mi-am revenit doar atunci când devenisem cu adevărat o grăsană.

După ce am făcut cunoștință cu Laurentiu, viitorul meu soț, am și uitat complet de acest aspect, mi-am revenit doar atunci când devenisem cu adevărat o grăsană.

Relația noastră durează 7 ani și avem 2 copii. Dar până nu demult, ne vedeam foarte rar. Laurențiu locuia în apartamentul său, muncea mult și venea din când în când să mă viziteze. După care pleca din nou.

De la începutul relației noastre așteptam momentul când mă va cere în căsătorie? Era visul meu!

Când mă va cere în căsătorie? Era visul meu!

Când am aflat că sunt însărcinată, eram sigură că a venit momentul sa ne căsătorim. Dar n-a fost să fie. Laurențiu venea și pleca, iar eu continuam să-l aștept…

Când s-a născut primul nostru fiu eram amândoi în culmea fericirii. L-a înfiat pe copil, aveam parte de toată atenția sa, mă ajuta enorm. Simțeam că ne iubește, dar era o dragoste aparte.

Când fiul nostru a făcut 2 ani, am decis să plecăm într-o vacanță. Mare, soare, nisip… Aveam mare nevoie să mă relaxez!

Un hotel bun în Egipt cu plajă caldă și un meniu All Inclusive era opțiunea ideală pentru noi.

a slabit cineva cu black latte

Pe plajă observasem că Laurențiu privea îndelungat spre o tânără. Nu i-am reproșat nimic, dar am început să fiu atentă la reacția sa. La început am crezut că s-a îndrăgostit la prima vedere. Dar mai târziu și-a îndreptat atenția spre altă fată și tot așa până la infinit!

M-am înfuriat! Se purta de parcă eu și fiul nostru n-am fi fost lângă el.

Pur și simplu îi plac fetele slabe!

Nu mi-a plăcut niciodată să mă comport ca o proastă geloasă, așa că după ce m-am calmat am început să analizez lucrurile. Mi-am dat seama că toate fetele pe care le privise în ultimele zile aveau ceva in comun. Erau de câteva ori mai subțiri decât mine! Am rămas trăsnită- pur și simplu îi plac fetele slabe! Probabil că aici era ascuns motivul comportamentului său din relația noastră???

Am păstrat o fotografie în care mă ține în brațe și se uită la una slăbănoagă, priviți:

black latte comentarii

Laurențiu nu mi-a spus niciodată că nu i-ar plăcea silueta mea. Nu m-a rugat niciodată să slăbesc. Dar nu făcea nici pasul “urmator” pe care-l așteptam atât de tare.

Incercam să alung aceste gânduri care mă frământau continuu, băgând în mine bucatele All Inclusive. Toată vacanța am mâncat cât trei.

Revenind acasă, am urcat pe cântar și am încremenit. Pe lângă bronzul frumos, am adus din Egipt 9,5 kg. Era cât pe ce să-mi pierd mințile.

M-am pus pe căutat informații pe net despre slăbit, iar peste câteva săptămâni mi-am dat seama că eram însărcinată! A fost o vacanță fructuoasă în adevăratul sens al cuvântului. Deci, în noile condiții, trebuia să uit de ideea mea…

Nu puteam alunga din minte gândul că Laurențiu nu mă iubește ca pe o femeie

Nu puteam alunga din minte gândul că Laurențiu nu mă iubește ca pe o femeie. Era cât pe ce să avortez. Sunt fericită că Laurențiu mi-a interzis să să mă gândesc la aceasta.

Astfel am devenit părinți pentru a doua oară, am născut încă un fiu. Laurențiu l-a înfiat și pe el, dăruindu-ne toată atenția, grija și iubirea sa. Clar, în acele clipe când venea la noi. În afară de periuța de dinți, nu avea niciun obiect personal în apartamentul meu. Mă străduiam să nu mă gândesc la asta, mi-am îndreptat toată atenția spre copii.

După ce am încetat să alăptez, îmi venise din nou gândul că trebuie să slăbesc. Acea vacanță nu-mi ieșea din minte, n-am putut uita cât de fierbinte le privea Laurențiu pe acele fete slabe, iar relația noastră n-a suferit nicio schimbare. În acea perioadă cântăream 88 kg pe care le uram din tot sufletul.

În acea perioadă cântăream 88 kg pe care le uram din tot sufletul. Și m-am decis!

Și m-am decis! Am încercat o groază de chestii: vreo 10 diete, antrenamente fitness, împachetări, saune speciale, ședințe de masaj ș.a. Toate acestea sau nu mi-au folosit la nimic, sau m-au ajutat să slăbesc pe o perioadă scurtă: kilogramele revenea la loc cu viteza luminii.

Tot în acea perioadă am întâlnit-o într-un market în secția de cofetărie pe Monica, am împărțit același salon după cea de-a doua naștere. Am recunoscut-o cu mare greu, era mai grasă ca mine, iar acum era de 3 ori mai subțire decât după ce-a născut!!!

– Incredibil! – am spus în loc să o salut. – Te privesc și nu-mi cred ochilor! Monica, chiar ești tu?!

– Am slăbit un pic? – a întrebat Monica zâmbind, în timp ce-și lua brioșele.

– Mănânci dulciuri?! Cum îți reușește? Cum??? Eu am încercat o grămadă de metode, sport, diete, saune, fel de fel de prostii! Reușesc să dau jos 3 kg pe săptămână și apar brusc 7 kg în loc!- am memorizat bine acest moment, pentru că strigam în gura mare, iar oamenii începuseră să ne privească cu atenție.

– Ce tot îndrugi acolo, Mirela? Diete? Saune? Nu înțeleg. Te invit la mine. Oricum soțul e plecat la birou, iar copilul la grădiniță. Hai să bem o cafea… Eu cu brioșe, tu- cu apă chioară- a spus Monica, zâmbind. Îți voi povesti, îți voi arăta tot. O să și testezi, dacă vrei.

– Ce tot îndrugi acolo, Mirela? Diete? Saune?

M-a intrigat enorm, așa că am acceptat invitația pe loc. Laurențiu pleca săptămâna viitoare într-o călătorie de afaceri, așa că hotărâse să-și dedice tot timpul liber copiilor. Puteam să mă relaxez un pic.

Monica a slăbit cu 33 kg în 3 luni și jumătate după ce a încetat alăptarea. N-a ținut nicio dietă, nu s-a înfometat și nici m-a mers la sală. A continuat să trăiască în regim obișnuit, fără restricții.

Corpul ei a devenit suplu, ziceai că-i adolescentă. Straniu, dar faptul că a slăbit atât de mult n-a lăsat niciun semn pe pielea ei, nu avea vergeturi. M-am gândit atunci că Laurențiu ar fi sorbit-o din ochi.

Dar cel mai tare m-a frapat faptul să aflu cât de simplu și-a atins scopul, cât de simplu și sigur poate să slăbească oricine își dorește aceasta. Rețeta ei de slăbire pur și simplu m-a șocat!

Am reținut pentru toată viața acea senzație când încercam să slăbesc. Parcă nimerisem în iad! Îmi aminteam depresia cauzată de starea de nervozitate, de certurile cu Laurențiu și cum băgam în mine mâncarea fără să mă opresc. Începusem să mă urăsc pe mine însumi.

Aveam o senzație neplăcută pentru faptul că am trecut zadarnic prin tot calvarul, deoarece trebuia să slăbesc în alt mod. Dar nu pot spune că nu eram fericită- acum știam sigur ce am de făcut.

Iar acum, vă invit să citiți cu atenție tot ce mi-a povestit Monica!

Cel mai benefic produs pentru slăbire este cărbunele activ. Pătrunzând în organism, acesta elimină toxinele cu ajutorul a două mecanisme. 1. Datorită adsorbției și structurii poroase. 2. Datorită reducerii catalitice (procesul care determină ionii încărcați negativ ai poluantului să fie atrași de ionii de carbon încărcați pozitiv).

Cărbunele activ leagă toxinele în corpul uman și, datorită cuplării moleculelor, le elimină rapid prin intestine.

Curios, aproape toate proprietățile benefice ale cărbunelui activ au fost descoperite încă de locuitorii Indiei și Chinei antice, care îl foloseau la purificarea apei pentru băuturi și vin. Peste câteva secole, nutriționiștii au denumit cărbunele activ drept remediul ideal pentru detoxifiere.

Acasă, Monica m-a servit cu latte, dar nu era obișnuit, ci negru. Eram surprinsă, dar gustul băuturii s-a dovedit a fi aproape identic cu cel al cafelei obișnuite cu spumă puternică de lapte – foarte gustoasă.

”Acesta este secretul slăbirii mele- latte-ul cu cărbune Black Latte”, – a spus Monica, arătându-mi cutia cu praf negru din care a preparat băutura.

”Acesta este secretul slăbirii mele- latte-ul cu cărbune Black Latte”, a spus Monica, arătându-mi cutia cu praf negru din care a preparat băutura. N-ai nevoie de mașină de cafea. Pur și simplu dizolvi praful într-o ceașcă cu apă clocotită.

Este suficient să consumi băutura o dată pe zi, de preferință dimineața. Toate caloriile suplimentare care vor veni în timpul zilei, pur și simplu nu vor fi stocate în depozite de grăsime. Poți să-ți imaginezi? Este un vis!

black latte pareri

– Dar este imposibil! Atât de simplu? – am spus încet.

— E treaba ta dacă crezi sau nu. Dacă-ți plac dificultățile- n-ai decât să continui calea. Ai vrut să afli cum mi-a reușit să slăbesc? Ți-am povestit. Acum te las să reflectezi singură. La urma urmei, nu vând această băutură și n-am scopul să ți-o ”bag pe gât”. Încearcă dacă vrei. Dacă nu vrei- bea apă, sau ține o dietă de foame. Apropo, vrei o brioșă? — a întrebat Monica, arătând spre prăjitura mea preferată.

— Nu, mulțumesc. Cred că e timpul să plec.

În acel moment nu-mi dădeam seama că această vizită de o oră și jumătate îmi va întoarce viața la 180 de grade…

Am făcut schimb de telefoane și am plecat acasă. În acel moment nu-mi dădeam seama că această vizită de o oră și jumătate îmi va întoarce viața la 180 de grade…

Am ajuns acasă într-o clipită. Am intrat pe net și am comandat Black Latte pe site-ul de care mi-a vorbit Monica. Peste 3 zile țineam în mâini cutia mult așteptată și a început!

Am urcat pe cântar. Arăta 88,4 kg. Din acea zi am început să consum în fiecare dimineață câte o ceașcă de latte.

În dimineața următoare am urcat din nou pe cântar — 88,5 kg. Plus 100 gr.! M-am întristat nevoie mare! Intrasem în panică.

Am sunat-o pe Monica.

– Mirela, calmează-te. Kilogramele încep să se topească din a 4-a sau a 5-a zi . Continuă să bei băutura. Uită de cântar pentru 5 zile. O să vezi ce se întâmplă — m-a intrigat Monica.

Am continuat. Nu mi-am schimbat meniul zilnic, pur și simplu consumam câte o ceașcă de Black Latte în fiecare dimineață. Eram curioasă să văd ce se întâmplă. Nu puteam să cred că voi slăbi fără să-mi schimb regimul alimentar și modul de viață.

În cea de-a șasea dimineață, m-am îndreptat cu picioarele tremurânde spre cântar, am urcat și-am închis ochii. Îmi era frică să privesc și totuși, am deschis brusc ochii. Cântarul arăta 83,43 kg.

În primele 5 zile am dat jos 5,1 kg- fără restricții alimentare, fără exerciții fizice!

Am memorizat pe de rost prima cifră a succesului meu! Înima era gata să-mi sară din piept, mi se tăia respirația! Am reușit!!!

Săptămâna următoare am continuat cu meniul obișnuit. Pur și simplu în fiecare zi am băut câte o ceașcă de băutura mea devenită preferată Black Latte .

Mă rețineam cu greu să nu urc pe cântar, deși era clar și fără el că kilogramele pleacă. Uneori, aveam o senzație plăcută de căldură în mâini, burtă și șolduri. Eram plină de energie, ceva ce nu se întâmplase de mult timp cu mine. Oboseala dispăruse undeva.

Când am urcat peste o săptămână pe cântar, era cât pe ce să leșin. Dispozitivul arăta 74,7 kg. Adică, în a doua săptămână am dat jos aproape 9 kg!

În 12 zile am slăbit cu 13,7 kg!!!

Imaginează-ți că ai slăbit chiar în această clipă. Ce simți? Te simți minunat, îți place noua ta imagine. Acum știi ce fel de senzații aveam.

Bineînțeles, observasem că hainele au început să arate cam over. Dar nu-mi puteam imagina că în 2 săptămâni am slăbit cu aproape 14 kg — pur și simplu, nu-mi credeam ochilor!

Laurențiu trebuia să poposească peste 2 zile. Zburam pe aripile fericirii, imaginându-mi ce reacție va avea. Și copiii îl așteptau cu mare drag, erau curioși să-și primească darurile pe care le aducea tata din călătorii.

În ziua cu pricina am pregătit o mulțime de bucate gustoase, printre care și tortul preferat al lui Laurențiu- nu-l preparasem de câțiva ani. Nu mai aveam frică să mănânc dulciuri!

Laurențiu sosise în momentul când puneam bucatele pe masă. Auzind zgomotul, copiii au fugit spre ușă să-l întâmpine pe tata.

Ușa s-a deschis, iar în prag a apărut Laurențiu, ținând în mâini un buchet de flori și cutiile cu jucării pentru copii. Băieții i-au sărit în brațe, iar el, văzându-mă pe mine, a înmărmurit. Cutiile au căzut pe jos, la scurt timp au căzut și florile peste ele.

Copiii săreau în sus de fericire, iar Laurențiu s-a aplecat să culeagă florile de pe jos, fără să-și ia privirea de pe mine.

Peste câteva secunde am rămas singuri. Laurențiu a împietrit, ziceai că-i vrăjit. Am început să râd în hohote, luîndu-i florile din mâini.

— Ce faci? Nu intri?

— Cum… ??? Laurențiu nu-și putea reveni.

— Mă săruți sau ai de gând să stai acolo?

Laurențiu m-a înșfăcat brusc, luându-mă în brațe a început să mă sărute, iar eu râdeam cu poftă. Laurențiu strălucea, iar eu am simțit cu toată ființa mea cât de tare mă place.

– Haide! Pune-mă jos! Spală-te pe mâini și ia loc la masă.

Laurențiu nu-și putea reveni, iar după ce copiii au plecat la culcare, s-a năpustit asupra mea că în prima noastră noapte de dragoste. A fost o noapte nebună de dragoste, de nici nu-mi aminteam — de câți ani nu m-am simțit atât de dorită. Sleiți de puteri, am reușit să adormim abia spre dimineață.

Dimineața, imediat ce ne-am trezit, Laurențiu a venit cu ideea să plecăm într-o vacanță de 10 zile la mare. A încheiat un contract de succes, primind câteva zile libere și bonusuri.

Eram în al nouălea cer de fericire — era cu adevărat ”bună dimineața”, așa cum demult nu mai avusem!

Munceam în calitate de contabil la câteva companii, lucram mai mult de acasă. Pentru viitorul apropiat nu preconizasem nimic important la birou, așa că-mi puteam permite o vacanță de câteva săptămâni. Deci, am acceptat pe loc. Și copiii erau fericiți că plecăm la mare!

De această dată am ales Tunisia. O cameră dublă într-un hotel de 4 stele cu meniu All Inclusive- un test ideal pentru rețeta mea secretă. Și sigur că ardeam de nerăbdare să văd cum se va comporta Laurențiu în vacanță.

Și-a îndreptat toată atenția spre mine. Era victoria mea!

Peste o săptămână ne încălzeam pe plaja din Tunisia, privind marea curată și ascultând zgomotul valurilor. Laurențiu nu-și lua ochii de pe mine și nu mă lăsa singură nici pe o clipă. Mă bucuram de toată atenția sa. N-am observat să se uite la alte femei. Era victoria mea!

Am mâncat multe bunătăți, nu mi-am impus nicio restricție. Carne, cartofi, bere, ochiuri cu becon, chifle, torturi- în meniul meu aveam tot ce poate conține un All Inclusive în Tunisia. Sigur că n-am uitat să beau în fiecare dimineață câte o ceașcă de Black Latte.

despre black latte

Seara, dupa ce băieții adormeau obosiți de atâta joacă și înot, savuram vin, stând îmbrățișați la balconul camerei noastre, discutam și urmăream luna plină. Peste câteva ore, Laurențiu mă lua în brațe și mă ducea în dormitor unde făceam dragoste cu atâta pasiune… era chiar mai frumos decât la începutul relației. Așa ne petreceam fiece zi. Mă simțeam feeric!

În ultima seară a vacanței, Laurențiu m-a rugat să închid ochii. L-am ascultat, auzind cum a intrat în cameră să ia ceva.

— Deschide! — Simțeam că era emoționat.

Am deschis ochii. Laurențiu stătea într-un genunchi în fața mea. În mâini avea un inel de aur.

— Mirela, vrei să fii soția mea?

Simțeam că leșin. Așteptam aceste cuvinte mai bine de 7 ani!

Așteptam aceste cuvinte în fiecare zi. Visam să aud aceste cuvinte. Îmi imaginasem de atâtea ori cum rostește aceste cuvinte. Am simșit că-mi curg lacrimile.

— Glumești? — era tot ce-am putut spune.

— Deloc! Ești cea mai frumoasă femeie de pe pământ, vreau să fii soția mea. Soție adevărată! Nu mai vreau să plec de lângă tine. Îmi doresc să fim mereu împreună!

Am început să plâng, l-am îmbrățișat și am șoptit: ”Sunt de acord!”

Imediat ce am ajuns acasă, am trecut pe la primărie ca să depunem cererea.

Uitasem complet de greutatea mea. În 10 zile de All Inclusive am reușit să dau jos cu Black Latte 7,5 kg.

Cu toată vâltoarea de evenimente, uitasem complet de greutatea mea. Am urcat pe cântar doar atunci când revenisem din vacanță. De această dată, în 10 zile de All Inclusive, cu Black Latte am dat jos 7,5 kg. Sigur, nu era minus 1 kg/zi ca la început, dar la drept vorbind, am mâncat cât șapte în vacanță.

black latte compozitie

De atunci nu mai duceam contul kilogramelor. Consumam Black Latte peste o zi. Și totuși, până în ziua nunții mai slăbisem cu 5 kg.

Nunta a fost foarte veselă. Am invitat-o și pe Monica, devenisem bune prietene. Îi sunt recunoscătoare pentru rețeta simplă de slăbire.

Laurențiu a recunoscut că și-a dorit mereu să fiu zveltă.

Mai târziu, Laurențiu mi-a destăinuit că noua mea imagine l-a înnebunit. A spus că și-a dorit mereu să fiu zveltă, își imagina că sunt anume așa cum am devenit acum. Nu-mi vorbise niciodată despre aceasta, pentru că nu vroia să mă mâhnească.

black latte instructiuni

P.S. Ne-am căsătorit acum 3 luni, iar la acest moment vrem să schimbăm apartamentele noastre pentru unul mai spațios și confortabil.

Acum am 62,3 kg și greutatea mea nu crește, deși am încetat deja de o lună să beau Black Latte. În rezultat, am slăbit cu 26,1 kg Ne-am cunoscut acum 7 ani, dar mă scald și acum în dragostea lui Laurențiu. O senzație pur și simplu fantastică pe care am meritat-o!

black latte produse de slabit

Am slăbit cu 26,1 kg. Visul meu devenise realitate!

Visul meu devenise realitate! Rezultatul s-a dovedit a fi mai frumos decât visasem! Recunosc, m-a ajutat Monica. A fost o șansă de care am știut să profit.

Asfel de șanse apar în viața oricărui om, deși foarte rar. Dar mulți din noi le ratează din cauza rutinei, a sărăciei și neîncrederii.

Încercați să recunoașteți șansa întotdeauna și în orice: în orice eveniment din jurul vostru, în oamenii pe care din anumite motive îi întâlniți în calea vieții, în istoriile pe care le citiți accidental, in orice! Iar când o recunoașteți țineți-o strâns! Acesta este secretul suprem cum să devii fericit . Folosind șansa vei vedea că viața ta va deveni mai bună, încât nici nu-ți poți imagina la acest moment.

La prima vedere, Monica povestea lucruri incredibile. Dar am decis totuși să încerc rețeta ei, acest Black Latte, deoarece nu putem ști care va fi rezultatul. Aș fi putut să râd cu poftă și să-mi continui calea. Dar atunci cu siguranță nu s-ar fi întâmplat nimic! Ba mai mult, n-aș fi înțeles că mi-am ratat șansa…

Black Latte comandă, pret, Black Latte in farmacii

Pentru femeile ferme, care au decis să devină fericite, frumoase, sexy și dorite, voi face ceea ce a făcut Monica, atunci când am venit în vizită la ea. O să vă arăt unde puteți găsi site-ul producătorului Black Latte despre care îmi povestise ea. Pur și simplu dați click pe butonul verde cu inscripția “TRECI PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI” și se va deschide. Aveți totul în mâinile voastre.

ce este black latte

Despre slabirea de cafea Black Latte: comentarii, pareri medici, pareri negative

Sabina

Trebuia să-ți pui lacăt la gură de la bun început!


Felicia

E vina ei! Trebuie să fii proastă ca să ajungi la 90 kg! E clar că iubitul ei se uita la alte femei. Eu nu eram atât de grasă, dar am slăbit cu Black Latte primăvara trecută. Am dat jos 8 kg în câteva săptămâni și-am obținut o siluetă perfectă. Nicio vergetură! Nu înțeleg de ce să te chinui cu dietele sau împachetările???


Iasmina Focșa

s-a îndopat până s-a făcut ca o balenă și e uimită de ce n-o cere în căsătorie. e lucru știut că bărbaților le plac femeile zvelte.


Adina Birman

Citind articolul am ajuns la concluzia că nu suntem capabile să acceptăm realitatea din oglindă. De aici vin toate problemele. Am fost în aceeași situație, eram grasă și am folosit Black Latte. Am slăbit cu 19 kg. Mulți oameni își strică sănătatea cu diete și antrenamente peste măsură pentru că n-au încredere în astfel de produse. Dar nu poți ști sigur, până nu încerci.


Lavinia

când am ajuns la momentul cu cererea în căsătorie mi-au dat lacrimile. Sunt fericită să aflu că există dragostea adevărată și astfel de cupluri frumoase.


Hermina

Fenomenal! Mi-aș dori să arăt și eu ca tine după două nașteri! Ești bravo!


Elvira79

Mă întreb dacă Black Latte e potrivit pentru toți?! Mama mea are 56 de ani, n-o să-i dăuneze?


Alexa

Elvira, acest produs a ajutat-o pe mama mea să slăbească cu 12 kg. Are 59 de ani și purtăm aceeași mărime la haine. În regulă, n-are efecte secundare, e 100% natural.


Tiberiu Danielescu

Am slăbit împreună cu soția mea cu ajutorul Black Latte. L-a comandat imediat ce a apărut în România. Ea a slăbit cu 13 kg, eu cu 18. Acum are corp de model, niciun pic de piele lăsată. Iar eu îmi amintesc cu nostalgie de burtoiul meu de altădată!


Valentina Olivi

Tiberiu, îți amintești de unde l-a comandat soția ta? Cum apare vre-un produs nou este eficient, iar mai târziu poți întâlni produse contrafăcute, escroci…


Tiberiu Danielescu

L-a comandat de pe site-ul producătorului, butonul verde din acest articol. Iată linkul dă click și treci pe site-ul ce te interesează .


Melissa

E minunat să poți mânca orice delicii fără să-ți fie frică că la sfârșitul săptămânii n-o să încapi în rochii și fuste))) Bestial!


Cleopatra Nicolae

În prima lună am slăbit cu 12 kg, în a două- am dat jos 8, voi continua să beau Black Latte. Cred că la sfârșitul curei voi atinge cifra totală de 25 kg. Un rezultat bun pentru o perioadă de aproape 3 luni. Nu credeți în prostii că este imposibil să slăbești fără dietă.


Emanuela Grosu

Cleopatra, ne demonstrezi și niște fotografii cum ai fost înainte și după? Sunt foarte curioasă!!!!!!


Cleopatra Nicolae

Sigur! N-am de ce să-mi fie rușine. Am făcut un colaj din două foto, înainte și după

black latte romania


Emanuela Grosu

Woww, îți mulțumesc!!!! Ai fost și înainte foarte simpatică!!!!!!!


Cleopatra Nicolae

Să i-o zici soțului meu care m-am părăsit acum 6 luni și s-a întors recent înapoi. Când l-am întrebat de ce s-a întors a spus că n-ar fi plecat niciodată de lângă femeia care am devenit acum


Corina

Eu am eliminat doar 9 kg într-o lună. M-am dezamăgit, deci toate poveștile cu 15-20 kg/ lună sunt minciuni.


Anda

Am apreciat faptul că acest produs te ajută să slăbești treptat, fără a dăuna sănătății. Reușesc să dau jos câte 3-4 kg/ săptămână. În 1 lună au plecat 12 kg! Sunt mulțumită!!!


Nicoleta Birsan

Am primit ieri Black Latte și am băut pe loc o ceșcuță de Black Latte. Ce să zic, n-am mai mâncat nimic după. Blochează ideal pofta de mâncare, aștept cu nerăbdare rezultatul. Aș fi bucuroasă să slăbesc cel puțin cu 200 gr./ zi


Andra

Nicoleta, poți să demonstrezi cum arată cutia produsului?


Nicoleta Birsan

Sigur, privește

slabirea de cafea black latte


Camelia

Am avut o experiență neplăcută cu acest Black Latte. Nici nu mă ating de el și pe voi vă sfătuiesc să n-o faceți. Am vrut să scap de 1-2 kg, dar am slăbit cu 7! Deci, nu acesta era scopul meu. Dar nu puteam face nimic- chiar dacă mâncăm, continuam să slăbesc. Acum incerc să mă îngraș.


Claudia

Cât de răi puteți fi?! Cum poți să zici că autoarea e vinovată, s-a îndopat cu mâncare… Dacă te uiți în oglindă în fiecare zi, ai putea sa nu observi schimbarea. A menționat cineva mai devreme- oglinda nu reflectă relitatea. O înțeleg perfect pe Mirela și mă bucur pentru ea. Sigur că la început era sceptică, cu atâta publicitate despre produsele pentru slăbit, când de fapt 80-90% din ele nu sunt deloc eficiente. Nu știa că Black Latte funcționează cu adevărat. Multă lume n-a aflat încă despre el.


Alesia Păunescu

Cine n-a aflat încă? Vecina mea a început să bea latte la începutul lui decembrie. Ce crezi? La petrecerea de Crăciun a îmbrăcat rochia cumpărată acum 10 ani! Într-o lună a topit 12 kg! Bărbații noștri își rupeau gâtul privind-o, devenisem geloase.


Andreea Madu

Laurențiu e un dulce))) Mirela avea nevoie de o schimbare. Bineînțeles, e vina ei că a ajuns atât de grasă. Ha-ha, era furioasă! A uimit-o faptul că iubitului îi place să privească fetele slabe? Să zică mersi că n-a parasit-o pentru alta! Sunt de acord cu Alesia, cine n-a aflat încă de Black Latte ? Doar cei cărora nu le pasă de greutatea lor. Ceilalți- au slăbit demult cu ajutorul lui. Nu e vorba dacă crezi sau nu în eficacitatea acestui produs!