Curățarea feței, în special curățarea tenului, e un aspect important al îngrijirii personale. Majoritatea persoanelor știu că pielea necesită o curățare adecvată. Dar adevărul e că nu toată lumea înțelege cât de important e să îndepărtezi „congestia” sebacee și alte tipuri de mizerie de pe epidermă.

Îndepărtarea congestiei sebacee, inclusiv a așa-numitelor puncte negre, va permite pielii să primească cantitatea ideală de substanțe folositoare și oxigen mai repede și mai bine. De asemenea, reduce riscul bolilor inflamatorii ale pielii. E posibil să scapi de punctele negre definitiv. Dar dacă alegi produse de îngrijire ale feței de o calitate superioară, îți poți menține fața curată și poți preveni reapariția acestora.

Din acest motiv, cercetătorii au dezvoltat o formulă minunată care afectează comedoanele (punctele negre) fără a afecta epiderma și are grijă de pielea ta.

Ce fel de produs e acesta?2165492965

Black Mask e un produs inovativ, care nu doar că elimină în mod eficient toate punctele negre, ci îți și face pielea mai sănătoasă, curată și perfect netedă. Datorită ingredientelor sale naturale, acționează cu blândețe asupra straturilor subcutanate și superficiale ale epidermei. De aceea particulele de piele moartă, precum și murdăria acumulată sunt îndepărtate ușor din pori fără a cauza roșeață și iritații.

În plus, masca unică e perfectă pentru tenul gras cu probleme, calmând iritația și eliminând acneea.

Compoziție

Componenta principală a acestei măști minunate e cărbunele. Curăță pielea în așa fel încât toate comedoanele, acumularea de grăsime, resturile de produse cosmetice și praful sunt îndepărtate de pe față, porii sunt strânși (nu se măresc), fără a deteriora structura celulară a epidermei.

Compoziția Black Mask include și vitamine naturale și microelemente folositoare care hrănesc și întineresc epiderma.

Proprietățile Black Mask

Potrivit experților cosmeticieni, Black Mask are o mulțime de proprietăți unice și de beneficii. Stratul de mască curăță pielea și asigură un tratament al pielii care poate fi comparat cu un cosmetician bun. Datorită compoziției naturale, acest produs e capabil de:65465326555215

 • Eliminarea roșeții și albirea pielii;
 • Uscarea tenului gras, oprirea secreției active de grăsime subcutanată;
 • Strângerea porilor;
 • Îndepărtarea celulelor de piele moartă și a particulelor de mizerie din pori;
 • Îndepărtarea toxinelor;
 • Distrugerea microorganismelor dăunătoare;
 • Exfolierea cu grijă a pielii într-un mod natural.

Masca e atât de eficientă, încât după prima aplicare, pielea nu doar că e curățată, dar și culoarea și aspectul acesteia sunt îmbunătățite.

Aplicarea măștii

Black Mask conține doar ingrediente naturale. De aceea nu are efecte secundare, efecte adverse și aplicarea acesteia nu cauzează reacții alergice.

Înaintea cumpărării produsului, citește cu atenție instrucțiunile. Trebuie să-ți ții fața în baie de aburi înainte de a aplica masca. Trebuie să faci următoarele:

 • Acoperă-ți fața cu un prosop fierbinte (până la 45°C) timp de cinci sau zece minute;
 • Apoi ține-ți fața deasupra unei infuzii fierbinți cu mușețel sau cimbru sau apă fierbinte cu sare de mare;
 • Spală-ți fața cu apă fierbinte;
 • După baia de aburi, curăță-ți tenul cu un produs exfoliant blând.

Aplică un strat subțire de mască cu o pensulă pe fața umedă. După douăzeci de minute, când masca e uscată complet, îndepărtează-o cu atenție de pe față. Nu aplica masca pe zona din jurul ochilor.

Eficacitatea măștii 54858954986

Înainte de a comanda masca, trebuie să fii conștient cum te va ajuta exact și ce fel de probleme va elimina. Asigură-te că știi ce tip de ten ai, deoarece produsul e eficient doar dacă e folosit în mod sistematic și, în funcție de tenul tău, trebuie să o folosești o dată sau de câteva ori pe săptămână.

Black Mask poate să elimine multe probleme ale pielii, inclusiv punctele negre, într-un mod complet natural și într-o perioadă scurtă de timp.