Cum funcționează loțiunea pentru creșterea părului denumită Bliss Hair Home System, ce componente conține, cum ajută la consolidarea firului de păr, de asemenea și posibilele contraindicații și indicații privind utilizarea.

Loțiunea pentru creșterea părului Bliss Hair Home System este un produs inovator care ajută la ameliorarea firelor de păr subțiri. Aceasta restaurează densitatea naturală a firului de păr și stimulează creșterea de noi fire.

Loțiunea din brandul Hendel este un produs care oferă îngrijire intensă firului de păr și scalpului. Loțiunea se recomandă să fie utilizată în cazul unui fir de păr subțire și cădere abundentă a părului. Bliss Hair System ajută la rectificarea acestor deficiențe într-un interval de timp scurt.

Loțiunea este produsă sub formă lichidă și este vândută în sticluțe ușor de utilizat.

Conținutul și particularitățile componentelor Bliss Hair

Loțiunea conține numai substanțe vegetale active. Complexul ultra-bogat în substanțe nutritive pentru firul de păr și scalp conține următoarele extracte vegetale: avocado, Fallopia Multiflora, lucernă, Sichuan ligusticum și centella asiatica.

Să analizăm în detaliu proprietățile acestor componente:0258555

 • Extractul de avocado. Conține vitaminele F, E, D, B. Poate penetra adânc în piele, conținând substanțe benefice pentru firul de păr și scalp. Rezolvă eficient problemele privind uscarea, exfolierea, mătreața și căderea părului;
 • Extractul de lucernă. Aceasta este o componentă de regenerare. Facilitează absorbția rapidă a nutrienților în scalp și rădăcina firelor de păr. Îmbunătățește circulația sanguină și facilitează un flux optim al sângelui către foliculii firelor de păr;
 • De asemenea această loțiune conține componenta revoluționară HotFlux care a fost dezvoltată în laboratoarele Companiei Hendel.
 • Extractul de Fallopia Multiflora. Acesta este considerat un antioxidant și este capabil să ofere un puternic efect de reîntinerire. Previne în mod activ căderea părului și apariția firelor albe;
 • Extractul de Centella Asiatica. Această substanță stimulează producția de colagen, îmbunătățește microcirculația sanguină a scalpului și distruge radicalii liberi. Previne uscarea pielii și a firelor de păr. Este de asemenea stimulată creșterea părului;
 • Extractul de Sichuan ligusticum. Oferă scalpului efectul de balsam, îmbunătățește microcirculația sângelui, tonifiază, vindecă micile leziuni, regenerează suprafața dermei;

Proprietățile benefice ale Bliss Hair Home System

Compleul de substanțe nutritive conținut de loțiune ajută la combaterea următoarelor probleme:

 • Fir de păr subțire predispus la cădere abundentă;
 • Fir de păr deteriorat;
 • Stadiul inițial de calviție;
 • Creștere lentă a firului de păr.bliss hair romania

După utilizarea acestei loțiuni, firul de păr începe să crească mai activ și să devină mai sănătos. Chiar și foliculii latenți sunt revitalizați și încep să crească. Încetează căderea abundentă a părului. Firul de păr care anterior era deteriorat datorită vopsirii sau chimicalelor utilizate în cadrul procedurilor oferite de saloanele de coafură arată acum sănătos.

Loțiunea are o textură ușoară care previne îngrășarea rapidă a firului de păr. După ce a fost aplicată loțiunea, nu veți avea senzația îngreunării scalpului.

Un alt avantaj al acestui produs cosmetic este că nu trebuie să vă clătiți după ce îl aplicați. Bliss Hair se absoarbe de asemenea forte ușor.

Contraindicații privind utilizarea loțiunii pentru creșterea părului

Dacă utilizați Bliss Hair Home System conform instrucțiunilor, nu există nicio contraindicație. Acest lucru se datorează faptului că loțiunea conține numai ingrediente organice. Acestea sunt hipoalergenice și nu cauzează reacții adverse asupra scalpului.

Cu toate acestea, trebuie să încetați folosirea loțiunii dacă observați orice fel de rană vizibilă a scalpului.

Loțiunea nu este dăunătoare, poate fi utilizată și de femeile însărcinate sau de cele care alăptează. Este adecvată atât pentru bărbați cât și pentru femei, indiferent de vârstă.

Instrucțiunile de utilizare a loțiunii Bliss Hair Home System

Loțiunea poate fi utilizată cu ușurință de acasă. Nu implică un interval de timp îndelungat. Instrucțiunile de utilizare a Bliss Hair Home System sunt următoarele:

02166626

 • Spălați-vă cu atenție părul folosind un șampon pentru păr sensibil. Puteți folosi și balsam;
 • Uscați-vă părul cu un prosop și aplicați loțiunea pe părul aproape uscat. Nu uitați să o utilizați și pentru scalp;
 • Masați ușor loțiunea timp de două minute până când aceasta pătrunde profund în firul de păr;
 • După ce loțiunea a fost aplicată în mod egal pe firele de păr, lăsați-o să fie absorbită de acestea;
 • Nu trebuie să vă clătiți după aplicarea loțiunii. După ce ați aplicat-o, puteți folosi produse pentru păr și puteți să vă uscați părul cu un uscător.

Pentru a obține efectul optim, se recomandă urmarea unui tratament complet cu această loțiune. Trebuie să o folosiți de 3-4 ori pe săptămână. Tratamentul nu durează mai mult de două luni.