Femeile sunt sensibile și au niveluri emoționale fragile. Ceea ce mulți bărbați consideră a fi o glumă poate duce la exprimări explozive din partea femeilor. Mai ales atunci când sunt supărate sau deprimate, bărbații trebuie să fie precauți când le vorbesc sau le abordează. Pentru cei mai mulți bărbați este intimidant să aibă de-a face cu o femeie nervoasă sau supărată. Aceștia se agață de glumele tale cele mai inocente și cele mai simple expresii ale umorului. Există anumite lucruri pe care un bărbat nu ar trebui să le spună niciodată unei femei atunci când se ceartă. Ceea ce iese în mod spontan, în astfel de cazuri, se poate transforma în ceva exploziv.

Nu-i spune niciodată să se relaxeze956849555

  • Cuvântul „relaxează-te” este interzis într-o ceartă. Cerându-i să se relaxeze, îi indici în mod indirect că este necontrolată și nervoasă, în timp ce ea consideră că este serioasă în ceea ce privește problema pe care încearcă să o demonstreze.
  • Mulți bărbați adresează întrebarea: „ești nervoasă?” Aceasta este la fel de dăunătoare atunci când te cerți cu o femeie. Nu încerca niciodată să arăți că tu ești bine, iar femeia este aberantă. Nici măcar nu încerca să îi dai de înțeles că vorbește prostii, chiar dacă ești îndreptățit să spui asta. Orice le discreditează într-o ceartă va fi respins de instinctul de apărare.

Fără expresii de iubire sau sex

  • Expresiile de genul „Te iubesc” sau „Pot să te sărut” sunt interzise într-o dispută. Răspunsul va fi cel de respingere și va duce doar la prelungirea disputei. Femeile pot considera aceste expresii ca o metodă de a distrage atenția și de încercare de a te juca cu sentimentele ei.
  • Nici măcar nu pune întrebări de genul „cum vrei să fie în seara asta”. Menționarea directă a sexului în timpul unei dispute poate înrăutăți cel mai mult situația. Sexul nu este o sursă de calmare a femeilor; ele se bucură de sex atunci când sunt liniștite.

Evită menționarea trecutului ei02217145988

  • În timp ce vă certați, menționarea foștilor iubiți sau soți o va face mai nervoasă. Dacă dorești cu adevărat să încetați disputa în cel mai pașnic mod posibil, păstrează tăcerea, chiar dacă ea se repede la tine cu fostele tale relații.
  • Nu o întreba niciodată „cu câți bărbați te-ai culcat”. Acest subiect irită femeile și le face să ducă subiectul în zone neașteptate de furie și ură. Ea poate lua aceste expresii ca pe o modalitate de umilire sau înjosire prin aducerea în discuție a trecutului ei.