Salutare! Mult timp mi-a fost rușine să vă spun povestea mea. Dar apoi m-am gândit că sunt atâtea fete care visează să slăbească fără diete, suferință, exerciții fizice epuizante, post și pilule periculoase!

Visele și dorințele cele mai grase fete care a existat vreodată

Încă de când eram copil, nu m-am îndoit nicio clipă că sunt urâtă. Toate hainele de mărime XXL arătau pur și simplu HIDOS. Era clar că colegii mei de clasă mă disprețuiau atunci când mă vedeau mâncând în pauze plăcintele făcute de bunica. Adesea îi auzeam tachinându-mă pe la spate, dar făceam tot posibilul să îmi ascund lacrimile.

Acasă mă priveam în oglindă: grăsimea urâtă de pe burtă îmi atârna, burta mare, brațele lipsite de fermitate, opt bărbii duble… Eram dezgustată de mine însămi și îmi era foarte rușine… DE CE mă judecă toți cei din jur pentru aspectul meu exterior? Cu toate acestea, nu îmi puteam controla apetitul fără limite. Atunci când mă simțeam anxioasă și nervoasă, mâncam tot ce găseam în casă. Apoi plângeam și începeam să mănânc și mai mult.

coffee leaf tea romania

Singura mea consolare era faptul că mă așteptau anii luminoși de facultate, la una dintre cele mai prestigioase universități. În curând urma să părăsesc orășelul meu natal și să îmi schimb viața în bine…

Dar aceasta nu s-a întâmplat niciodată. Viața din timpul facultății s-a dovedit a fi un IAD pentru mine. Nici nu mi-am putut imagina că toate eforturile mele, notele excelente, lucrările științifice, rapoartele și conferințele se vor dovedi inutile, din cauza înfățișării mele!

coffee leaf tea pareri

Profesorii preferau alt fel de studenți. Cei care se puteau lăuda nu doar cu inteligența, ci și cu o înfățișare ca a modelelor de pe coperțile revistelor. Toată lumea adora fetele slabe, frumoase, cu părul lung. Unele dintre ele erau, în mod evident, mai proaste decât mine! Dar prioritățile sunt următoarele: clavicula vizibilă, talia subțire, coapsele frumoase și, abia apoi, inteligența. Ele primeau totul. Cele mai bune condiții, cel mai bun stagiu, cele mai bune posturi.

Ce am făcut pentru a-mi realiza VISUL. Coffee Leaf Tea produse de slabit, compozitie, contraindicatii, Coffee Leaf Tea in farmacii

M-am hotărât să SLĂBESC. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi fac un abonament la sală și să spun adio mâncării fastfood. Am reușit să rezist fix o săptămână, apoi am căzut din căruță. Cum poți să slăbești când există mii și mii de tentații în jurul tău și este atât de enervant să te lupți cu ele… În plus, la sală se râdea deja de mine, pe față, din a treia zi. Bineînțeles că am renunțat. Am mâncat mult, am plâns până nu am mai putut și apoi zilele mele “flămânde” au reînceput. Diete – “anorexic”, “de sezon”, “japoneză”, “leșin” și așa mai departe. Dar nu a funcționat NIMIC, NIMIC. Am slăbit maximum 5 kg într-o lună, pe care le-am pus rapid la loc în 3 zile. Nu aveam bani nici pentru antrenor personal, nici pentru dieteticieni sau “shoturi de slăbit”, ca să nu mai vorbim de liposucție.

Mi se părea că voi rămâne grasă pentru totdeauna și că nu voi deveni NICIODATĂ o persoană admirată. În definitiv, nu aveam relații, nici bani sau un chip frumos care să mă ajute să am succes. Dar soluția la problema mea a venit dintr-o sursă neașteptată. Am auzit întâmplător o conversație. Colega mea din facultate se lăuda prietenelor ei că mama ei cumpărase o băutură care te ajută să slăbești atunci când o bei. Și că mama ei a slăbit 18 kg doar consumând-o! Bineînțeles, își putea permite orice le trecea prin minte. Am mers la căminul la care stăteam, plângând pe drum. De ce este lumea atât de crudă? De ce unii au totul, iar alții, NIMIC?

La cămin m-am așezat confortabil, cu laptopul și o farfurie cu biscuiți pe genunchi și m-am pregătit să mă uit le serialul meu preferat. Dar acest tratament pentru slăbit nu îmi ieșea deloc din minte. Chiar te ajută să slăbești fără diete și exerciții fizice? L-am căutat pe Google. Și am fost șocată de fotografiile făcute “înainte și după”. Ceaiul CoffeeLeafTea funcționa cu adevărat! Secretul este că ceaiul este făcut din frunze de cafea, care conțin cantitate mare de nutrienți folositori – mult mai mare decât boabele de cafea. Complexul de vitamine, minerale, antioxidanți și extracte naturale are un super-impact asupra corpului:

  • normalizează activitatea intestinelor;
  • accelerează metabolismul;
  • arde activ grăsimea subcutanată;
  • reduce apetitul;
  • intensifică activitatea fizică.

Dar întrebarea este – de unde pot face rost de el? Nu voi merge în străinătate doar pentru a-l cumpăra. Este FOARTE scump să cumperi de la redistribuitor. Dar am avut noroc. Am găsit un FURNIZOR OFICIAL! Fără să stau nicio secundă pe gânduri, am comandat câteva pachete pentru mine, la preț redus (uneori am cheltuit mai mult pe mâncare fastfood, doar pentru o singură zi!)

Cât eram de fericită când mi-am ridicat coletul de la oficiul poștal, câteva zile mai târziu))))

coffee leaf tea produse de slabit

Ceaiul s-a dovedit a fi foarte gustos! Spre deosebire de alte ceaiuri pentru slăbit, nu a avut niciun fel de efecte secundare, cum ar fi mersul frecvent la toaletă… Astfel, am început să beau pentru o siluetă subțire!

Produsul s-a dovedit a fi FOARTE eficient. Deja, după prima ceașcă, m-am simțit plină de energie. Am fugit la universitate, cu fața radiind de fericire și extaz. Până seara, mi-am dat seama că în ziua respectivă nu mâncasem decât supă și terci de ovăz. Suplimentul alimentar blochează apetitul. După câteva zile, m-am simțit mai ușoară și dezgustată de mâncarea fastfood, care era preferata mea înainte. După 2 săptămâni, hainele atârnau pe mine. Mă simțeam mult mai bine! Am început chiar să fac exerciții fizice dimineața)))

Profesorii m-au remarcat, în cele din urmă și mi-au sugerat să particip la un proiect important. Cărți, cercetări științifice, rapoarte, analize. M-am pierdut în studiu, dar nu am uitat niciodată să beau de trei ori pe zi băutura care topește grăsimea. Într-o lună am slăbit 21 kg, fără să-mi dau seama!

Eram șocată și m-am lăsat atât de mult dusă de val, încât nici nu am observat că am slăbit. Deși am înțeles că mai trebuia să slăbesc, rezultatul era fabulos! Așa că am continuat să slăbesc. Ceaiul CoffeeLeafTea nu doar blochează apetitul, dar îți dă o senzație de sațietate atunci când mănânci porții mult mai mici. Am simțit că metabolismul meu atinsese, efectiv, viteza luminii!

Și iată-mă, cu o săptămână înainte de prezentare, în fața oglinzii. Nu aveam celulită, vergeturi, coapse grase, grăsime pe burtă, brațe masive sau 8 bărbii… Vedeam în fața mea o fată slabă, cu o linie a maxilarului clar conturată, o talie subțire și șolduri frumoase. Cântarul arăta cu 32 kg mai puțin!

coffee leaf tea recenzii

Mi-am dedicat toată ziua următoare mie însămi. O tunsoare nouă, manichiură, blugi strâmți, fuste scurte. Putea să port haine FRUMOASE, INDIFERENT de croială. Nu mai fusesem niciodată atât de fericită. Ce pot să spun, cei de la universitate pur și simplu nu m-au recunoscut. Nu arătam cu nimic mai prejos față de celelalte fete slabe! Oamenii au început să se poarte altfel cu mine. Au început să mă observe, să mă salute, să vorbească cu mine. Nu mai eram un NIMENI.

Fără celulită, viața devine minunată! Coffee Leaf Tea Romania

Conferința a fost momentul meu de strălucire! Am dat tot ce am avut eu mai bun. Proiectul nostru a câștigat premiul întâi. Premiul a fost înmânat întregii echipe, iar căpitanul… Acest tip arătos și bogat la pe care nici nu îndrăzneam să îl privesc a primit un an de practică în Londra. După ceremonie, a invitat pe toată lumea pentru a sărbători victoria la un restaurant elegant condus de tatăl său. Am fost invitată și eu. Vă puteți imagina? Nu credeam că există fericire mai mare. Până când, o săptămână mai târziu, a apărut un post nou pentru un stagiu. S-a dovedit că puteau merge două persoane. Și Marius m-a ales pe mine. I-a plăcut faptul că eram o persoană foarte hotărâtă, că am realizat totul de una singură. Acest lucru mă făcea să fiu oarecum diferită de celelalte fete pe care le cunoștea, pentru că părinții lor le ofereau tot ce aveau nevoie.

Da, aceasta eram eu, stând în camera de cămin, prea speriată să cred că era adevărat. Urma să plec cu un tip la Londra… pentru un an întreg… Cu un tip foarte mișto. Am slăbit 32 kg. Toate acestea, datorită ceaiului CoffeeLeafTea!

Acest supliment este cel care m-a ajutat să cred în mine, mi-a dat putere și mi-a controlat apetitul. Cel mai grozav este că kilogramele de care am scăpat nu mai revin niciodată! A trecut deja o lună de când nu mai beau ceaiul și încă nu am pus niciun kilogram)))

coffee leaf tea contraindicatii

Încă îmi este greu să cred tot ce mi s-a întâmplat. Mă mut la Londra, unde voi face un stagiu alături de cel mai chipeș tip…

Deci, fetelor, dacă vreți să vă schimbați, trebuie să știți că puteți!)))) Beți CoffeeLeafTea și schimbați-vă corpul, sufletul și destinul! Totul este posibil, dacă slăbiți corect;)

Pret Coffee Leaf Tea, comandă

Pareri Coffee Leaf Tea:

Maria Grigorescu

De fapt, este foarte greu să le demonstrezi tuturor că poți slăbi cu adevărat, cu ajutorul unei băuturi care arde grăsimea. Lumea merge înainte și, bineînțeles, apar soluții noi pentru lupta cu kilogramele în plus. Nu oricine are bani pentru liposucție sau operații estetice, nici măcar dietele nu pot fi numite alimentație corespunzătoare și costă o grămadă de bani! Am reușit să slăbesc doar datorită ceaiului CoffeeLeafTea. Acesta ajută corpul, iar ficatul procesează toată grăsimea mai rapid, reducându-se masa corpului. Am reușit să slăbesc 15 kg în 3 săptămâni, iar acum consum băutura doar pentru a-mi menține silueta.

coffee leaf tea contraindicatii

Doina Cornea

Wow! Este corect ce spui, dacă aș fi aflat mai devreme despre acest produs, l-aș fi încercat cu siguranță. Mă simt ca o proastă, pentru că m-am epuizat până nu am mai putut cu exercițiile fizice!))))

Alina Lupu

Iată ce vreau să vă spun. Ceaiul CoffeeLeafTea este un super produs! M-a ajutat după ce am născut. Deoarece medicii mi-au interzis să ridic greutăți și alte lucruri, pur și simplu am început să consum această băutură. Nu mă așteptam ca rezultatul să fie exact așa cum am visat! Toate prietenele mele, ale căror siluete nu au mai revenit la normal după ce au născut, au început să mă bombardeze cu întrebări despre cum am rămas în formă și slabă după naștere. Așa că a trebuit să le spun secretul meu)

Iulia Gavrilă

Cred că orice femeie, indiferent de constituție, este frumoasă. Nu tuturor bărbaților le plac fetele osoase, nu au ce să apuce!

Margareta Constantinescu

Iulia, bineînțeles că gusturile diferă, dar crede-mă, din experiența mea, bărbaților le plac femeile cu o siluetă FRUMOASĂ, SLABĂ ȘI SEXY.

Silvia Bucurenci

Am slăbit cu ajutorul acestui produs, în urmă cu un an. M-a ajutat foarte mult. Nu doar că greutate în exces a dispărut, dar organismul s-a și detoxifiat foarte bine. Grăsimea s-a topit chiar în fața ochilor mei, au dispărut și rotunjimile și celulita. Fotografia a fost făcută după 1 an. Kilogramele în plus nu au revenit! Așa că îl recomand tuturor.

pareri coffee leaf tea

Iolanda Florescu

Secretul este să RĂMÂI mereu slabă. Știu din proprie experiență, după ce slăbești începi să te simți ÎNFOMETATĂ, așa că mănânci FOARTE MULT, metabolismul încetinește, te confrunți cu tulburări digestive. Eu am slăbit și beau în continuare CoffeeLeafTea pentru menținerea efectului. Îmi este teamă să nu revin la formele inițiale.

Elena T.

Am început de curând să slăbesc cu ajutorul acestui ceai. Până acum am slăbit doar 1 kg, dar deja mă simt mai ușoară. Sper să funcționeze.

Amalia Horescu

Despre ce vorbiți! Poți slăbi doar cu exerciții fizice. Restul sunt invenții pentru doamnele leneșe.

Suzana Dobre

Amalia, greșești! Dieta nu este o soluție, deoarece este contraindicată pentru mine, care am probleme cu stomacul. Și, din acest motiv, mă abțin să mănânc mâncare nesănătoasă. De asemenea, nu pot merge la sală, deoarece sufăr de dureri de spate și încheieturi. Deci, ce îmi rămâne de făcut în această situație? Normal că am căutat alte metode. Am făcut exerciții fizice dimineața, atât cât am putut, dar kilogramele în plus s-au încăpățânat să dispară. Apoi am aflat despre acest supliment alimentar, am citit o grămadă de recenzii, am analizat totul. Dar nu am avut curaj să îl comand de pe Internet, până când a făcut-o sora mea pentru mine. Rezultatul: minus 21 kg într-o lună!

coffee leaf tea pareri