În momentul în care slăbești, cheia e consecvența – literalmente. Cercetătorii din Olanda au găsit un truc, un smoothie cu 100 de calorii te poate face să te simți mai plin decât un shake subțire, dar care are 500 de calorii.

În timp ce acesta e unul dintre cele mai interesante trucuri Jedi ale minții pe care l-ai auzit vreodată, crearea unei băuturi cu o densitate perfectă poate fi complicată. Aici, prezentăm câteva moduri delicioase de a crește în volum amestecul tău obișnuit:

355672364

1. O LINGURĂ UNT DE NUCI (95 Calorii)

Pisează migdale, nuci caju și arahide și îți vei umple burta cu grăsimi sănătoase pentru inimă cu până la patru grame de proteine.

2. ½ CĂNI DE IAURT GRECESC DIETETIC (65 Calorii)

Acest deliciu lactat adaugă densitate și aproximativ 10% din doza ta zilnică recomandată de calciu lactat.

3. O BANANĂ MICĂ ÎNGHEȚATĂ (89 Calorii)

Trei grame de fibre ajută la îndepărtarea chinurilor foamei și pulpa înghețată, chiar și mărunțită, are un rezultat bun.

4. 2 LINGURI DE SEMINȚE DE CÂNEPĂ (90 Calorii)

Oferă o aromă de nuci și o doză echilibrată de grăsimi omega 3 și omega 6, împreună cu consistența cremoasă naturală.

5. 1/4 AVOCADO (80 Calorii)

Avocado asigură o textură cremoasă, fibre și grăsimi bune pentru ca stomacul să aibă putere. (Descoperă cel mai bun mod de a-ți restructura obiceiurile de mâncat și slăbește cu Dieta Ceasului Corporal de la Women’s Health).

263923166

6. O LINGURĂ SEMINȚE de CHIA (63 Calorii)

Super-semințele se umflă în lichid, făcându-ți amestecul mai substanțial.
PE ACEEAȘI TEMĂ: 5 moduri pentru a mânca mai mult și a slăbi în același timp

7. 2 LINGURI PUDRĂ DE NUCĂ DE COCOS (60 Calorii)

Doar pudra de cocos delicată, fără gluten, absoarbe o cantitate mare de umezeală, așa că obții o băutură mai bogată (și cinci super grame de fibră care te umplu).
Pentru mai multe sfaturi surprinzătoare de slăbit, cumpără cel mai nou număr Women’s Health, la chioșcurile de ziare acum.