Există atât de multe motive pentru care faza lunii de miere e cea mai bună perioadă într-o relație – printre altele, fluturii din stomac, întâlnirile amuzante și sexul fierbinte. Odată ce ai ajuns în punctul poveștii tale de iubire în care poți face orice în fața lui fără a roși, începi să îți amintești de zilele bune. Știi, pe atunci pe când nu vă întreceați pentru a vedea cine poate să își poarte pantalonii de trening cel mai mult.

În faza lunii de miere, singura dată când te uiți la telefon e când nu sunteți împreună și asta doar pentru a vedea dacă încă nu ți-a trimis mesaj. După câțiva ani, tehnologia poate să fie o distragere foarte mare. Dar nu trebuie să fie așa. Când ești foarte ocupată, telefonul tău poate să fie camaradul tău. Trimite-i așadar mesaje de flirt, poze riscante și promisiuni despre ce urmează când vine acasă. „Fii sexy, chiar dacă te simți prea obosită la sfârșitul zilei pentru a zburda”, spune Love.

Deci cum poți să revii la normal? Discutați despre lucrurile pe care el le face și înseamnă atât de mult pentru tine, fie că e vorba de sărut, ținutul de mână sau gătitul unei mese împreună. Apoi, întreabă-l ce acțiuni îl fac să se simtă cel mai iubit. Astfel, tu și partenerul tău veți ști cum să vă demonstrați cât de mult valorați unul pentru celălalt, spune ea. Acest lucru vă întărește legătura în cele din urmă.

405494446

Petrecerea de timp singur e foarte importantă, deoarece îți dă o identitate în afara relației. Veți avea mai multe de povestit fără a simți că știți totul unul despre celălalt. Pune în funcțiune această strategie prin desemnarea timpului pentru a face ceva singură cel puțin o dată pe săptămână.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă petreceți un weekend întreg lipiți unul de celălalt. Doar pune timp deoparte o dată pe săptămână pentru a face ceva amuzant împreună. Lucrul important e că aveți câte ceva de recuperat și că descoperi mai mult despre partenerul tău ca persoană.