Hidratarea corpului tău poate să fie uneori o povară. Trebuie să folosești atât de multe! Și e atât de dificilă! Uleiurile de corp, care sunt foarte populare în prezent datorită consistenței ușoare (a se citi: non-grase).

Uleiurile au proprietăți de hidratare inerente și pot să fie folositoare chiar și pentru persoanele cu cea mai sensibilă piele, care nu pot să tolereze alte loțiuni sau creme.
Poți folosi chiar și un ulei dacă ești predispus la erupții cutanate. Doar caută unul care conține ingrediente împotriva coșurilor, precum ulei de arbore de ceai, care a fost dovedit că poate să trateze acneea ușoară.

297804983

Deci cât de des trebuie să folosești un ulei de corp pe pielea fină? Întinde câteva picături pe zonele unde este nevoie de două ori pe zi. Și ține minte acest lucru: Aplicarea pe pielea umedă, după duș, e cel mai bun mod de a spori penetrarea în piele, care îți dă cel mai mare beneficiu. Majoritatea formulelor trebuie să intre în piele pe loc, dar poate că ar trebui să aștepți câteva secunde înainte de a te îmbrăca, pentru a fi sigură că nu ajunge niciun pic de cremă pe haine.

Ingredientul vedetă al acestei cremei hidratante pure, care se absoarbe repede, e uleiul de susan. Potrivit unui studiu, uleiul de susan poate să prevină vătămările solare, deoarece sunt pline de vitamina E, un antioxidant puternic.