Placa dentară care se dezvoltă pe suprafața dinților îi face să aibă un aspect gălbui. Cele mai frecvente cauze ale culorii galbene a smalțului sunt fumatul si consumul îndelungat de ceai și cafea. Consultarea unui stomatolog și a unui specialist în albirea dinților nu reprezintă opțiunea cea mai acceptabilă și ieftină. În prezent multe persoane preferă să își albească dinții de acasă, utilizând Dental White Strips. Acestea albesc cu ușurință și eficient smalțul și încetinesc dezvoltarea plăcii dentare.

Un zâmbet uimitor de alb este elementul cheie al încrederii în sine

În ziua de astăzi a avea dinții albi nu reprezintă un lux, ci o necesitate. Un zâmbet frumos este atrăgător și reprezintă un element de bază al aspectului unei persoane. Până acum, pentru a obține un zâmbet alb, trebuia să consultăm un stomatolog și să ne supunem unei costisitoare proceduri de albire a dinților care nu este întotdeauna benefică pentru dinți întrucât cauzează o sensibilitatea sporită a acestora.

Dental White Strips reprezintă o alternativa perfectă la albirea profesională a dinților efectuată într-o clinică. Prezintă numeroase avantaje, cum ar fi:

031

  • Albirea smalțului fără să sporească sensibilitatea dinților;
  • Albirea rapidă de acasă care necesită o singură utilizare a benzilor;
  • Opțiunea de a controla intensitatea de albire a smalțului;
  • Oferă încredere în sine și economisește mulți bani.

Aplicarea Dental White Strips

Înainte de procedură trebuie să vă spălați pe dinți și să vă clătiți bine gura. Îndepărtați folia protectoare de pe benzi. Vă rugăm să rețineți că benzile pot fi utilizate o singură dată. Trebuie utilizate benzi diferite pentru partea de sus a dinților și cea de jos. Nu vă grăbiți și aplicați cu atenție benzile pe dinți pentru a le poziționa corect față de gingii. Acest lucru va ajuta la albirea uniformă a smalțului.

După ce vă asigurați că benzile au fost aplicate corect, închideți gura. Acestea trebuie să fie ușor presate de maxilar. Mențineți această poziție timp de 30 minute. Acest interval este suficient pentru a obține efectul de albire dorit. Nu veți simți nici o durere. Benzile sunt sigure în totalitate pentru smalț și gingii. După 30 minute, îndepărtați benzile și clătiți gura.

A achiziționa Dental White Strips și a vă bucura de eficacitatea acestora este o opțiune disponibilă pentru orice persoană. Aceasta este o alternativă mult mai bună decât a consulta un stomatolog. Benzile sunt disponibile a fi achiziționate din toată lumea, inclusiv din România.dental white strips romania

Eficacitatea Dental White Strips

Dinții vor deveni mult mai albi chiar după prima aplicare a benzilor. Producătorul recomandă utilizarea benzilor până când se obține culoarea dorită a smalțului. Cu toate acestea, această perioadă nu ar trebui să depășească 3-4 zile. Acest interval este suficient pentru a elimina culoarea gălbuie a dinților și a le oferi un aspect perfect natural, fără a avea un efect nedorit asupra sănătății. Benzile nu trebuie utilizate pe o perioadă mai îndelungată de timp, deoarece pot spori sensibilitatea smalțului.

Cum se menține rezultatul albirii smalțului pentru mult timp?

În scopul menținerii culorii uimitor de albe a dinților, trebuie să vă concentrați pe igiena orală folosind apă de gură, care suprimă dezvoltarea de microorganisme și inhibă apariția plăcii dentare. Producătorul recomandă reducerea consumului de cafea și ceai. Pe parcursul primelor zile după albire, smalțul este expus în special la agenții de colorare. În timpul acestei perioade ar trebui sa evitați să mâncați alimente sau să beți produse care vă pot colora dinții, cum ar fi vinul roșu.

Cine nu poate utiliza Dental White Strips?

452

Cu condiția respectării tuturor recomandărilor producătorului, aceste benzi de albire a dinților sunt absolut sigure. Cu toate acestea, ele pot fi utilizate de persoanele care nu prezintă semne de infecții și boli inflamatorii la nivelul cavității bucale și gâtului (simptome de gingivită, stomatită, amigdalită sau faringită).Benzile nu trebuie utilizate în cazul sângerării gingiilor, durerii de dinți și intoleranței individuale la oricare dintre componentele produsului. Benzile nu trebuie utilizate pentru albirea dinților copiilor.