Electricity Saving Box – dispozitiv de economisire a energiei – pagina oficiala, cum actioneaza, instructiuni, beneficii

electricity saving box mod de utilizare

Salut tuturor! Sunt Elisabeta, îmi place să am grijă de casă și îmi iubesc gospodăria. Suntem o familie obișnuită: soțul meu, Cristi, cei doi copii frumoși ai noștri și eu. Ne iubim copiii. În prezent, după cum puteți ghici, sunt casnică. Cu toate acestea, în trecut am fost foarte pasionată de jurnalism și administram câteva bloguri despre curățenie, gătit și meșteșuguri. Acum, când copiii noștri au crescut și nu mai au nevoie de atât de multă atenție, am decis să îmi continui „activitatea scrisului” și să vă povestesc cum am găsit cea mai bună metodă de a economisi curent și să vă dau sfaturi practice despre cum să faceți asta și voi.

Locuim într-un apartament cu 2 dormitoare. După cum vă puteți da seama, este destul de costisitor. Desigur, iubim confortul, dar trebuie să spunem că facturile la încălzire și curent (în special în sezonul rece) sunt foarte mari și fac o gaură mare în bugetul familiei. Locuim într-un loc frumos, foarte aproape de munți, ceea ce înseamnă că iernile noastre sunt reci și cu multă zăpadă. Nu se compară cu zona mării. :))

De când sunt acasă cu copiii, doar soțul meu câștigă, iar uneori nici măcar nu îl văd acasă. Multe femei casnice mă vor înțelege: Când i-am arătat factura la curent, a ridicat din sprâncene: „Liza, cum de am consumat atât?” Răspunsul meu a fost: „Ei bine, Cristi, prețul a crescut iar, asta se întâmplă în fiecare an…” S-a dus la culcare foarte supărat. La urma urmei, îl înțeleg, salariul lui nu crește, din păcate, în fiecare an.

pareri despre electricity saving box

Desigur, am plătit factura și am continuat să trăim ca înainte. Apoi, două săptămâni mai târziu, soțul meu a spus: „Uită-te, iubi!” și mi-a arătat un dispozitiv care arăta ca o baterie mică. Desigur, nu știam ce era, dar Cristi a spus că este un contor modern sau altfel spus un dispozitiv pentru economisirea curentului, numit Electricity Saving Box. Tot ce trebuie să faci este să îl conectezi la tabloul electric și începe să economisească curent pentru tine. După cum știți, cu doi copii, trebuie să folosesc tot timpul diferite electrocasnice: cuptor, mașină de spălat, lumină și călcător. După cum se poate înțelege, ne costă o grămadă. Cristi a sugerat să încerc dispozitivul pentru economisire a curentului, despre care a spus că este foarte popular în Europa și trebuie să profităm și noi de această tehnologie. I-am urmat sfatul. Și ce credeți?

Următoarea factură a fost jumătate din cât era de obicei! Nu puteam să-mi cred ochilor! I-am arătat-o lui iubi și a fost foarte fericit și el! „În sfârșit, a spus, am găsit un mod de a economisi.”

Acum folosim mereu acest dispozitiv pentru economisirea curentului. L-am recomandat tuturor prietenilor mei care au familie. Până acum, toată lumea e mulțumită ). Vă recomand să cumpărați și voi Electricity Saving Box și să începeți să economisiți. Luați-l în considerare! Este ieftin și se amortizează într-o lună. Soțul tău nu va obiecta )). Am comandat de aici. Multă baftă la economisire inteligentă!

Electricity Saving Box pret, comandă

electricity saving box pret

Pareri despre Electricity Saving Box – forum, recenzii, comentarii

Carmen

Salut, Liza! Băieții tăi sunt foarte drăguți ))) Eu și soțul ți-am ascultat sfatul și am cumpărat dispozitivul! Este ceva absolut necesar! Suntem absolut încântați. Economisim o sumă decentă în fiecare lună, aproximativ 100 lei, ceea ce este semnificativ pentru bugetul familiei). Îți mulțumesc și numai bine familiei tale!

Elisabeta

Mulțumesc ))). Baftă!

Cami

Sunt casnică de mult timp și știu multe despre cum poți trăi bine cu bani puțini… Cu toate acestea, trebuie să mărturisesc că nu am auzit despre acest dispozitiv. Pentru început, nu am avut prea multă încredere în această idee când am căutat pe internet, dar apoi am descoperit că prietenii noștri l-au cumpărat și plătesc facturi mai mici. Deci, ne-am hotărât. Voi reveni într-o lună)) Și noi am cumpărat dispozitivul pentru economisire de aici.

Bianca

Ce mișto că ți-am găsit blogul, Liza! Nu ne putem imagina viața fără acest dispozitiv! L-am comandat acum două luni online și l-am folosit de atunci! Luna trecută, am plătit cu 30% mai puțin la curent. Suntem super încântați, iar bărbatul meu e foarte fericit. A spus că acum putem economisi pentru a le cumpăra echipamente noi de schi copiilor noștri))). Liza, continuă să postezi pe blogul tău! Sfaturile tale sunt foarte utile! Copiii tăi sunt superbi!

Elisabeta

Mersi, fetelor ))), sunt foarte fericită să aflu că vă este util )))

Ioana

Am auzit despre acest dispozitiv de economisire a curentului, dar nu l-am încercat deocamdată… În Europa este foarte popular… Se pare că acum este disponibil și aici?

Elisabeta

Da! Progresul tehnologic își face loc pretutindeni)))

Naty

Cred că acest dispozitiv de economisire este o soluție foarte bună pentru birou și un spațiu mare. Soțul meu are propriul birou, i-l voi recomanda. Nu sunt niciodată prea multe economii într-o afacere, nu-i așa, fetelor?

Ella

Bunica mea este obsedată să stingă luminile peste tot! Chiar și atunci când o vizitez cu familia mea! Îi voi cumpăra unul. Îi va fi foarte util! Mulțumesc )

Simona

Recent, eu și soțul meu ne-am mutat într-o vilă nouă, iar facturile la curent sunt pur și simplu înfricoșătoare!!! Salariul nu ne ajunge să le plătim. Îi voi spune soțului meu despre acest dispozitiv de economisire a curentului, am să-i spun să-l cumpere! Liza, felicitări pentru blogul tău, e super tare)

Carina

Apropo de Europa, m-am întors recent din Spania, unde se folosește acest dispozitiv chiar și în hoteluri! Ei economisesc oriunde pot. Și nu e nimic în neregulă cu el. Este inteligent și protejează mediul )

Paulina

Au dreptate să economisească. E bine și pentru portofel, și pentru planetă =))

Margareta

Sunt make-up artist și lucrez de acasă. La mine, lumina și uscătorul de păr sunt permanent pornite, precum și alte electrocasnice obișnuite. Facturile la curent sunt înfricoșătoare… Mulțumesc pentru informații. Bănuiesc că merită să-l cumperi.

Maria

Merită 100%! De când rudele mele au acest dispozitiv, își permit să meargă în vacanțe în Turcia)))! L-au comandat la sfatul unui prieten care este electrician cu experiență și le-a spus că Electricity Saving Box este cel mai bun dispozitiv de pe piață! Cu siguranță știe ce știe. De aceea l-am comandat și noi și abia așteptăm să primim pachetul!

Elena

Wow… Probabil ai o casă sau un apartament mare… Am cercetat și website-ul lor, foarte util….

Camelia

Ca medic, pot spune că astfel de dispozitive sunt foarte bune și pentru sănătatea ta! Ele neutralizează emisiile negative, reducând astfel în mod semnificativ riscul de cancer la plămâni! Este și mai util pentru cei care au astm, alergii sau animale de companie! Îl folosesc de mult timp, l-am cumpărat pe al meu din Europa.

Clara

Mi-am cumpărat și eu unul recent. Nu poate fi mai ușor de atât, pur și simplu îl conectezi la tablou și economisești! Un ban economisit e un ban câștigat ))) L-am comandat de aici