Antrenarea eficientă a mușchilor. Ce este EMS Trainer pentru muschi – avantaje, contraindicatii, comentarii, pareri

 • arde grăsimea
 • antrenează mușchii
 • menține în tonus

EMS Trainer antrenorul ideal pentru toată lumea:

 • Cei care nu dispun de timp și energie pentru a se antrena la sala de gimnastică
 • Cei care vor să slăbească fără mare bătaie de cap
 • Cei care-și doresc o musculatură frumoasă, dar sunt prea lenoși ca să meargă la sală
 • Cei care merg la sala de gimnastică, dar vor să-și facă un relief mai mare
 • Cei care au un mod sedentar de viață, dar știu că mușchii au nevoie de antrenament
 • Cei care-și doresc un corp mereu tonifiat, fără a cheltui timp și efort

Ce este EMS-antrenament?

Abrevierea EMS înseamnă stimularea electrică a mușchilor, deci, antrenamentul EMS este bazat pe munca musculară declanșată de impulsurile electrice. Cu alte cuvinte, în loc de exerciții și echipamente sportive, mușchii sunt stimulați cu curent. Numărul mare de cercetări confirmă eficacitatea și siguranța absolută a antrenamentelor EMS.

EMS-antrenament – fitness-ul viitorului! EMS Trainer recenzii

ems trainer pareri forum

ems trainer instructiuni

Ce îți oferă EMS Trainer de slabit

ems trainer avantaje

Și toate acestea fără a ieși din acasă și fără efort, 23 de minute pe zi!

Întrebări frecvente. EMS Trainer pareri forum, instructiuni

Ce senzații provoacă antrenamentul EMS?

Un astfel de antrenament este tensionant și obositor pentru organism, dar omul simte numai furnicătură ușoară. Unii dintre clienții noștri compară această furnicătură cu un flux de apă puternic și plăcut din piscină, iar datorită contactului direct cu corpul este direcționat spre mușchi.

Pot slăbi cu EMS?

Da. Dar trebuie să știi că ai nevoie de puțină răbdare, cel puțin 4-6 săptămâni de antrenament (în funcție de caracteristicile fizice/geneticiă, alimentație), deaorece EMS ajută organismul mai întâi de toate să-și crească masa musculară care este mai grea decât grăsimea. Creșterea masei musculare determină intensificarea procesului de ardere a grăsimilor, deoarece mușchii încep să consume o cantitate mai mare de energie (chiar și în stare de repaus). Cu alte cuvinte ”slăbești chiar și în timpul somnului”. Revizuiește-ți regimul alimentar și cu ajutorul EMS vei obține rezultate minunate la slăbit.

Pot să-mi cresc masa musculară, folosind EMS?ems trainer romania

Sigur, acest lucru se va întâmpla neapărat! Creșterea musculaturii este obiectivul principal al antrenamentelor EMS. Principiul de funcționare: creierul tău pune mușchii în mișcare datorită impulsurilor bioelectrice. În timpul antrenamentelro EMS aceste impulsuri sunt livrate de aparat în loc de creier, iar efectul creat de mișcările corpului tău se intensifică de câteva ori. Pentru mușchi chiar nu contează de unde vine comanda de a se contracta, de fapt, reacționează la o sarcină mărită sau încălcarea echilibrului biologic printr-un singur mod: mușchii încep să se contracte, deci să crească!

Când pot observa primele rezultate?

Trebuie să știi că ai nevoie de puțină răbdare, cel puțin 4-6 săptămâni de antrenament (în funcție de caracteristicile fizice/geneticiă, alimentație), deaorece EMS ajută organismul mai întâi de toate să-și crească masa musculară care este mai grea decât grăsimea. Creșterea masei musculare determină intensificarea procesului de ardere a grăsimilor, deoarece mușchii încep să consume o cantitate mai mare de energie (chiar și în stare de repaus). Cu alte cuvinte ”slăbești chiar și în timpul somnului”. Revizuiește-ți regimul alimentar și cu ajutorul EMS vei obține rezultate minunate la slăbit.

Și femeile își pot crește rapid masa musculară?

Din motive fiziologice și a nivelului scăzut de testosteron, femeile nu pot obține o masă musculară mare ca a bărbaților care practică culturismul. Oricât nu te-ai antrena cu EMS, n-o să-ți crească mușchi anormal de mari la brațe și picioare. Musculatura feminină se dezvoltă mai mult în “lungime”, iar această acțiune poate fi comparată cu exerciții de întindere pentru întărire. Cu ajutorul antrenamentelor EMS, femeile vor avea mușchi puternici și să reducă stratul de grăsime. Astfel, femeile obțin o siluetă sexy, frumoasă și de invidiat, prefăcând zonele problematice intr-un avantaj.

EMS este eficient în cazul celulitei?

Da. Aceasta o confirmă clienții noștri. EMS antrenează toți mușchii în același timp, mult mai intens decât în cazul efectuării exercițiilor obișnuite. Țesutul adipos se reduce, masă musculară crește, țesutul conjunctiv este întărit, se intensifică metabolismul și rezistența organismului. Pielea devine mai elastică, iar celulita se reduce.

Livrare și plată. EMS Trainer comandă, cat costa, pret EMS Trainer. EMS Trainer pe Amazon – inselatorie

 • Livrare prin poștă în decurs de 1-10 zile lucrătoare. Costul livrării de la 0 € .
 • Achiți marfa la primire
 • Ai dreptul să anulezi achiziția în termen de 14 zile.

118 € 59 €