Noul produs Expert Bust este lansat sub formă de cremă pentru modelarea bustului femeilor. Din momentul în care crema a apărut pe piață, a atras imediat atenția femeilor. Pe baza recenziilor experților și ale clienților, Expert Bust a depășit toate așteptările în ceea ce privește vânzarea produsului, datorită performanței sale spectaculoase și calității. Femeile care au participat la testarea cremei au confirmat că au experimentat o creștere reală a bustului cu 1-2 mărimi. Ele au observat, de fapt, că sânii lor au devenit foarte sexi și atractivi pentru privirile bărbaților. Pielea lor a devenit mătăsoasă, iar suprafața a devenit uniformă, fără defecte cosmetice de orice fel. Mai mult de 97% dintre femei au obținut acum sânii la care au visat mereu.

Crema se bucură deja de mare popularitate în toate țările din Europa și Asia. Fiecare femeie visează să comande și să achiziționeze acest produs, dacă a avut vreodată problema sânilor lăsați sau pierderea fermității, precum și dacă și-a dorit dintotdeauna să aibă sâni mai mari. Acestea nu mai sunt vise. Cu Expert Bust – sunt o realitate.

Caracteristicile cremei Expert Bust:

470

 1. Mărirea sânilor cu 1-2 mărimi;
 2. Rotunjirea formei sânilor;
 3. Oferă fermitate;
 4. Elimină lăsarea sânilor, vergeturile și cicatricile;
 5. Elimină defectele cosmetice ale pielii;
 6. Obții un volum 100% natural;
 7. Încetinește procesul de îmbătrânire a pielii de câteva ori;
 8. Adaugă un plus de atractivitate decolteului;
 9. Hidratează pielea.

Calitățile cremei

Principala calitate a cremei Expert Bust este faptul că e făcută doar din ingrediente naturale, nu are contraindicații și este potrivită pentru orice femeie, indiferent de vârstă.

Tinerele femei cu sâni mici sunt cel mai adesea interesate să-și mărească sânii, în timp ce femeile mai înaintate în vârstă sunt cel mai adesea interesate să scape de lăsarea sânilor, obținând o formă rotundă frumoasă a sânului și eliminând vergeturile. Crema combate aceste probleme mai ușor ca orice altceva.

Acum femeile pot începe să-și remodeleze sânii pe cont propriu, fără să trebuiască să recurgă la intervenții chirurgicale scumpe sau anestezie, care sunt dăunătoare pentru sănătate. Femeile nu mai sunt nevoite să cheltuiască sume imense de bani pe pilule speciale sau să cumpere sutiene pentru operații estetice care nu întotdeauna le întrunesc așteptările, ci de multe ori provoacă efecte secundare sau o varietate de alte complicații.

expertbust romaniaComponentele cremei Expert Bust:

 • Extract de Pueraria Mirifica – hrănește pielea, o protejează, mărește dimensiunea și volumul sânului și hidratează și întinerește pielea sânilor.
 • Ulei de trandafir – hidratează și-i oferă pielii un miros plăcut, delicat, mărește fermitatea și elasticitatea pielii, elimină și previne apariția vergeturilor, împreună cu alte defecte cosmetice ale pielii; în plus, acest ulei elimină eficient problemele grave ale pielii, precum eczemele sau neurodermatita, precum și diferite probleme dermatologice.
 • Proteine bazate pe vegetale – oferă sânilor substanțe hrănitoare vegetale: vitamine, acizi, micro- și macroelemente, făcând pielea să întinerească rapid și să devină mai delicată, fină, frumoasă și sexy.

Pe lângă componentele menționate mei sus, sunt incluse în acest produs diferite uleiuri esențiale și substanțe active, datorită cărora sânii, fermitatea și volumul sunt îmbunătățite odată cu frumusețea pielii.

Cum se folosește crema Expert Bust

Crema poate fi aplicată o dată pe zi, iar pentru un efect de mărire a sânilor mai rapid, de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Crema trebuie folosită pentru o perioadă de 1-1,5 luni. Pentru eliminarea vergeturilor și a altor probleme cosmetice – 2-3 săptămâni.

La început, o cantitate mică de cremă trebuie aplicată pe unul dintre sâni și aplicată cu mișcări ușoare timp de 5-10 minute, cu mișcări de masaj circulare, până când este complet absorbită. Apoi, exact același lucru trebuie făcut pe al doilea sân. După aceea, ambii sâni trebuie masați ușor cu mișcări circulare, de-a lungul contururilor formei, încheind în zona inferioară, de unde a și început masajul.

Recenziile cosmeticienilor experți referitoare la crema Expert Bust:

2855

„După aplicarea acestei creme zilnic, sânii încep să crească treptat, iar efectul vizibil începe să apară după aproximativ 3 săptămâni. În timp, forma sânului devine rotundă, iar pielea devine mai moale și mai delicată. Mușchii care servesc la sprijinirea sânilor devin mai puternici. Rezultatul de mărire a sânilor rămâne permanent. Acum viața fiecărei femei va deveni mult mai interesantă și plină de fericire, din moment ce fiecare femeie devine mai încrezătoare știind că arată 100% perfect.

Crema a fost supusă testelor și studiilor clinice efectuate de experți din multe țări ale lumii. Sute de femei au încercat-o și i-au confirmat eficacitatea, bucurându-se de rezultate și lăsând un număr mare de recenzii triumfătoare.”