Stresul este o afecțiune cronică a oamenilor moderni. Indispoziția se poate vedea în aspectul general, pe față, în ochi. Pungile urâte de sub ochi, pleoapele umflate, ochii obosiți nu înseamnă frumusețe. Din cauza privării cronice de somn și a stresului permanent, tenul dă semne timpurii de îmbătrânire.

Fiecare femeie a cumpărat, cel puțin o dată în viață, un produs pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor, pentru a scăpa de cearcăne și umflături. Dar acesta are doar un efect cosmetic temporar și nu ajută la îndepărtarea cauzelor îmbătrânirii premature. Nu face decât să ascundă simptomele. Masca Eyes Cover este cea mai eficientă metodă de îngrijire a tenului afectat de oboseală și stres.

643

Ce este Eyes Cover?

Este o mască pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor. Aceasta relaxează mușchii oculari, redă aspectul natural și sănătos al pielii din jurul ochilor. Gelul care intră în componența măștii hrănește și relaxează ochii și pleoapele. Chiar și după o zi aglomerată de muncă, fața și ochii au un aspect proaspăt.

Cum se folosește masca?

Este foarte simplu: demachiați-vă și aplicați masca timp de aproximativ 15 minute. În acest timp, întindeți-vă pe spate și relaxați-vă. Sub mască, ochii trebuie să fie închiși. Această procedură este deosebit de eficientă noaptea, când pielea este pregătită pentru odihnă și regenerarea celulelor.eyescover romania

Beneficiile folosirii măștii pot fi văzute și simțite. Masca ajută la calmarea, relaxarea și îmbunătățirea stării emoționale generale. Pielea își recapătă aspectul proaspăt, odihnit și sănătos, mușchii oculari sunt tonifiați, iar ridurile faciale sunt netezite.

Masca înlocuiește cu succes medicamentele, diverse produse cosmetice injectabile costisitoare și chiar operațiile estetice.

Care sunt avantajele măștii Eyes Cover?

EyesCover conține un gel plastic artificial hipoalergenic, care îmbunătățește starea tenului:

  • ridurile mici din jurul ochilor dispar pentru totdeauna;
  • pleoapele umflate își recăpătă aspectul normal;
  • circulația sângelui la nivelul pielii din jurul ochilor se îmbunătățește;
  • cearcănele și pungile de sub ochi dispar definitiv.

Cine ar trebui să folosească masca?

Compoziția măștii cu gel Eyes Cover este hipoalergenică și sigură. Nu este nevoie să consultați un specialist pentru a vă recăpăta aspectul sănătos, proaspăt, odihnit și buna dispoziție. Toate medicamentele pot fi înlocuite în siguranță cu simpla utilizare a măștii Eyes Cover. Aceasta vă va ajuta să vă odihniți ochii și va îmbunătăți semnificativ starea dumneavoastră generală.

855

Un alt avantaj al măștii – nu are contraindicații. O poate comanda oricine, indiferent de vârstă sau de afecțiunile cronice de care suferă. Chiar și persoanele cu sensibilitate crescută a pielii pot cumpăra Eyes Cover. Masca și-a câștigat deja popularitatea în România și în alte țări.