Acest produs reprezintă o soluție unică care face posibilă curățarea sigură și completă a organismului de toate tipurile de paraziți și ciuperci. Este produs sub formă de ceai și are un gust și o aromă foarte plăcute. Ceaiul conține 100% ingrediente naturale și este astfel absolut sigur pentru sănătate. Toate plantele incluse în FitoThea sunt culese din zone ecologice nepoluate. Se furnizează un Certificat de Calitate.

Proprietățile FitoThea

 1. Anti-parazitar
 2. Antiseptic
 3. Efect de curățare
 4. Anti-inflamator
 5. Anti-alergic
 6. Sporește imunitatea
 7. Regenerator

Rezultatele testelor clinice efectuate asupra FitoThea

Din toate persoanele care s-au tratat cu acest ceai, nu a fost nici una care să nu experimenteze un efect pozitiv. Produsul a ajutat multe persoane să scape complet de infestarea cu paraziți. În același timp, nu s-a produs nici un efect secundar. În cazurile avansate de infestare, tot s-a observat un rezult pozitiv, iar pacienții și-au continuat tratamentul. Rezultatele i-au uimit și pe cercetători  deoarece persoanele supuse testelor au fost complet curățate de paraziții periculoși cum ar fi clamidia și giardia care în mod normal se elimină foarte greu.

Metoda de aplicare 15454884258

Pentru un tratament complet de dezintoxicare se recomandă consumarea ceaiului FitoThea timp de 21 zile. Se va consuma de două ori pe zi, cu o oră înainte de mese. După această perioadă, organismul este complet curățat de toate tipurile de paraziți. Este recomandat pentru adulți și copiii mai mari de vârsta de 5 ani.

Poate fi consumat ca măsură preventivă.

Conform statisticilor, o persoană din două poate fi infestată cu toate tipurile de paraziți. Milioane de oameni mor zilnic datorită efectelor paraziților asupra sănătății. Paraziții pot trăi oriunde în organism, chiar și în creier. Multe persoane suferă de numeroase afecțiuni care sunt cel mai probabil cauzate de paraziți.

Simptomele infestării:

 • Oboseală cronică, amețeală, depresie, nervozitate, apatie;
 • Durere frecventă de cap, tensiune arterială scăzută;
 • Durere în zona pieptului, stomacului, articulațiilor și oaselor;
 • Lipsa poftei de mâncare;
 • Reacții alergice cu secreții nazale frecvente și lăcrimare; urticarii; astm; dermatită atopică;158588
 • Slăbire drastică;
 • Sistem imunitar slăbit, răceală și tuse frecvente;
 • Dezechilibre digestive;
 • Aspect palid, cearcăne;
 • Durere, amețeală, stare de vomă.

Dacă manifestați cel puțin unul din simptomele enumerate mai sus, este foarte important să vă curățați organismul cu prima ocazie. Este ușor să fii infestat cu paraziți de oriunde: prin transportul în comun, la piscină sau saună, acasă prin animalele domestice, prin nespălarea mâinilor sau a alimentelor.

Adevărul este că există un risc incredibil de infestare și multe persoane nu sunt nici măcar conștiente că au fost infestate. Între timp numeroase persoane suferă de multe boli incurabile. Chiar și cele mai avansate metode de diagnosticare nu pot determina infestarea cu o exactitate de 100%. După tratamentul cu FitoThea, dispar toate simptomele dureroase și majoritatea afecțiunilor.

Compoziți ceaiului antiparazitar include: mușețel, gălbenele, vetrice, scoarță de stejar, lemn de mesteacăn, salvie, turița mare, mentă și alte plante medicinale.

Eficiență

Această combinație a fost specific selectată pentru a maximiza efectul medicinal și pentru a curăța organismul.

Efectele în urma tratamentului complet cu FitoThea:

 1. Curățarea organismului de toate tipurile de paraziți;
 2. Restaurarea și întărirea sistemului imunitar;
 3. Îmbunătățirea indicilor biochimici ai funcției ficatului și tuturor celorlalte organe;
 4. Dispariția durerii, amețelii, stării de vomă, arsurii la stomac, tensiunii scăzute;
 5. Ameliorarea stării de spirit;
 6. Dispariția reacțiilor alergice;
 7. Normalizarea digestiei — dispariția diareii și constipației;
 8. Îmbunătățirea condiției pielii, aspectului fizic, calității unghiilor;
 9. Sporirea energiei. 654634444

Produsul a obținut numeroase recenzii incredibile. Este recomandat de experții în toxicologie. Dr. M. Daniel, doctor în științe medicale, a declarat că eficacitatea FitoThea a depășit eficacitatea tuturor produselor chimice cunoscute pentru eliminarea paraziților. Iar lucrul cel mai important este că acest ceai nu are efectele secundare asociate în mod normal cu produsele chimice. Poate fi utilizat fără supraveghere medicală. Se recomandă mai degrabă comandarea produsului certificat alcătuit numai din componente naturale decât consumarea unor produse chimice.

Ceaiul este absolut sigur pentru sănătate și este aprobat de doctori faimoși din întreaga lume.