De ce trenduri beauty ai nevoie acum?

Bună ziua tuturor! Să facem cunoștință, mă numesc Ana și sunt make-up artist! Astăzi vreau să mă împărtășesc cu experiența mea în utilizarea serului pentru gene și sprâncene.

Gene negre, prea lungi, prea dese și sprâncene bine definite. Fetele încearcă toate metodele posibile pentru a căpăta gene perfecte: extensii, gene false, tot felul de rimeluri exagerat de scumpe.

Personal, sunt de părerea că frumusețea feminină trebuie să fie naturală.

Pe piața beauty întâlnim o mulțime de produse destinate genelor și sprâncenelor. Este imposibil să le încerci pe toate.

Cum alegem produsul potrivit?

Ca maestru al machiajului și frumuseții, m-am grăbit să studiez în detaliu diferite produse. Am verificat pe pielea mea multe dintre ele, însă vă voi povesti doar despre câteva.

Primele încercări

Ulei de ricin

Ce ni se promite: uleiul de ricin conține acizi grași utili. Întărește și stimulează creșterea părului, genelor și sprâncenelor. Utilizarea regulată permite firelor de păr să devină mai dense, întunecate și bine îngrijite.

Ce primim de fapt: un instrument destul de popular pentru întărirea genelor și sprâncenelor. Costă puțin, dar și rezultatul este demn de această sumă. Este incomod de folosit, nu se usucă și nu se absoarbe, irită ochii și le acoperă cu ulei. Dimineața, pleoapele se pot umfla, iar ochii vor lăcrima. Frumusețea nu merită cu siguranță un astfel de sacrificiu. Rezultatul este zero – după o lună de utilizare, sprâncenele și genele nu s-au schimbat deloc.

Gel Nutritiv Mavala

Ce ni se promite: gelul conține proteine ​​care întăresc, protejează genele și stimulează creșterea – un rezultat vizibil după două săptămâni de utilizare. Puteți aplica și pe sprâncene. Potrivit pentru ochii sensibili, nu provoacă alergii.

Ce primim de fapt: acest gel pentru gene este de marcă elvețiană. Gelul se aplică neuniform, lipește genele între ele și lasă o urmă albă. După o lună de utilizare, genele nu au devenit nici mai lungi, nici mai dense – efectul este zero. Plus la toate, peste ceva timp produsul s-a evaporat pur și simplu sub capacul bine închis.

Astfel am verificat aproximativ opt producători și am început să cred că nu există așa produs care mă va uimi cu rezultatele sale. Situația a fost salvată de o colegă, care mi-a povestit despre o inovație în domeniul frumuseții.

Foxy Eyes Serum: preturi, pret

Ce ne promit producătorii?

  • Genele lungi și sprâncenele groase în doar 4 săptămâni!
  • Compoziție naturală și hipoalergenică!
  • Întinerirea pielii pleoapelor!

Foxy Eyes Serum brusc a devenit produsul meu preferat!

Atât recipientul cât și aplicatorul sunt foarte comode, ceea ce permite o aplicare ușoară a produsului. Serul nu intră în ochi și nu provoacă iritații, se usucă și se absoarbe rapid. Nu lipește firele de păr și nu lasă urme. Poate fi aplicat nu numai pe timpul nopții, dar și în timpul zilei, ca bază pentru mascara, ceea ce este foarte important pentru mine și clienții mei.

Compoziția naturală a serului Foxy Eyes

Veți fi la fel de surprinși ca și mine. Acest ser magic conține doar ingrediente active naturale și vitamine.

Compoziția bogată include: Urzică, ceai verde, mușețel și salvie, iasomie, hamei, ylang-ylang și salcâm.

De asemenea conține un complex de vitamine B1, B2, A, C și E

Foxy Eyes Serum este cel mai eficient produs

După o lună de aplicare m-am convins singură , genele au devenit cu adevărat mai lungi.

Ele au crescut cu câțiva milimetri, dar dacă aplic mascara ai impresia că sunt mai lungi cu un centimetru. Plus genele au devenit mai puternice și mai groase și au încetat să mai cadă.

Am încercat acest instrument pe sprâncene și, în câteva săptămâni, cozile rare ale sprâncenelor au devenit mai groase și mai dese.

Gene și sprâncene perfecte nu mai sunt doar un vis – acum totul e real

Clienții mei și rezultatele lor

Frumoasa Alexandra a fost de acord să folosească Foxy Eyes pentru o lună și jumătate. Alexandra a dori să-și restabilească genele după o alungire nereușită. A aplicat serul de două ori pe zi, ca bază pentru machiaj și înainte de culcare. Acesta este rezultatul pe care l-am primit.

Altă clientă a acceptat la fel să folosească Foxy Eyes. Sincer, Laura și cu mine am fost surprinse deja după prima aplicare. Laura nu era întotdeauna foarte mulțumită de densitatea sprâncenelor și a genelor sale. Foxy Eyes i-a împlinit visul. Priviți aici rezultatul ei înainte de aplicare și după 5 săptămâni de utilizare.

Concluzii

La final vreau să spun că acest produs este potrivit pentru doamnele care doresc să-și crească sau întărească sprâncenele.

Make-up artiștii cunosc cât de importante sunt genele și sprâncenele sănătoase și îngrijite vă recomand să comandați Foxy Eyes Serum aici

Foxy Eyes recenzii

Verka

Recent mi-am comandat și eu Foxy Eyes Serum. M-a atras recipientul, care seamănă identic cu un rimel. Substanța transparentă se aplică ușor pe gene și sprâncene cu ajutorul unei perii curbe. Îmi place să-l folosesc.

Maria

Ar fi interesant să încerc și eu acest minunat produs! La fel cred că frumusețea trebuie să fie naturală.

Katerinka

Folosesc și eu acest produs minunat! Sunt foarte mulțumită. De la natură am genele și sprâncenele rare. Serul a rezolvat totul. Priviți rezultatul.

Linny

Dar eu, deși nu cu mult timp în urmă, m-am familiarizat cu acest brand, pot spune cu certitudine că sunt foarte mulțumită de serul achiziționat. Îl voi folosi din nou și din nou… Vă doresc tuturor genele lungi și groase!!!