Fructele goji au devenit cunoscute abia acum câțiva ani. Călugării tibetani știau de aceste fructe cu mult înainte ca experții din domeniul cosmetologiei și dietelor să înceapă să le folosească activ. Orientul plin de mister este locul în care se găsește planta numită drăcila, sau Lycium barbarum.

Călugării care trăiau în munți, studiind proprietățile vindecătoare ale diferitelor ierburi, au descoperit capacitățile unice ale fructelor goji. Și abia recent a fost descoperit adevărul despre metodele tibetane folosite de oameni pentru a-și prelungi tinerețea și o sănătate optimă. Folosind cunoștințe vechi de mii de ani, oamenii de știință au acumulat toată această experiență pentru a folosi fructele goji în diverse scopuri.

33333344556

Ce fel de produs este acesta

Fructele goji au devenit recent un ingredient important al diverselor produse active biologic. Acestea sunt folosite activ ca o componentă suplimentară, însă nu trebuie să uitați că produsul în sine este foarte valoros. Numai o sută de grame din aceste fructe vă pot satisface foamea pentru aproape întreaga zi, beneficiind, în același timp, de o energie și o vitalitate incredibile. Conform opiniilor celor care au inclus deja fructele goji în dieta lor, produsul începe să acționeze foarte rapid.

Fructele goji sunt un supliment alimentar care poate îmbunătăți digestia, normalizând metabolismul și ajutând la arderea grăsimilor nedorite. Toate acestea, datorită compoziției chimice unice a fructelor.

Componentele benefice ale produsului

Fructele goji sunt pline de substanțe folositoare, majoritatea acestora nemaigăsindu-se în alte produse. Fructele goji conțin:

  • Peste 18 aminoacizi;
  • Polizaharide rare;goji berries romania
  • Acid linoleic;
  • Toate vitaminele B, C și E;
  • 21 de minerale vitale.

Fiecare dintre aceste elemente are o importanță vitală pentru organismul uman și, combinate între ele, creează un complex vindecător unic.

Proprietăți unice

Utilizarea frecventă a fructelor goji ajută rapid la stabilizarea tensiunii, reface metabolismul, în timp ce organismul scapă de toxine și de caloriile în exces. În plus, ajută la îmbunătățirea calității somnului, întărind, în același timp, imunitatea.

Modalități de folosire a produsului

Fructele goji pot fi folosite în multe moduri. Acestea pot fi consumate ca fructe uscate sau folosite ca ingredient în supe, budinci, jeleu, diverse deserturi. Doza zilnică nu trebuie să depășească 45 de grame. Fructele pot fi consumate în orice moment al zilei, exceptând seara târziu, deoarece sunt o sursă naturală de energie. Fructele goji sunt folosite uneori sub formă de extract pe bază de alcool. Însă, în ciuda compoziției naturale și ecologice a acestor fructe, este mai bine, totuși, să vă asigurați că nu sunteți alergic la fructe, înainte de a le comanda.

Eficiența produsului activ biologic

3386878

Fructele goji sunt un produs unic pentru slăbire și reîntinerire, deoarece compoziția bogata a acestora ajută la normalizarea și refacerea tuturor funcțiilor vitale ale organismului. O singură doză, de numai cincisprezece grame, poate avea un efect benefic asupra sistemelor imunitar, digestiv și cardiovascular. Produsul îmbunătățește memoria, vederea, somnul, crește libidoul sexual, reduce riscul apariției cancerului. Însă trebuie să înțelegeți că, înainte de a cumpăra fructe goji, trebuie să studiați cu atenție indicațiile, pentru a cunoaște orice informații suplimentare și posibilele restricții.