Cercetătorii europeni au descoperit recent că fructele Goji conțin o mulțime de proprietăți de vindecare. Acest lucru este legat direct de faptul că acestea sunt bogate în microelemente și vitamine. Acest minunat produs natural este capabil atât de normalizarea tuturor funcțiilor vitale ale organismului, cât și de îmbunătățirea aspectului acestuia. În realitate, fructele Goji au un elixir al tinereții ascuns în ele. Bazându-și activitatea pe diverse teste de laborator, pe studii și experiența de secole întregi a călugărilor tibetani, oamenii de știință au dezvoltat un minunat produs de înfrumusețare numit Goji Cream.

Ce fel de produs este acesta

446

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au încercat să-și mențină frumusețea și să evite îmbătrânirea prematură. Dar adevărul este că, indiferent cât de mult ar încerca, oprirea procesului de îmbătrânire este imposibilă, acesta poate fi doar încetinit. Hendel, producătorul european de cosmetice de calitate superioară, a hotărât să creeze un produs de întinerire. Savanții companiei au început să cerceteze în mod activ fructele Goji. Datorită eforturilor acestora, Goji Cream întrunește toate proprietățile unice ale fructelor Goji.

Datorită faptului că ingredientul principal al cremei este îmbogățit cu o varietate de minerale și vitamine, formula acestuia activează regenerarea celulelor pielii, declanșând procesul de întinerire.

Compoziție

Goji Cream este creată pe baza componentelor naturale. Fructele Goji sunt cel mai important ingredient al acestui produs inovativ. Acestea sunt bogate în:

  • 8 aminoacizi esențiali pe care organismul nu îi produce singur;
  • Vitaminele C, E și B;
  • Minerale: zinc, iod, fier;
  • Polizaharide esențiale care nu sunt prezente în alte produse alimentare.

Crema mai conține și glicerină și acid hialuronic. Fiecare dintre aceste ingrediente susține goji-cream romaniahidratarea eficientă și catifelarea pielii.

Proprietățile cremei bio

Potrivit cosmeticienilor renumiți, Goji Cream poate să întinerească pielea și să îi îmbunătățească aspectul într-o perioadă scurtă de timp. Efectul produs de către acest produs este foarte similar mezoterapiei. În plus, crema are următoarele proprietăți unice:

  • Oprește distrugerea celulelor și activează regenerarea celulară;
  • Filtrul UV protejează pielea de soare;
  • Netezește ridurile;
  • Îmbogățește celulele epidermei cu un complex de vitamine și minerale;
  • Normalizează și activează producția de colagen.

Crema activă biologic pătrunde în cele mai adânci straturi ale pielii, permițând componentelor sale naturale să acționeze asupra zonelor cu probleme.

Nuanțele utilizării produsului

Înainte de cumpărarea produsului, trebuie să determini când și cum să folosește Goji Cream. Cosmeticienii recomandă folosirea cremei ca o metodă de îngrijire a tenului seara sau ca bază de machiaj. Nu trebuie aplicată mai mult de două ori pe zi. Înaintea aplicării cremei, curăță în profunzime zona decolteului, a gâtului și a feței cu o dischetă din bumbac pentru îndepărtarea machiajului.

Eficacitatea produsului activ biologic

650

Goji Cream, datorită ingredientelor unice naturale, poate să îmbunătățească aspectul feței, gâtului și decolteului în șapte zile. În doar două săptămâni, ridurile adânci vor deveni invizibile și primele manifestări ale schimbărilor legate de vârstă vor dispărea. Crema reface în mod eficient echilibrul metabolismului oxigenului din celule. Normalizează procesul eliminării fluidelor și retenției de către celule. Goji Cream este un produs unic avansat de înfrumusețare. După comandarea acestuia, oamenii sunt surprinși să vadă schimbări vizibile și semnificative atât de repede.