Albirea dinților la o clinică este costisitoare și nu oricine își poate permite această plăcere. De obicei, culoarea naturală a smalțului este aproape de galben (dinții strălucitor de albi sunt o raritate). În prezent, este ușor să depășești complexele care apar din cauza unui zâmbet inestetic și să faci primul pas spre atractivitatea și succesul personal: poți să comanzi instrumentul inovator Ionic White și să uiți pentru totdeauna de problema dinților galbeni! Utilizarea tehnologiei cu LED a dispozitivului sporește efectul gelului de albire (inclus în set). Dispozitivul este perfect inofensiv: radiația LED-ului este cea mai apropiată de nuanța naturală.

Principiul care stă la baza acțiunii Ionic White

Ionic White folosește un LED cu o lumină rece albastră. Lumina este emisă prin diode semiconductoare și nu emite energie termică. Acest lucru duce la albirea ionilor.

Albirea cu ajutorul acestei metode nu presupune niciun fel de risc: datorită absenței emisiei de căldură nu dăunează cavității orale sau organismului. Radiația ionizantă poate fi folosită atât pentru dinți, cât și pentru gingiile sensibile.

Avantajele Ionic White

Lumina albastră a LED-ului are proprietăți antibacteriene și un efect de curățare, are capacitatea de a acționa asupra particulelor mici, prin activarea ionilor de argint existenți în gel și de a spori efectul de albire a dinților. Lumina albastră a LED-ului omoară bacteriile care cauzează probleme dinților, precum închiderea la culoare, pătarea sau apariția cariilor.

Până în prezent, activarea ionilor nu a mai fost folosită în scopul de albire a smalțului. Imediat după apariția Ionic White, produsul a fost brevetat oficial pentru piața mondială ca invenție care dispune de o nouă tehnologie, dovedită extrem de eficientă, și, în același timp, sigură pentru sănătatea umană. Procesul de albire cu ajutorul Ionic White nu necesită mult timp, condiții speciale sau instrumente dentare. Ai nevoie doar de câteva minute pentru această procedură, care poate fi efectuată acasă.

Albirea dinților la o clinică versus Albirea dinților cu ajutorul Ionic White

Oamenii cu experiență anterioară în sesiuni de albire dentară, după ce au încercat Ionic White de mai multe ori, nu au remarcat nicio diferență în ceea ce privește rezultatul: diferența o face doar prețul. O cercetare statistică a arătat că 89% dintre respondenți consideră că tehnologia Ionic White este cea mai inofensivă dintre toate metodele de albire a dinților utilizate acasă, în timp ce 84% recomandă remediul și afirmă că îl vor folosi din nou, dacă va fi cazul în viitor. Reacția pozitivă a clienților din întreaga lume indică succesul implementării invenției. Recent, Ionic White a produs un interes la scară largă și în România.

Componentele sistemului ionic al Ionic White

La achiziționare, sistemul inovator de albire a smalțului este ambalat împreună cu următoarele componente:

  • Acumulatori;
  • Dispozitiv cu suport de lumină;
  • 30 ml de spray pentru albire;
  • 15 ml de spray de activare a albirii;
  • Trei tuburi de gel pentru albire și trei tuburi de accelerator;
  • Cutie pentru gel;
  • Ghid de utilizare.

Mod de utilizare

Dacă înainte erai mulțumit de zâmbetul tău alb ca zăpada, dar ți-ai pierdut între timp albul smalțului din cauza anumitor factori, nu dispera! Acum îți poți recâștiga farmecul datorită Ionic White, care este eficient și perfect sigur! Această invenție îți poate schimba rapid culoarea dinților – din galben sau gri în alb strălucitor. Este suficient să achiziționezi dispozitivul de pe website-ul oficial și să-ți rezervi doar 20 de minute din timp, chiar la tine acasă.

Urmând instrucțiunile de utilizare a Ionic White, vei obține cu adevărat un efect uimitor, fără a vizita o clinică dentară. Aplică pe dinții curați gelul de activare, care este furnizat în tuburi (sau în cutia dispozitivului). Poziționează lumina ionizantă a dispozitivului către dinți, menține-o în această poziție timp de două până la zece minute fără întrerupere. Vei vedea rezultatul în curând: dinții vor deveni cu câteva nuanțe mai albi (efectul depinde de caracteristicile fiziologice ale persoanei). Rezultatele pot varia în funcție de starea individuală a dinților și de tipul smalțului. Dacă este necesar, dispozitivul poate fi folosit periodic. Dacă fumezi sau ești obișnuit să bei în timpul zilei cafea sau ceai puternic, Ionic White te va ajuta întotdeauna să îți menții dinții în stare perfectă: zâmbetul tău va fi strălucitor, indiferent de obiceiurile proaste.