led ear wax remover comentarii

LED Ear Wax Remover pentru curatarea urechilor – ce este, instructiuni, contraindicatii, mod de utilizare, efecte adverse

Îngrijirea incorectă a urechilor poate avea consecințe grave. Medicii avertizează: se interzice să folosiți bețișoare și alte remedii naturiste! Nu mai puțin dăunătoare pentru canalul auditiv sunt peroxidul de hidrogen, soluția de sare de bucătărie, oțet, ulei vegetal, bicarbonat de sodiu. Aceste ”metode” traumează urechea internă și creierul, care la rândul lor pot fi fatale.

Puțini cunosc că în ultimul an, în România s-au produs 4 decese cauzate de curățarea incorectă a urechilor. Pacienții au neglijat durerile în urechea internă și infecția s-a răspândit în creier.

Ruptura timpanului și pierderea auzului nu sunt atât de periculoase, dar pot fi tratate doar cu ajutorul intervenției chirurgicale. Concentrația prea mare a soluției de oțet poate cauza arsuri în regiunea urechii interne, iar soluțiile de ulei formează dopurile de sulf.

led ear wax remover pret in farmacii

O altă istorie tragică s-a produs recent din cauza bețișoarelor de urechi. O femeie și-a curățat incorect urechile, a ajuns la spital, și-a pierdut auzul, care n-a mai putut fi recuperat 100%. Am luat legătura cu pacienta și am aflat detaliile incidentului.

— Bună ziua! Povestiți-ne ce s-a întâmplat. Ați avut anterior probleme cu urechile?

Bună ziua. N-am avut niciodată probleme de acest gen și n-am mers pe la medici. Îmi curățam regulat urechile cu bețișoare. Eram sigură că este corect, dar s-a dovesit a fi invers. După o astfel de curățare am început să am mâncărimi și dereglări ale auzului, dar n-aveam timp să fac un consult la doctor. Mai târziu am început să am zgomot în urechi și practic nu mai auzeam… Începuse coșmarul.

— Ați mers la spital? Ce v-au spus acolo?

M-am adresat la orelist și s-a dovedit că au mai existat astfel de cazuri. În timpul curățării am introdus infecție, iar urechea internă s-a inflamat, pierzându-mi auzul. Mi-au prescris o mulțime de antibiotice, spălături, iar peste 14 zile m-au programat pentru operație. În tot acest răstimp nu auzeam deloc și am fost nevoită să merg în concediu de boală. Aveam frică că nu voi mai putea auzi.

— Ce s-a întâmplat mai târziu? Intervenția a avut succes?

Și da și nu… Am avut complicații, iar antibioticele n-au acționat. Operația a fost amânată. În cele din urmă, m-am însănătoșit, dar nu mi-am recăpătat complet auzul, port aparat auditiv. Am fost nevoită să-mi caut un alt post din cauza incompetenței.

— Ce sfaturi le puteți oferi cititorilor noștri pentru a evita astfel de situații?

despre led ear wax remover

De la vecina din spital am aflat că există un dispozitiv special conceput pentru curățarea urechilor. Se numește LED Ear Wax Remover. O baghetă cu vârf special de silicon, care elimină dopul de ceară din ureche și nu traumează timpanului. Toți medicii sunt împotriva remediilor naturiste și a bețișoarelor, deoarece nu au fost concepute pentru curățarea urechilor. Dar nimeni nu vorbește despre asta în public, afli doar dacă ai ajuns la spital cu timpanul rupt.

Acest interviu trebuie să fie un exemplu pentru cei care încă mai folosesc bețișoarele ca să-și curețe urechile. Nu vă expuneți pericolului, cumpărați dispozitive speciale, aprobate de medici. Iar noi publicăm link-ul site-ului oficial al companiei care produce LED Ear Wax Remover. Sănătate!

LED Ear Wax Remover comandă – pagina oficială Romania, pret, pret in farmacii

Despre LED Ear Wax Remover – pareri, comentarii, forum

Lavina

Îmi pare rău… iată o istorie cu final trist… Urechile au nevoie de îngrijire specială.

Petronela

Nu voi folosi niciodată remedii naturiste și nu-mi mai bag degetele în urechi. Mai bine cumpăr acest dispozitiv medicinal, decât să mă expun la riscuri.

Adina P.

Vă mulțumesc pentru această istorie. Am comandat deja LED Ear Wax Remover.

Carmelina Olivi

Din cauza curățării incorecte, am făcut otită. Nu e chiar așa de grav ca în acest articol, dar nici plăcut nu e. Noroc că există LED Ear Wax Remover.

Iolanda

Și eu ador să utilizez LED Ear Wax Remover. Rapid, plăcut și fără mâncărimi.

led ear wax remover instructiuni

Corina

A cumpărat cineva pe site-ul oficial? În magazinele noastre n-au auzit de chestia asta.

Karla

Am cumpărat. Nimic mai simplu, livrarea e foarte rapidă. Achiți la primire, lucru important pentru mine.

Antonia

Mulțumesc, au și reduceri!