Toate femeile visează să aibă un ten neted, catifelat și strălucitor. Dar care este soluția prin care își pot păstra tinerețea și frumusețea? Îngrijire, îngrijire și din nou îngrijire.

Cu toate acestea, pe piață există atât de multe produse cosmetice … este dificil de știut pe care să îl alegi. Să examinăm mai atent un produs nou, crema MaxLift Night. Dezvoltată de cosmeticienii italieni, acest produs câștigă o poziție de lider de piață și promite să devină una dintre primele 10 creme de noapte care luptă cu semnele îmbătrânirii.

Origine și ingrediente

Cosmeticianul expert italian, Tiziana Montanari, împreună cu echipa sa de creatori ai produsului MaxLift descriu acest produs drept “o cremă anti-îmbătrânire cu efect de lifting revoluționar”. Este o cremă blândă și fină, a cărei formulă unică hrănește, hidratează, luminează, protejează și conferă un efect de lifting tenului. După numai 1 lună de folosire, se așteaptă un efect de reîntinerire cu minimum 5 ani.

Acest produs nu conține componente chimice nocive, ci numai componente organice  naturale, precum și acid hialuronic. Componentele cremei MaxLift Night acționează împreună, îmbunătățind funcționarea celulelor fibroblaste, consolidând și accelerând producerea de colagen natural și elastină. Ingredientele active influențează pozitiv fluxul de sânge, stimulând vasele capilare, hrănind de la interior și de la exterior.

182

În ce constă unicitatea cremei?

Această cremă are o gamă foarte largă de efecte pozitive asupra tenului și sănătății dvs. generale. “Ridurile de expresie” accentuate din jurul gurii și pielea lăsată sunt cauzate, în principal, de o deficiență a hormonului de creștere, somatotropina. Crema MaxLift Night stimulează producerea acestui hormon în timp ce dormiți, având rezultate pozitive într-o perioadă scurtă de timp.

Ingredientele active acționează împreună, pentru ca tenul dvs. să devină mult mai rezistent și să se poată recupera în urma defectelor apărute, datorită stimulării activatorilor de colagen și elastină, datorită complexului unic de vitamine și acizilor naturali activi.

De asemenea, crema MaxLift Night:

  • hidratează în adâncime chiar și tenul cel mai uscat și elimină iritațiile;
  • elimină pungile și cearcănele;
  • previne apariția ridurilor cauzate de înaintarea în vârstă;
  • netezește ridurile și pliurile existente;
  • îmbunătățește starea și aspectul general al tenului;
  • elimină sau reduce semnificativ petele și luminează tenul;
  • stimulează circulația;
  • contribuie la starea generală de sănătate (reduce durerile de cap, alergiile, inflamațiile);
  • definește conturul facial.

Cum se folosește

Crema Maxlift Night se aplica pe fața curată cu 1,5 – 2 ore înainte de a merge la culcare. Se recomandă spălarea feței cu un produs natural, cum ar fi ceaiul de plante. Chiar mai bine este să se folosească gheață obținută din ceai de plante. După spălarea feței cu gheață sau ceai, se lasă pielea să se usuce în mod natural, apoi se aplică crema cu mișcări circulare ușoare. Se folosește doar o cantitate mică de cremă, astfel o singură cutie putând fi folosită timp îndelungat.

973

Orele de vârf pentru recuperare sunt între 1 și 3 dimineața, când sinteza lipidelor este stimulată. Pentru rezultate optime și de durată, folosiți crema o perioadă îndelungată de timp. Rezultatele sunt vizibile după 5-10 zile de utilizare a cremei, iar pielea va străluci din interior. Petele întunecate va fi reduse, ridurile de expresie și pliurile pielii se vor netezi și se vor atenua. În general, contururile feței vor întineri, iar pielea va fi fermă, dar catifelată și netedă – rezultate care sunt de obicei atinse prin folosirea injecțiilor de frumusețe sau prin intervenții chirurgicale.

MaxLift Night – cel mai bun prieten

Eficacitatea cremei constă în formula sa unică, selectată pentru a stimula recuperarea și procesele de regenerare de la nivelul pielii. În timpul nopții, pielea este reparată și tratată, prin accelerarea producerii de colagen și prin reducerea radicalilor liberi.

Pentru a vă păstra frumusețea și încrederea, trebuie să vă iubiți și să vă îngrijiți corpul și pielea. Maxlift Night este un produs fantastic, care vă ajută să arătați mai tinere și să vă mențineți frumusețea timp de mulți ani de acum încolo.