Miracle Oil România e creat sub formă de spray, având o bază naturală, vegetală. A fost creat pentru repararea părului și a scalpului, în cazul diverselor probleme. E potrivit pentru orice tip de păr. Produsul a trecut de toate testele clinice pe voluntari și a primit multe recenzii pozitive, pe lângă faptul că deține un Certificat de Calitate. În raportul de cercetare și testare s-a stabilit că spray-ul Miracle Oil nu are contraindicații, nu cauzează reacții alergice și nu are efecte secundare. E recomandat tuturor celor care vor să refacă strălucirea și frumusețea naturală a părului.

Clienții care au reușit deja să cumpere și să încerce Miracle Oil au mărturisit faptul că e un adevăr absolut că acest produs este magic, din moment ce părul primește o structură, volum și strălucire ideale.

Odată cu folosirea regulată a Miracle Oil, părul devine atât de puternic, încât nici nu se pune problema de efecte negative din partea mediului extern, indiferent dacă este frig, cald sau vânt uscat. Chiar și atunci când produsele chimice sunt folosite constant, precum gelurile sau ondularea chimică, părul arată de fiecare dată perfect după folosirea acestui spray. Această eficacitate este obținută datorită componentelor minunate alese cu grijă. Stiliștii profesioniști și cosmeticienii recomandă folosirea regulată a acestui produs, în special în cazul părului deteriorat, din moment ce acesta nu dezamăgește niciodată datorită testelor și încercărilor clinice.

Calitățile Miracle Oil:

 1. Asigură echilibrul PH-ului; e plin de vitamine și miracle oil romaniaminerale necesare;
 2. Întărește rădăcinile deteriorate și slăbite;
 3. Elimină mătreața, infecțiile și ciupercile, prevenind și apariția acestora;
 4. Îmbunătățește rezervele de sânge ale vaselor de sânge de la nivelul capului;
 5. Elimină și previne căderea părului și întărește structura foliculelor părului și a părului în sine;
 6. Hrănește rădăcinile părului și ale scalpului;
 7. Activează procesele naturale pentru regenerarea părului;
 8. Oferă strălucire, volum, catifelare și frumusețe naturală părului;
 9. Accelerează creșterea părului.

Miracle Oil funcționează într-o manieră complexă, ajutând la eliminarea oricăror probleme posibile și este potrivit tuturor – atât femeilor, cât și bărbaților, precum și copiilor de peste 10 ani.

Toată lumea cunoaște cauzele părului deteriorat. Aceștia sunt factorii de mediu, nutriția nepotrivită, anxietate, problemele de digestie, tulburările hormonale, folosirea frecventă a preparatelor chimice, a apei de o calitate proastă etc. Există multe motive pentru care părul poate să fie deteriorat, dar există o singură soluție – Miracle Oil. Acum poți comanda acest produs și în România. Este ieftin, dar efectul său este pur și simplu remarcabil.

Componente Miracle Oil:

 • Extract de Jojoba: hrănește și întărește rădăcinile deteriorate ale părului, reface structura părului și reduce iritația;
 • Lămâia e cel mai bun antioxidant și sursă de vitamina C, ajută la refacerea naturală a părului, îi dă o strălucire de platină, elimină mătreața și îl protejează de factorii externi negativi;
 • Ylang-ylang: îndepărtează diverse infecții și ciuperci de pe scalp, elimină mătreața, previne reapariția acestora și îmbunătățește circulația sângelui în vasele de sânge de la nivelul capului;
 • Piper negru: oprește căderea părului și întărește rădăcinile și foliculii părului;
 • Avocado: stimulează circulația sângelui, împrospătează părul, îi dă o strălucire și un volum plin de viață, îl hrănește, accelerează creșterea părului și îi oferă un miros plăcut;
 • Ulei de ricin: pătrunde ușor în scalp și stimulează creșterea părului, hrănește rădăcinile, le îmbogățește cu substanțe sănătoase, accelerează creșterea și îi oferă părului o strălucire naturală, vie;
 • Struguri: hrănesc, activează procesele de regenerare și oferă părului o aromă plăcută;
 • Vitamina E: produs minunat de hrănire pentru scalp și păr, stimulează creșterea și întărește rădăcinile.

12322020154

Miracle Oil e apreciat și pentru faptul că previne inflamarea scalpului, elimină vârfurile despicate și le reface. Pe durata verii, protejează părul de soarele fierbinte și de razele arzătoare, în timp ce iarna îl protejează de efectul negativ al frigului și a deficienței de vitamine.

Cum să folosești Miracle Oil

Spală-ți părul cu șampon normal, uscă-l și întinde produsul pe păr. Apoi, masează-l ușor pe scalp. Înfășoară-ți părul într-un prosop și lasă produsul să acționeze timp de o oră. După aceea, spală spray-ul în mod normal.

Rezultatul îmbunătățirii calității părului e observabil chiar după prima folosire. Dacă folosești acest spray în mod regulat, poți uita de apariția altor probleme noi. Cu toate acestea, nu ar trebui să exagerezi în folosirea acestui produs, la fel ca orice alt produs bun, indiferent dacă este încercat și testat; așadar, este bine să-l folosești doar de două ori pe săptămână. După repararea părului tău și a eliminării problemelor scalpului, tot ce trebuie să faci este să aplici spray-ul odată pe săptămână.