Ne trăim viețile în permanentă mișcare: plimbări în oraș, grădinărit, exerciții fizice. Inevitabil, articulațiile noastre se uzează și, mai devreme sau mai târziu, ne dau de știre în legătură cu acest lucru. Nu trebuie uitat faptul că o articulație uzată înseamnă risc de spitalizare. Afecțiunile de la nivelul articulațiilor sunt foarte dificil de vindecat. Acestea pot apărea la toate persoanele, indiferent de vârstă.

Crema Motion Free ajută la îndepărtarea durerii din articulații. Formula sa naturală elimină cu blândețe durerea și inflamația. Produsul este excelent pentru prevenirea deteriorării articulațiilor, adică, poate fi folosit și în absența durerii. Va fi de mare ajutor persoanelor care suferă de artroză, artită, osteohondroză și îndepărtează complet disconfortul și durerea.

813

Cu toate acestea, nu este vorba doar despre proprietățile de eliminare a durerii. Medicamentul elimină și cauza afecțiunii.

Beneficiile produsului

  • Reface în mod eficient cartilajul deteriorat, fără a fi necesare alte medicamente.
  • Elimină inflamația, amorțeala și durerea.
  • Îmbunătățește mobilitatea în zona articulației afectate
  • Protejează zona cu probleme împotriva calcifierii.

Compoziție

Înainte de a cumpăra Motion Free, asigurați-vă că știți care este formula produsului. Astfel, veți evita orice probleme, în cazul în care sunteți hipersensibil la ingredientele sale. Unguentul conține o combinație de substanțe naturale și folositoare:

  • motion free romaniaPropolisul ajută la eliminarea inflamației de la nivelul articulațiilor și reduce durerea. În plus, reduce riscul apariției cheagurilor de sânge și întărește vasele de sânge, vindecând țesuturile acestora.
  • Extractul de molie (Aphomia sociella) tonifică vasele de sânge din jurul articulațiilor. Putem spune că “lubrifiază” articulațiile deteriorate.
  • Uleiul de măsline conține componente antiinflamatorii. Acesta normalizează procesele metabolice din zonele cu probleme.
  • Cedrul îmbunătățește circulația sângelui, este util în tratamentul artritei și artrozei.
  • Extractul de miere de albine (Apis Mellifera) are proprietăți de eliminare a durerii, ajută la evitarea declanșării unor crizei noi.
  • Vitaminele permit începerea mai rapidă a proceselor de regenerare.

Administrare

Simplul fapt de a comanda crema nu va rezolva problema. Este important să știți cum se folosește, pentru a obține efectul dorit.

Tubul ușor de folosit ajută la ajustarea cantității. Asigurați-vă că zonele cu probleme sunt acoperite cu un strat subțire de cremă. Apoi masați pielea, până când crema este absorbită complet în articulație. Este esențial ca toate componentele să ajungă în cartilaj, nu pe articolele de îmbrăcăminte sau pe mobilier. Trebuie folosită de 3 ori pe zi.

Teste și certificate

Motion Free s-a dovedit a fi o metodă eficientă de tratament împotriva durerilor de la nivelul articulațiilor, în România și în lumea întreagă. Deja din prima săptămână de teste medicale, pacienții nu au mai resimțit durere. La majoritatea absolută a subiecților, procesul de deteriorare a articulațiilor a stagnat. 80% dintre persoanele cu țesuturi deteriorate au scăpat complet de această problemă.

062

Medicamentul se află în registrul public al medicamentelor. A câștigat, pe bună dreptate, o serie de premii, recunoașterea centrului de dermatologie și deține un certificat de calitate.