Mulți vrem să ne îmbunătățim performanța atletică, dar volumul de lucru constant și oboseala ne determină adesea să amânăm antrenamentele. Din fericire, acum există instrumente speciale care ne pot ajuta să ne antrenăm mai intens. Unul dintre acestea este un supliment nutritiv natural pentru atleți – MuscleG.

Informații despre supliment

MuscleG este o sursă eficientă de energie care ajută la creșterea masei musculare, creșterea cantității de testosteron din organism și accelerarea dezvoltării mușchilor. Atunci când se folosește acest supliment, rezistența organismului crește semnificativ, creșterea țesutului osos este accelerată, iar calciul nu mai este eliminat din organism. Dacă te fortifici permanent cu MuscleG, rezultatele antrenamentelor vor deveni vizibile în foarte scurt timp.128966

Poți cumpăra suplimentul de pe site-ul oficial al producătorului. Produsul este perfect pentru cei care sunt interesați de creșterea rapidă a masei musculare, de creșterea rezistenței și de rata de refacere a rezistenței. Toți acești indicatori sunt cu adevărat ceea ce are nevoie orice atlet.

Adevărul este că remediul este mult mai eficient decât alte produse similare. În timpul antrenamentelor, poate fi simțit un aport puternic de rezistență și energie. Ajutându-te să te simți mai bine și mai bine dispus, remediul nu afectează organele și sistemele, neavând efecte secundare.

Compoziția suplimentelor pentru sportivi

MuscleG este un supliment nou, care a devenit foarte popular în România și în alte țări. Acum suplimentul câștigă rapid popularitate, datorită conținutului de semințe de canabis benefice (care nu conțin substanțe narcotice). Remediul furnizează o creștere a cantității de testosteron, care conferă un plus de energie, contribuind la îmbunătățirea performanței. În același timp, suplimentul are efect îndelungat asupra organismului.

Acizii grași incluși în compoziția acestuia garantează un efect pozitiv asupra sintezei proteinelor noi, care este principalul factor necesar pentru creșterea masei musculare. De asemenea, sunt îmbunătățite tonusul general și starea de bine. Crește și cantitatea de testosteron produsă, care stimulează creșterea masei musculare și rezistența țesutului osos.

Componente suplimentare

  • Zinc
  • Vitamina B1
  • Vitamina B2
  • Fier
  • Calciu

Aceste substanțe garantează conductivitatea fibrelor nervoase și producerea unei cantități suplimentare de energie, care este foarte importantă pentru sport. Datorită vitaminelor,muscleg romania
tonusul muscular crește, iar proteinele care reglează creșterea normală a celulelor au un efect benefic asupra sănătății atletului.

Produsul, care conține ulei de cânepă, este absolut sigur. Acest ingredient este certificat de Ministerul Agriculturii, confirmându-se puritatea sa și absența efectelor nocive asupra organismului. Preparatul nu conține hexan, gluten, lactoză și alte substanțe organice nocive.

Indicele nutrițional, ca în cazul tuturor produselor care conțin canabis, este pur și simplu fantastic. Atletul care alege acest supliment va beneficia de 15 grame de proteine, 6 grame de fibre și 0,8 grame de acizi grași omega-3 și omega-6. Zincul este, de asemenea, o componentă importantă care este necesară unui organism expus la stres în timpul antrenamentelor.

Utilizare

Suplimentul trebuie administrat în combinație cu o băutură. Conform opiniilor exprimate de cei care l-au folosit, acesta are un gust plăcut. MuscleG se poate dizolva în apă sau, de exemplu, în piure de fructe sau de legume. Se amestecă foarte ușor, fără să mai rămână nicio urmă de pudră și, datorită acestui lucru, va fi foarte plăcut de consumat.

Este binevenită folosirea unui blender pentru obținerea uni amestec omogen; astfel, rezultatul obținut va fi mai bun decât dacă amesteci pur și simplu produsul în piure sau suc, cu o lingură. Suplimentul poate modifica ușor gustul băuturii, conferindu-i o aromă de nuci și o ușoară dulceață.

Pentru amestec, este suficient să folosești 250-300 ml de lichid. Această cantitate este suficientă pentru dizolvarea 100% a suplimentului. Poți experimenta folosirea produsului Muscle G în multe moduri, acesta fiind potrivit pentru nevoile și gusturile fiecărei persoane.

Eficiența remediului

Suplimentul Muscle G este un supliment natural care îmbogățește alimentația atletului, ajutând la obținerea rapidă a rezultatelor dorite. Obținerea masei musculare dorite este posibilă doar prin antrenamente perseverente și o nutriție corespunzătoare.

Iată câteva dintre efectele benefice ale suplimentului:65347888

  • accelerarea metabolismului;
  • creșterea cantității de testosteron produsă în organism;
  • creșterea eficienței antrenamentelor;
  • stimularea producției de proteină sănătoasă.

Suplimentul, care poate fi comandat cu ușurință de pe Internet, este diferit de remediile oferite în magazinele obișnuite care comercializează produse nutriționale pentru sportivi. Acesta conține ingrediente destinate în mod special creșterii masei musculare și ajută la obținerea rapidă a rezultatelor dorite.