Aparat impotriva daunatorilor Pest Reject – ce este, instructiuni, mod de utilizarepest reject comandă

Dacă au apărut gândaci sau rozătoare la vilă sau în apartament, începeți să căutați măsuri eficiente pentru a-i nimici. În afară de faptul că vă indispun și dereglează somnul, aceștia sunt o sursă de infecții. Pentru a scăpa cât mai repede de ei, aveți nevoie de metode eficiente.

Aparatul ecologic pur cu ultrasunete pentru alungat rozătoarele și insectele Pest Reject vă ajută să luptați eficient cu ele. Dispozitivul funcționează datorită tehnologiei impulsurilor electromagnetice transmise prin cablajul din pereții casei Dvs.

Acest dispozitiv nu necesită întreținere suplimentară. Este suficient să conectați Pest Reject la o priză electrică și, creând impulsuri, va speria rozătoarele și insectele 24/24.

Acțiunea Pest Reject:

  • Impulsurile acționează în mod direct asupra sistemului nervos al rozătoarelor, gândacilor, păianjenilor și altor insecte.
  • Pest Reject creează condiții nefavorabile pentru dăunători, alungandu-i din zona de acțiune a aparatului.
  • Aparatul nu ucide dăunătorii, ci îi forțează să părăsească teritoriul, iată de ce nu va fi necesar să adunați animalele și insectele moarte sau să dezinfectați suprafețele.

Avantajele Pest Reject:

  • Un dispozitiv sigur și eficient ce-ți va salva casa de rozătoare și insecte.
  • Poate fi folosit în apropierea copiilor.
  • Nu are efecte asupra animalelor de companie.

Schema de funcționare

  • Completați formularul de comandă
  • Managerul nostru ia legătura cu Dvs.
  • Livrăm comanda Dvs.
  • Achitați comanda

Despre Pest Reject – forum, pareri, comentarii

pest reject comentariiÎn casa noastră n-am avut niciodată probleme cu gândacii, în schimb ne-au atacat furnicile. Încercasem câteva rețete naturiste, dar rezultatul era de scurtă durată. Căutând pe net produse contra furnicilor am dat de Pest Reject și am decis să-l cumpăr. Furnicile au dispărut peste o lună, dar Pest Reject funcționează continuu. Mersi!

Felicia, 29 ani


despre pest rejectFuncționează! Peste 3 zile a dispărut orice zgomot produs de rozătoare. După peretele fals de la bucătărie aleargă o mulțime de șobolani. Aveam frică că vor intra în apartament, unul chiar intrase iarna trecută. Este soluția perfectă, deoarece otrăvirea nu este cea mai bună opțiune. Ar fi rămas în spatele peretelui, iar putregaiul și mirosul ar fi atras alte viețuitoare.

Marius, 45 ani


pest reject instructiuniAlegând printre capcane, otrăvuri și alte produse am cumpărat acest aparat. N-am crezut că se va isprăvi atât de bine. Nu are efecte secundare asupra sănătății familiei sau a animalelor de companie.

Sebastian, 31 ani

Noi prețuim fiecare client și ne străduim să oferim servicii excelente

După plasarea comenzii, puteți alege o metodă convenabilă de plată. Ambalăm cu grijă coletele pentru a proteja bunurile de deteriorare și pentru a le expedia în ziua comandării.

Pagina oficială Pest Reject Romania – pret, comandă

458 RON

229 RON