Fiecare femeie visează să aibă un ten frumos, catifelat. Problema punctelor negre de pe față este cunoscută de multe reprezentante ale sexului frumos. Opinia unanimă a dermatologilor cu privire la cauza acestei probleme este sebumul care se acumulează în porii închiși. Adevărul este că industria dermatologică modernă oferă diverse soluții în lupta pentru un ten frumos, curat. Însă majoritatea acestora vin cu un preț ridicat. În același timp, procedurile de îngrijire a tenului trebuie efectuate în mod regulat. Princess Mask este un remediu pentru curățarea porilor la un preț convenabil.

Să facem cunoștință cu Princess Mask

Structura unică a măștii Princess Mask oferă o eficiență maximă în curățarea tenului de celulele keratinizate și de sebum. Produsul constă într-o peliculă elastică subțire și este neegalat pe piața modernă specializată. Produsul continuă să câștige inimile reprezentantelor jumătății frumoase a omenirii. Ce îl face atât de popular?

31355544

Masca facială conține particule speciale brevetate. Numeroase teste au confirmat capacitatea componentelor active de a penetra în straturile adânci ale epidermei. Această proprietate diferențiază, în esență, Princess Mask de toate celelalte produse oferite de industria frumuseții. Masca absoarbe efectiv murdăria din piele. Datorită folosirii produsului inovator Princess Mask, punctele negre nu sunt doar eliminate, dar și riscul reapariției acestora este redus.

Componente

Toate ingredientele incluse în Princess Mask sunt naturale.

 • La baza acestui produs se află extractul din bambus. Această plantă este cunoscută din antichitate pentru proprietățile sale curative, folosite cu succes de producătorii măștii pentru curățarea porilor în profunzime. Substanțele pe care le conține cărbunele din bambus nu sunt doar absorbite în mod uimitor de piele, dar acestea au și efect de neutralizare a disfuncției glandelor sebacee.
 • Una dintre componentele produsului Princess Mask este provitamina B5. Aceasta are efect imediat de vindecare și calmează cu blândețe tenul afectat, iritat, sensibil. Datorită folosirii regulate a măștii Princess Mask de trei ori pe săptămână, tenul capătă un aspect frumos strălucitor, curat și întinerit.
 • Pe baza cunoștințelor fundamentale legate de nevoile tenului, producătorul a îmbogățit masca cu ulei din grapefruit. Datorită acțiunii acestuia, culoarea tenului devine uniformă, iar porii se micșorează semnificativ. princess mask romaniaAceastă componentă controlează reapariția punctelor negre și a petelor de pigment.
 • Germenii de grâu sunt cunoscuți pentru proprietățile lor regeneratoare. Pentru persoanele cu ten matur, efectul de reîntinerire, de tonifiere al acestei măști uimitoare este deosebit de important.

Utilizare

Producătorul recomandă folosirea măștii Princess Mask în trei etape:

 • Aplicați masca pe tenul curat, evitând zona din jurul ochilor;
 • Așteptați o jumătate de oră;
 • Îndepărtați pelicula elastică de pe față și curățați resturile cu apă caldă.

Avantajele măștii Princess Mask

Consumatoarele din întreaga lume declară în unanimitate că proprietățile măștii Princess Mask sunt magice. Produsul inovator pentru curățarea tenului are numeroase caracteristici pozitive.

 • În substanțele minerale sunt incluse celule epidermice esențiale.
 • Structura inovatoare a produsului îi conferă capacitatea de a penetra adânc în straturile epidermei.
 • Componentele măștii Princess Mask, care acționează la nivel celular, reglează funcția glandelor sebacee, lucru important pentru persoanele care au un ten cu probleme. În urma folosirii sistematice, acneea, coșurile și inflamațiile dispar.
 • Efectul de strălucire a tenului se obține deja după prima utilizare.
 • Sistemul de control brevetat reduce riscul reapariției punctelor negre și iritațiilor.
 • Efectul de lifting al măștii Princess Mask este deosebit de important pentru tenul matur. În urma folosirii regulate, contururile feței capătă forme clare, iar tenul devine vizibil mai întins.

2123444

Recenziile cu privire la produsul natural, curativ numit Princess Mask vin din diverse țări, acest produs inovator fiind foarte popular în prezent, datorită eficienței sale și ușurinței în utilizare. Puteți comanda produsul aproape de oriunde în lume, în ultima vreme acesta câștigându-și fani și în România. Princess Mask este recomandat persoanelor care au grijă de sănătatea și de aspectul lor. Milioane de consumatoare din lumea întreagă sunt încredințate de magia incredibilă a măștii Princess Mask. Încredințați-vă și voi!