Pe măsură ce un bărbat ajunge la o anumită vârstă şi suferă de anumite afecţiuni şi stres, în majoritatea cazurilor, acesta începe să se confrunte cu anumite senzaţii neplăcute ale sistemului urinar. Simptomele pot fi diferite, dar în acelaşi timp sunt la fel de neplăcute.

Ce simptome atestă înrăutăţirea sănătăţii unui bărbat?

În decursul vieţii, oamenii suferă de diverse afecţiuni, dar există o serie de senzaţii neplăcute care provoacă mai ales durere şi care chiar îi sperie pe bărbaţii care vor să-şi mențină sănătatea, tinereţea şi potenţa.

Din acest motiv, alarmarea şi șocul produc următoarele schimbări în rândul bărbaţilor:

 • Dereglări ale somnului şi drumuri forţate la toaletă în timpul nopţii;
 • Senzaţii bruşte de slăbiciune şi oboseală după un volum de muncă obişnuit sau după antrenamente;
 • Senzaţii de durere în zona pelvisului şi unele umflături;
 • Scăderea libidoului sau a duratei actului sexual sau incapacitatea de a-l duce la bun sfârşit.

Atunci când se confruntă cu astfel de simptome, fiecare speră că totul va trece de la sine şi că lucrurile vor reveni la normal, în timp ce alţii încep să intre în panică şi încearcă tot felul de produse care le amintesc de reclamele publicitare, ascultă de „sfaturile tradiționale” ale prietenilor sau merg de la un medic la altul. În majoritatea cazurilor, măsurile luate şi, de asemenea, lipsa de acţiune nu produc un efect pozitiv şi oferă o îmbunătăţire a stării pe termen scurt, care mai târziu se înrăutăţeşte. În orice caz, nu merită irosirea timpului şi efortul. Medicina modernă oferă o metodă simplă de combatere a slăbiciunii bărbăteşti, care este comod de utilizat şi care nu necesită proceduri medicale complexe – ProstaPlast.

657453

Componentele bandajului

Componentele active ale bandajului nu sunt incluse printre preparatele medicale. Acţiunea sa se bazează pe folosirea unor plante tradiţionale pentru tratarea zonei urologice. În cazul lui ProstaPlast, acţiunile componentelor se intensifică reciproc, în timp ce toate ingredientele active completează procesele preliminare de activare a acţiunii lor.

Componentele din soluţiile aplicate pe bandaje sunt:

 • Un condiment bine-cunoscut – scorţişoara, este un antiseptic natural, care are un efect de revigorare a libidoului masculin;
 • Bulbii de Moschatel elimină tensiunea nervilor şi stabilizează funcţionarea sistemului urinar;
 • Pătlăgina îngustă reduce spasmele musculare şi îmbunătăţeşte capacitatea sângelui de a circula în organism, inclusiv în interiorul organelor sexuale;
 • Logisticum este un produs folosit în tratamentul împotriva varicelor şi previne formarea spasmelor şi a cheagurilor de sânge;
 • Rădăcini de Achyranthes aspera, un produs antiseptic, care este de fapt un antibiotic natural;
 • Borneolul, extras din scoarţa arborilor de camfor, are un efect pozitiv asupra sistemelor nervos şi sanguin şi reduce simptomele de durere;
 • Şofranul (șofranul sălbatic) sub formă de plantă medicinală şi mierea intensifică sângele şi întăreşte muşchii netezi.

Datorită metodei de prelucrare, componentul obţinut este absorbit prin piele, de aceea este aplicat pe bandaj cu ajutorul componentelor biologice de lipire.

Avantajele ProstaPlastprostaplast romania

Principala calitate a bandajului este utilizarea produselor testate, care şi-au dovedit eficacitatea și utilitatea. Toate elementele din cadrul acestor componente sunt folosite nu numai în medicina modernă, eficacitatea lor fiind recunoscută și în cataloagele medicale oficiale.

Utilizarea componentelor medicale prin intermediul aplicării acestora pe piele, în cele mai multe cazuri, este mai puţin traumatizantă pentru organism decât utilizarea pastilelor sau a injecțiilor. Pe de o parte, o astfel de metodă nu dăunează sistemului digestiv, iar pe de altă parte, produsul trece prin sistemul sanguin, trece treptat prin capilare, spre deosebire de o injecție, care pătrunde în muşchi sau venă.

Cum se aplică bandajul

Efectul curativ al bandajului începe dacă acesta este fixat pe pielea goală uscată din zona orificiului ombilical (un pic la lateral, nu chiar pe deschidere), acolo unde este confortabil. Este de dorit ca bandajul aplicat să nu se frece sau să se mişte, ci mai degrabă să stea fixat timp de 72 de ore (3 zile).

Pentru a curăţa bandajul, îl poţi da jos şi apoi să îl fixezi din nou după l-ai șters cu un material uscat. Calitatea bazei adezive permite să fie fixat de mai multe ori.

Apoi se face o pauză de 24 ore şi se aplică un bandaj nou.

Un rezultat palpabil şi de durată apare după o perioadă de două săptămâni (uneori chiar trei săptămâni) de purtare a bandajului. Durata tratamentului depinde de capacitatea unei persoane de a-l urma şi de stadiul afecţiunii. Dar o persoană poate aplica bandajul pentru mai mult timp pentru a scăpa definitiv de simptomele bolii.

7769784353

Recenziile referitoare la bandajul curativ natural ProstaPlast vin ţări diferite, de vreme ce, în prezent, acest produs inovator este foarte popular datorită siguranței şi uşurinţei sale de folosire. Poţi comanda produsul de aproape oriunde în lume, iar de curând a câştigat fani și în România. ProstaPlast este recomandat pentru bărbaţii care au grijă de sănătatea lor şi de starea de bine a familiilor lor.