Încă din 2016, peste 4% din populația planetei este afectată de psoriazis. Această problemă delicată afectează tot mai mult tinerii. Potrivit statisticilor, 7 din 10 persoane cu psoriazis au sub 25 de ani.

Ce este psoriazisul?

Boala solzilor de pește (cum mai este denumit) se manifestează prin mâncărimi și noduli de culoare roșu aprins, acoperiți de o suprafață argintie. Dacă nu există tratament activ, zona afectată se extinde rapid și dimensiunea zonei afectate de boală crește semnificativ.

Cauzele pentru dezvoltarea acestei boli sunt dezechilibrele hormonale și disfuncția sistemelor endocrin, imunitar și nervos, precum și predispoziția genetică.

Psoriazisul nu apare din nimic, nu se ia prin contact direct și nu este o boală cu transmitere sexuală.

Boala afectează semnificativ calitatea vieții unei persoane bolnave, făcând din expunerea părților afectate ale corpului sau mersul pe o plajă publică probleme reale, deoarece pot provoca reacții negative din partea celorlalți. Adevărul trist este că psoriazisul este o boală aproape incurabilă. Nici măcar perioada semnificativă de ameliorare nu este o garanție împotriva recidivei.

Soluție eficientă la această problemă

Savanții europeni au dezvoltat un medicament revoluționar și au făcut o declarație ambițioasă că psoriazisul poate fi vindecat! Nu va trebui să mai folosești niciodată unguente hormonale scumpe sau să te torturezi cu proceduri dermatologice dureroase. Este suficient să urmezi o cură de tratament cu medicamentul numit Psorifix, care s-a dovedit a fi ușor de utilizat, acționează rapid, este bine tolerat, nu este scump și este foarte eficient.

754432466

Psorifix a demonstrat rezultate uimitoare pe parcursul testelor. Oamenii afectați de psoriazis au scăpat de mâncărime, semnele inflamațiilor, umflături, roșeață, înțepături și, cel mai important, au scăpat de pete.

Mecanismul de acțiune al Psorifix

Spray-ul inhibă acumularea de celule albe ale sângelui în zona inflamației, eliberează enzime lizozomale și mediatori antiinflamatori. Componentele active ale medicamentului stopează fagocitoza, scad nivelul vulnerabilității vaselor se sânge și a țesuturilor și previn dezvoltarea inflamațiilor. La completarea unei cure complete de tratament, care variază între 2 și 4 săptămâni (în funcție de cursul bolii), se observă un efect terapeutic.

În 7-10 zile, se observă reducerea zonelor inflamate, a plăgilor, iar papulele se aplatizează, dispărând și exfolierea. În 14-15 zile, 35% dintre pacienți sunt vindecați de manifestările psoriazisului. În 20-21 de zile, procentul persoanelor fără pete inflamate depășește 50%.

Natura organică a medicamentului este motivul pentru care nu are contraindicații și nu provoacă efecte secundare.

Psorifix este un produs foarte eficient și bine tolerat de pacienți. Este comod de administrat și recomandat pentru terapie externă în tratamentul psoriazisului.

Componentele active ale Psorifix

  • Miere de albine. Ameliorează manifestările keratodermiei, alină durerea, previne mâncărimea și normalizează funcționarea articulațiilor.
  • Reduce riscul infecțiilor bacteriene în zonele inflamațiilor și facilitează o absorbție bună a medicamentului în straturile exterioare ale pielii;
  • Ulei de Jatropha podagrica Are un efect antiinflamator bine definit, îmbunătățește funcționarea glandelor sebacee, înmoaie și hidratează pielea;
  • Ulei de levănțică. Îmbunătățește elasticitatea epidermei, are proprietăți antioxidante definite și declanșează procesele de regenerare a pielii, oferindu-i vitamine și minerale;
  • Ulei de eucalipt. Are un efect vindecător și elimină mâncărimea și senzația de disconfort cauzată de aceasta;
  • Extract de Geranium. Este cel mai bun antiseptic natural pentru piele;
  • Vitamina A, eugenol, citronellol. Acestea stimulează metabolismul celular și blochează procesul de divizare a celulelor afectate.

856799

Administrarea recomandată a spray-ului Psorifix

Înainte de aplicarea medicamentului pe zonele afectate ale pielii, trebuie să le speli cu apă caldă și să le ștergi cu un material textil. Flaconul cu spray-ul trebuie agitat și îndreptat spre zonele afectate de psoriazis, la o distanță de 10-15 cm. După aceea, spray-ul trebuie întins. Perioada de acțiune a Psorifix este de 15-20 de minute. După ce trece această perioadă, spray-ul rămas poate fi îndepărtat cu ajutorul unui șervețel curat de hârtie. Procedura trebuie repetată de două ori pe zi. Perioada cea mai optimă este dimineața și seara.