Pulse of Life este o brățară cu turmalină. Proprietățile naturale ale turmalinei sunt unice. S-a demonstrat că, dacă o porți la încheietura mâinii, beneficiile pentru sănătate sunt maximizate. Este recomandată bărbaților cu activitate sexuală redusă, care suferă de epuizare fizică, vitalitate și productivitate scăzută.

Brățara Pulse of Life Thailanda are Certificat de Calitate; a fost testată pe voluntari umani. Oamenii de știință au documentat faptul că aceasta îmbunătățește activitatea sexuală, normalizează funcțiile organelor interne și oferă un plus de energie în câteva săptămâni din momentul în care începi să o porți. Pulse of Life a fost introdusă pe piața din România relativ recent și încă nu a primit foarte mult feedback. Însă brățara și-a dovedit eficiența în alte țări.

Unicitatea și eficiența turmalinei:

 • Îmbunătățește fluxul energetic din biocâmpul uman;
 • Sporește capacitățile energetice;
 • Îmbunătățește activitatea bioenergetică;
 • Eliberează cantități mari de energie necesare eficienței în muncă și combaterii diverselor afecțiuni;
 • Activează schimbul de căldură, normalizează termoreglarea;
 • Protejează corpul de toți factorii negativi (radiații electrice și geomagnetice, expunerea la radiații, zone geopatogene etc.);
 • Sporește proprietățile protectoare ale biocâmpului uman.

654654654

Proprietățile eficiente ale turmalinei și efectele sale benefice asupra omului au fost demonstrate cu mult timp în urmă. Încă din secolul al XIX-lea, oamenii de știință au numit turmalina un “mineral electric”. Adevărul este că lungimea de undă a radiațiilor electrice prezentă permanent în acest mineral este identică celei din celula umană. În plus, proprietățile vindecătoare ale brățării Pulse of Life rezultă din faptul că turmalina este caracterizată de o activitate bio-energetică extrem de înaltă.

Efectul curativ al turmalinei se produce atât la nivel celular (membranele și structurile celulare sunt refăcute), cât și la nivelul corpului subtil (aura și energia sunt refăcute). Puterea “magică” a turmalinei se explică prin această acțiune unică, oamenii de știință confirmând cu mult timp în urmă legătura directă dintre energia umană și organele fizice.pulse of life romania

Brățara poate fi cumpărată de oricine dorește să își îmbunătățească sănătatea și să își întărească imunitatea, fără a apela la pastile și medicamente.

Proprietățile brățării Pulse of Life

 • Acțiune adaptogenă
 • Întărirea întregului organism
 • Acțiune imunomodulatoare
 • Acțiune de refacere
 • Sedativ
 • Anti-inflamator
 • Antimicrobian
 • Curățare

Pulse of Life are un efect pozitiv asupra întregului organism. Ajută la vindecarea afecțiunilor sistemului nervos central, a afecțiunilor endocrine și ale prostatei; reduce înmulțirea celulelor canceroase și reface metabolismul. Purtată regulat, brățara intensifică funcția sexuală, îmbunătățind sensibilitatea și orgasmul. Bărbații au mult mai multă încredere atât în viața lor personală, cât și în munca alături de colegi. Stresul, fricile și anxietățile dispar, somnul fiind normalizat. În plus, turmalina este eficientă în prevenirea mai multor afecțiuni.

Cum se folosește brățara Pulse of Life

756643534

Brățara se recomandă a fi purtată zilnic la încheietura mâinii, timp de cel puțin 6 ore.

Materialul din care este produsă a fost testat, nefiind identificate reacții dermatologice sau alergice. Nu s-au constatat efecte secundare ca urmare a purtării brățării Pulse of Life.

În zilele noastre, toate orașele sunt prinse într-o plasă de cabluri electrice; comunicațiile mobile și Internetul ocupă întregul spațiu, ca o plasă gigantică. Aceste radiații au un impact negativ imens asupra sănătății omului. Oamenii obosesc mai repede și le lipsește adesea energia necesară pentru a se bucura de simplele plăceri domestice. Activitatea sexuală scade din cauza radiațiilor, apar o mulțime de boli, funcția reproductivă este inhibată. Din acest motiv, unele persoane sunt adesea nervoase, iar altele se confruntă cu depresie.

Puterea magică a turmalinei protejează organismul și psihicul, reface celulele și țesuturile afectate, omul devenind, practic, invulnerabil.