Dependenţa de nicotină este o problemă care afectează un număr mare de oameni. Mai mult decât atât, potrivit experţilor, femeile suferă mai mult din cauza acestei probleme. Prin urmare, cele mai multe încercări de a renunţa la fumat pe cont propriu sunt sortite eşecului. Diferite spray-uri, pastile, plasturi, de asemenea, nu dau întotdeauna un efect pozitiv. Dar experţii, care s-au confruntat cu obiceiurile proaste, au dezvoltat o metodă inovatoare – magneţii speciali RealQUIT.

Ce este această metodă revoluţionară

7543555

Orice organism, lipsit de doza zilnică de nicotină, se confruntă cu un stres sever. În plus, în timpul acestui proces, apare funcţionarea defectuoasă a metabolismului şi a altor funcţii importante. Adevărul este că, atunci când o persoană se opreşte din fumat, el/ea experimentează teribile crize de foame și încearcă să scape de acestea, în consecință, numărul caloriilor consumate creşte în mod semnificativ. Acest lucru, la rândul său, afectează sănătatea sa.

Prin urmare, învingerea dependenţei prin simpla abandonare nu este tocmai cea mai bună decizie, deoarece consecinţele acestei acțiuni nu vor fi uşor de eliminat. Pentru a rezolva această dilemă dificilă, oamenii de știință s-au bazat pe metoda chinezească de control al tutunului – auriculoterapia şi au dezvoltat un magnet bioactiv RealQUIT.

Este ataşat pe un punct anume pe lobul urechii. Prin influenţarea terminaţiilor nervoase cu câmpul său magnetic invizibil, produsul activează procese interne asociate cu dependenţa de nicotină. Astfel, organismul renunţă la fumat fără daune morale şi fizice majore.

Proprietăţi şi caracteristici

Potrivit specialiştilor şi celor care au încercat deja această metodă inovatoare, biomagneţii ReaQUIT încep să funcţioneze realquit romaniadin prima oră de la ataşarea cestora pe ureche. De la o zi la alta, dorinţa de a fuma se reduce şi, în cele din urmă, dispare complet. În acelaşi timp, fumătorul are un stil de viaţă normal. El/ea nu are:

  • nevoie extremă de a mânca, în special produse făinoase sau dulciuri
  • Schimbări majore în organism
  • Excitare nervoasă
  • Iritabilitate

Particularităţile utilizării

Biomagneţii RealQUIT sunt articole placate cu aur de mici dimensiuni, care sunt uşor de ataşat pe ureche într-un loc special în care este localizat punctul de acupunctură. Poartă magneţii timp de 3-4 ore o dată pe zi. Este de preferat să îi utilizezi seara, atunci când corpul este relaxat. Poartă produsul toată săptămâna. Poţi continua să fumezi în timpul tratamentului, deoarece este interzis să renunţi brusc la fumat.

La sfârşitul primei săptămâni de utilizare a acestor magneţi unici, dependenţa de nicotină se va reduce. Însă nu trebuie să opreşti aplicarea produsului după apariţia primelor rezultate, în caz contrar, dorinţa de a fuma poate reveni. După 20-25 de zile, aproape că nu vei mai simţi nevoia de a fuma.

Eficacitatea produsului

Magneţii influenţează punctele active ale organismului uman responsabile cu dependenţa de nicotină într-o manieră terapeutică simplă. Sunt placaţi cu foiţă de aur de 24 karate, care serveşte ca un conductor natural al câmpului magnetic. Datorită acestui fapt, învelişul produsului nu cauzează reacţii alergice şi este perfect sigur.

Cum să obţii rezultate în cel mai scurt timp

75566767

Pentru a obţine un rezultat pozitiv și rapid, înainte de aplicare, este necesar să citeşti instrucţiunile de utilizare şi să urmezi regulile sale simple. De asemenea, înainte de a comanda magneţii RealQUIT, trebuie să fii cu adevărat pregătit să renunţi la această dependenţă, deoarece fără dorinţa fumătorului, nicio metodă nu va da roade. Achiziţionarea magneţilor RealQUIT presupune să îţi schimbi pentru totdeauna stilul de viaţă printr-o metodă complet sigură și ușoară.