Acest dispozitiv a fost creat pentru persoanele care nu sunt mulțumite de felul în care arată nasul lor și care ar dori să corecteze defectele existente. E realizat sunt forma unui mulaj (agrafă) făcut dintr-un material de o calitate superioară numit ortogel. E un material rezistent și maleabil; este hipoalergenic și oferă rezultate optime. Are o dimensiune standard și cântărește doar 15 grame. Dispozitivul a fost dezvoltat de către specialiști și cosmeticieni pentru corectarea nasului acasă. Mulajul Rhino-Correct e ușor de folosit și poate să fie ajustat cu ajutorul unei singure mâini.

Cum repară Rhino-Correct defectele  externe ale nasului

69546341694596Forma anatomică a nasului e creată de diverse cartilaje (cartilajul lateral, cartilajul alar mare, cartilajul septului, cartilajul alar mai mic și oasele nazale). Dacă mulajul e purtat în fiecare zi pe nas atunci când ești acasă, cartilajele nazale vor începe să se micșoreze în decurs de o lună. Această acțiune a formei e importantă în special pentru persoanele care au nasul cârn. În fiecare lună dimensiunea cartilajului scade cu aproximativ 2 cm.

Mulajul influențează și oasele nazale. Dacă o persoană are defecte precum un nas acvilin sau o deviație minoră de sept, acestea vor fi corectate ușor prin îndreptarea formei nasului, în mod subtil și după tipul „grecesc”. Poți obține schimbări perfecte în doar două luni fără rinoplastie și proceduri costisitoare și fără riscul de a fi tratat de către chirurgi nepricepuți, sau să te confrunți cu efectele secundare ale anesteziei.

Mulajul are pernuțe moi de silicon care pot fi ajustate la forma dorită printr-o mișcare ușoară a mâinii. Dispozitivul ajută orice persoană care are o oglindă să obțină forma dorită a nasului prin ajustarea dispozitivului la dimensiunile dorite.

Rezultate realizabile de schimbare a formei nasului tău:

 • Alarul nasului se va îngusta în mod semnificativ;
 • Nasul lung va deveni mai scurt;
 • Puntea nasului va fi poziționată puțin mai sus;
 • Osul nazal va fi îndreptat și nasul deformat sau alte probleme ale nasului vor dispărea;
 • Deviația de sept va avea o formă dreaptă și atractivă datorită simetriei refăcute;
 • Vârful nasului, predispus la deformare odată cu înaintarea în vârstă a unei persoane, va fi ridicat.

44854528485

În ciuda formei simple, acest produs e foarte eficient pentru  o corectare rapidă și perfectă a formei nasului. A câștigat o popularitate foarte mare și se laudă cu multe recenzii pozitive din partea clienților. E destul de normal, având în vedere că prețul acestui mulaj e unul accesibil și că fiecare persoană își dorește să arate bine indiferent de vârstă sau de sex.

Cum să folosești mulajul Rhino-Correct?

Produsul a fost creat pentru a fi folosit atât de către bărbați, cât și de către femei de orice vârstă. Purtarea mulajului pe nas de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de câteva ore va fi suficientă pentru o corectare eficientă și rapidă. Înainte de a purta mulajul, spală-l și pune-l cu atenție pe nas. Aceasta este întreaga procedură. În timp ce ești ocupat cu treburile casnice sau ceva asemănător, mulajul corectează în mod mecanic orice defecte pe care le ai prin influențarea cartilajelor și a oaselor.

Rhino-Correct acționează delicat prin crearea formei corecte pe care o dorești. După doar câteva luni, o persoană va deveni de nerecunoscut având în vedere că nasul, care e o parte proeminentă a feței, este extrem de observabil. Astfel, visul tău de a te bucura de reflexia ta din oglindă va deveni realitate.

Care sunt avantajele folosirii Rhino-Correct?

 • Corectarea garantată a oricărui tip de patologie a rhino correct romaniaformei nasului;
 • Rezultat tangibil realizabil într-o perioadă scurtă de timp;
 • Siguranță totală;
 • Purtare confortabilă;
 • Simplu de folosit;
 • Preț accesibil;
 • Poate fi folosit acasă;
 • Garanția calității și rezultat eficient fără operații.

Singurul dezavantaj al mulajului e că nu poate să rezolve probleme grave ale nasului cauzate spre exemplu de un accident de mașină sau alte răni grave. Totuși, corectează cu ușurință defectele cosmetice. O altă caracteristică importantă e că mulajul se poate ajusta ușor la forma nasului tău. După alegerea formei noi a nasului, nu va trebui să îți faci griji că acest mulaj se va deplasa în timp ce îți sufli nasul sau tușești. Mișcarea acestuia e imposibilă chiar și atunci când dormi cu el.

Întreținerea Rhino-Correct

Nu trebuie să-l ștergi cu alcool sau cu alte produse chimice. Preferabilă e spălarea mulajului folosind săpun pentru bebeluși.

 

Părerile cosmeticienilor și chirurgilor

469469464

Mulți cosmeticieni profesioniști au lăsat recenzii foarte bune în ceea ce privește folosirea Rhino-Correct. Medicii evidențiază siguranța deplină a acestuia pentru nas și bunăstarea generală a pacienților acestora. Toți cosmeticienii au fost de acord că acest produs inovativ e o revoluție în industria operațiilor estetice de înfrumusețare și corectare.

Nu e de mirare că mulți medici care depind foarte mult de banii pe care îi aduce rinoplastia au ezitat că recunoască eficacitatea acestui dispozitiv simplu pentru corectarea formei nasului.

E ușor să fii geniu, iar acest lucru e adevărat în ceea ce privește Rhino-Correct.