Produsul Smoke Off este distribuit sub formă de spray; conține ingrediente naturale, care sunt benefice pentru sănătate. Inovația acestui spray ajută la eliminarea dependenței de nicotină. Produsul este dezvoltat de profesioniști pentru persoanele care vor să scape de dependența de nicotină. Smoke Off deține certificat de calitate.

Numeroase persoane care au avut timp să comande și să achiziționeze acest spray au lăsat multe recenzii de mulțumire producătorului. Conform acestor recenzii, este într-adevăr real faptul că spray-ul Smoke Off a ajutat aceste persoane să scape rapid și ușor de dependența de nicotină.  Persoane din întreaga lume se lasă de fumat cu ajutorul acestui spray, iar persoanele din România li s-au alăturat. Prețul spray-ului este destul de scăzut, având în vedere câți bani se cheltuie pe țigări. Nu s-au constatat efecte secundare pe durata testelor clinice.

Proprietățile Smoke Off:

  • Eliminarea dorinței de a fuma
  • Curățarea organismului de toxine
  • Efect de calmare a sistemului nervos
  • Eliminarea dependenței de nicotină
  • Proprietăți antioxidante

563453444

Majoritatea oamenilor cunosc efectul advers al nicotinei asupra organismului, însă puțini pot scăpa de acest obicei fără ajutor. Când o persoană încearcă să se lase de fumat, are stări de nervozitate puternică. Altele se îngrașă. Toți acești factori au un efect negativ asupra psihicului. Pentru a scăpa de dependența de nicotină fără probleme, experții au dezvoltat un nou remediu –spray-ul Smoke Off.

Fumatul dăunează sănătății, apar diferite afecțiuni chiar și cancer. Fumatul afectează și aspectul fizic: dinți îngălbeniți, părul își pierde strălucirea și se subțiază. Iar aspectul cel mai important este un miros neplăcut al fumătorului, în special respirație urât mirositoare. Puține persoane care au o viață sănătoasă își doresc să fie în preajma fumătorilor. Pentru toate aceste motive, doctorii și profesioniștii medicali încearcă să îi ajute pe fumători să scape de dependența lor de nicotină. Iar pentru a-i ajuta, a fost creat Smoke Off. Cu ajutorul acestuia, orice fumător se poate lăsa cu ușurință de fumat în 2 săptămâni de la utilizarea spray-ului.

Eficacitatea suplimentară a Smoke Off:

  • Previne acumularea kilogramelor în plus, controlează dorința de a fuma;
  • Elimină anxietatea, nervozitatea, depresia;
  • Întărește sistemul imunitar;
  • Are un cost redus și o eficiență ridicată.

Compoziția Smoke Off include numai ingrediente naturale. Acestea sunt Hypericum, mentă, mentol, extract de eucalipt, un substitut natural al nicotinei – citisină. Compoziția spray-ului ajută psihicul și sistemul nervos să se adapteze la viața fără țigări. Acest spray îi ajută pe oameni să scape de nervozitate, de dorința de fumat și de dependența de nicotină.

Utilizarea Smoke Off

876534343

În primele 2 săptămâni aplicați spray-ul în gură de 4-5 ori, dar nu în gât. Se recomandă să nu înghițiți pentru câteva minute.

Pe durata testelor clinice, după 2 săptămâni de utilizare a spray-ului, aproximativ 96% din voluntari s-au lăsat de fumat. De asemenea, toți acei fumători fumaseră timp de 15 ani și erau în stare să  fumeze mai mult de un pachet pe zi. În prezent sănătatea lor s-a îmbunătățit semnificativ, aspectul lor este mai tânăr, iar respirația este plăcut mirositoare.

Spray-ul Smoke Off spray s-a dovedit a fi cel mai bun din toate produsele împotriva fumatului disponibile astăzi pe piață.