Ce este Smoke Out – pagina oficiala, cum actioneaza, mod de utilizare, avantaje, contraindicatii, reactii adverse, ingrediente, recenzii

smoke out forum

Soțul meu nu știe că scriu aici. Însă voiam neapărat să împărtășesc povestea noastră, deoarece ar putea fi o lecție bună pentru toți fumătorii. Aproape mi-am pierdut soțul din cauza țigărilor. Însă am descoperit un remediu bun care l-a ajutat la timp să-și învingă dependența.

Ne-am cunoscut cu aproape 20 de ani în urmă, pe atunci fuma foarte mult. Îmi amintesc că ne-am certat mult din această cauză. Chiar am refuzat să mă căsătoresc cu el la început, dacă nu renunță. A renunțat o perioadă, însă la scurt timp, acest obicei nesănătos i-a învins din nou voința.

În timp, m-am obișnuit cu fumatul lui. Nu-i făcea rău vizibil și m-am obișnuit cu mirosul constant. Însă totul s-a schimbat acum șase luni.

Soțul meu a început să tușească foarte mult, se trezea în mijlocul nopții și se sufoca. L-am trimis la spital. Rezultatele analizelor au arătat că ar putea suferi de cancer de plămâni. Îmi amintesc că aproape am leșinat când am aflat asta.

Ne-am grăbit la spitalul de oncologie. Din fericire, diagnosticul s-a dovedit a fi greșit. Soțul meu avea emfizem pulmonar, sau, mai simplu spus, un stadiu avansat de bronșită cauzat de fumat. Medicii au explicat că această boală este incurabilă și trebuie să renunțe cât mai curând la fumat pentru a evita decesul.

Am crezut că-l voi putea convinge ușor și va renunța la fumat. Însă nu a reușit să scape de această dependență. Nu sunt fumătoare, nu pot înțelege cum poate cineva să se omoare intenționat.

Am citit o mulțime de materiale, am căutat pe forumuri pentru fumători. Am început să înțeleg ce greu este să scapi de acest obicei nociv și am încetat să-l mai acuz pe soțul meu că nu are suficientă voință.

I-am cumpărat plasturi, gume, însă nimic nu a ajutat. Îl vedeam murind pe soțul meu iubit și nu puteam găsi o soluție pentru a-l ajuta. Odată, m-am întâlnit cu o cunoștință, pe care nu o văzusem de mulți ani. Și ea era fumătoare înrăită, fuma țigară după țigară. Însă în timpul pe care l-am petrecut la cafenea, nu a mers la țigară nici măcar o dată.

Se lăsase de fumat cu doi ani în urmă. A reușit acest lucru cu ajutorul unui remediu. Se numește Smoke Out. Este un spray special, care nu doar că elimină pofta de tutun, ci și curăță complet organismul de nicotină.

Era ultima noastră speranță. Când am venit acasă, am început să caut informații despre Smoke Out. Am văzut multe comentarii de la persoane care îl considerau util. Fără să mai ezit, am comandat acest spray pentru soțul meu.

Soțul meu a fost sceptic la început, însă, cu toate acestea, a început să-l utilizeze. După prima utilizare, mi-a spus că se simte dezgustat de fumul de tutun. De fiecare dată când voia să fumeze o țigară, Smoke Out îl descuraja imediat.

Într-o săptămână, nu a fumat nici măcar o țigară, ceea ce era un record pentru el. După o lună, a scăpat complet de pofta de tutun. A ajuns în punctul în care nu mai poate sta alături de cei care fumează.

Am fost incredibil de fericită că soțul meu a scăpat în sfârșit de lucrul care îl omora de câțiva ani.

Ieri, a făcut analize. Medicul a spus că nu a văzut niciodată asemenea rezultate, după atâția ani de fumat. Plămânii soțului meu s-au recuperat aproape complet – boala a dispărut.

Dragi femei, aveți grijă de soții voștri. Indiferent ce spun oamenii, fumatul este foarte periculos, știu din experiența proprie. Dacă nu poți face față singur bolii, Smoke Out te va ajuta, cu siguranță. Încearcă și vei reuși!

Cit costa Smoke Out – comandă, pret, Smoke Out in farmacii – inselatorie

smoke out pret

Pareri si comentarii despre Smoke Out spray anti fumat

Ioana Lovin

Și eu știu ce greu e să renunți la fumat. Deci, nu-i pot înțelege pe cei care îi acuză pe fumători de lipsa voinței. Am încercat să renunț de mai mult de 10 ori, pur și simplu nu pot. Mulțumesc pentru sfat, voi încerca acest spray.

Cristina

Și soțul meu fumează tot timpul, mă tem pentru el acum…

Cosmin Simion

Și eu am renunțat cu Smoke Out. Face pofta de țigări să dispară încă de la prima utilizare, pot garanta. Acum nu mai suport țigările.

Maria

Chiar te scapă de nicotină? Fumez de 15 ani și încerc să renunț. Vreau ca toxinele să dispară din corpul meu.

Cati

Și eu am auzit multe despre acest spray. Toți prietenii meu au renunțat cu ajutorul său. Din fericire, eu nu am avut niciodată acest obicei nociv.

Petre

Îl voi cumpăra pentru soția mea. M-am săturat să tot fumeze. Slavă Domnului că nu a fumat în sarcină, altfel aș fi omorât-o.

Diana

Și eu fumez uneori, e un obicei inofensiv. Dacă fumezi un pachet pe zi, atunci, cu siguranță, poate avea efecte negative.

Nadia Mihăilescu

Bunicul meu a murit de cancer la plămâni, a fumat toată viața. Nu am încercat niciodată și nu o voi face.

Amelia Rădulescu

Păcat că nu am auzit despre acest remediu mai demult. Am renunțat și eu, dar m-am reapucat de fiecare dată. Acum fumez o țigară pe săptămână, dar vreau să renunț complet.

George

Am ajuns la spital de opt ori cu bronșită din cauza nenorocitelor de țigări. Apoi am cumpărat acest spray și m-am vindecat. Îl recomand tuturor.