Snorest – tratarea sforaitului și apneei – ce este, instructiuni, avantaje, pareri forum

Salut, prieteni!

Cărui bărbat i-ar plăcea să recunoască că sforăie? Probabil, pentru un moșneag n-ui mare lucru, dar pentru mine, un băiat la o vârstă atât de frumoasă? La început credeam că-i o glumă, dar ascultând înregistrarea audio, am înlemnit. Era pur și simplu imposibil să te afli în aceeași cameră cu mine, darămite să mai și dormi!

Fetele reacționează negativ la sforăit. Cred că aceasta a fost cauza problemelor în relațiile anterioare. O gagică îmi declarase că din cauza sforăitului vom dormi în odăi separate, iar peste o vreme dispăruse de tot din peisaj. La 30 de ani eram încă singur, nicio iubită nu rezista mai mult de o săptămână. Doar câteva fete mi-au destăinuit că le deranjează sforăitul, dar îmi dădeam seama chiar din prima noapte că sunt șocate de “melodiile” mele.

Există și un alt tip de fete care încep imediat să-ți citească lecții despre pericolul sforăitului și că trebuie tratat urgent. Știu că-i periculos. Când am auzit prima dată ce consecințe are, m-am speriat. Groaznic! Dacă nu știați, vă povestesc imediat: totul începe cu dereglări de respirație și stop respiratoriu, hipertensiune, moartea celulelor cerebrale, diabetul… Înspăimântător! Moartea poate surveni în timpul somnului. Uneori, îmi era frică să adorm, atât de îngrozit eram.

Am consultat mai mulți specialiști de la diferite clinici care n-au făcut decât să mă scurgă de bani… Analize, examinări fără sfârșit și niciun răspuns clar. Am impresia că n-aveau nici cea mai vagă idee despre cum să-mi trateze sforăitul. Am pierdut 3 luni și 3 salarii fără să primesc un răspuns. Intervenția chirurgicală am exclus-o din start, costă scump, e periculoasă și nu-ți dă garanții.

snorest pareri forum

Am continuat să sforăi, să roșesc în fața iubitelor, până în momentul când am plecat împreună cu un coleg într-o călătorie de afaceri. Din întâmplare, am împărțit o singură cameră de hotel. L-am prevenit că sforăi îngrozitor, încercasem să fac rost de o cameră separată, dar n-am reușit. Colegul m-a liniștit, zicându-mi că a avut și el această problemă, deci înțelegea perfect prin ce trec.

Am fost surprins, dar vecinul meu dormea liniștit, nu sforăia. Deci, dimineața eram tare curios și l-am întrebat cum a reușit să soluționeze problema sforăitului. Mi-a arătat un clips pe care-l pui în timpul somnului. O chestie mică de silicon pentru nas. N-aș fi crezut pentru nimic în lume că funcționează, dacă n-am fi dormit împreună. Mi-a spus de unde-l pot cumpăra și l-am comandat imediat.

snorest instructiuni

Ajungând acasă, clipsul era deja livrat, m-am dus să-l iau. L-am aplicat chiar în acea seară și înainte de somn, m-am gândit că trebuie să fac o înregistrare, ca să știu dacă are efect. Băieți, puteți să nu credeți, dar nu se auzea niciun zgomot! Remarcasem că am dormit strâns și liniștit, pentru că dimineața mă trezisem plin de puteri și voie bună. De obicei, abia de reușeam să-mi smulg capul de pe pernă.

Clipsul nu mă deranja, n-a căzut în timpul somnului. Sigur, se vede din nas, dar e un fleac în comparație cu sforăitul. Snorest conține un filtru pentru a curăța aerul de praf. Deci, ameliorează somnul alergicilor.

Acum sunt liniștit pentru sănătatea mea. Fetele nu mai fug de mine ca de râie după prima noastră noapte. Acum 3 luni am făcut cunoștință cu actuala mea iubită, stăm împreună. Nu mi-a spus niciodată că sforăi și o deranjez să doarmă. Acum, n-ar crede nimeni că sforăiam ca un tractor, dorm ”fără zgomote”.

Am uitat să las link-ul de pe care comandasem clipsul. Producătorul are un site oficial, l-am cumpărat de acolo. Livrare și service la nivel înalt! Dar cel mai important- această chestie funcționează!

Snorest comandă – cat costa, pret. Snorest Amazon – inselatorie

Snorest împotriva sforăitului – recenzii, comentarii

Gigel Surdu

Super! Știu cum e când sforăi! Nevasta mă ghiontește toată noaptea! Trebuie să mi-l iau, poate mă lasă în pace.


Adelian Luciu

N-am știut că sforăitul are consecințe atât de grave… periculos.


Mircea Brojboiu

Nu înțeleg cum funcționeaz…


Emanuel Dumbrava

Clipsul extinde căile respiratorii și, în același timp, filtrează aerul. Nu pare nimic complicat, dar funcționează.


Munteanu Traian

Clipsul e bun, îl am de un an! Am încetat complet să sforăi, deși înainte mă auzeau toți chiar și din camera vecină. Nu m-a ajutat nimic din tot ce încercasem anterior. Am vrut să-mi fac și operație, bine că prietenii m-au convins să renunț.


Boltașu Răzvan

Operația nu-ți dă garanții! Amicul meu și-a făcut, dar continuă să sforăie. Poate doar ceva mai încet, dar tot sforăie. O să-i recomand Snorest.


Lunca Sorin

Îți mulțumesc pentru sfat, sforăitul e o chestie tare nasoală. N-am comandat nimic de pe net, e posibil să-l găsesc într-un magazin obișnuit?


Neamțu Octavian

Poți găsi și în magazine astfel de clipsuri, dar nu te ajută cu nimic și sunt fără filtru. Ar fi bine să comanzi doar de pe site-ul oficial. Nu-i nimic complicat, completezi datele personale și atât.


Lunca Sorin

Ok, voi comanda aici!