Conform statisticilor, majoritatea bărbaților suferă de disfuncție erectilă, ceea ce le distruge viața sexuală. Aceasta este o problemă reală, care trebuie rezolvată. Dar de ce chiar și bărbații tineri au probleme legate de viața sexuală? Motivele sunt următoarele:

 • Stresul permanent;
 • Mediul poluat;
 • Obiceiurile alimentare nesănătoase;
 • Lipsa sportului și activităților fizice;
 • Afecțiunile sistemului circulator.

096774434566

Pare să nu existe nicio soluție? Dai mereu greș în pat? Te temi să iei tradiționala Viagra, deoarece este un preparat chimic, cu efect negativ asupra inimii, vaselor de sânge, rinichilor și ficatului? Nu trebuie să intri în panică! Acum avem un preparat nou, numit Thor’s Hammer. Este un produs 100 % natural, care le redă bărbaților energia sexuală, având efecte de vindecare și numai beneficii.

Ingredientele produsului care se ocupă de problemele sexuale

Picături naturale, organice, ușor de comandat, care conțin exclusiv ingrediente naturale și care redau puterea și rezistența unui bărbat. Au un efect benefic asupra stării generale a organismului. Acest preparat ajută la recâștigarea încrederii în sine. Acum bărbații își vor putea demonstra toate capacitățile sexuale! Problemele anterioare vor fi eliminate și, încet-încet, vor fi uitate în cele din urmă. Bărbații vor scăpa nu doar de problemele legate de erecție, ci și de ejacularea prematură. Ingredientele acestui preparat uimitor, pe bază de plante:

 • extract de Ginkgo biloba;
 • aminacidul citrulină;
 • colții babei (Tribulus terrestris);
 • extract de Muira puama.

Efectul ingredientelor pe bază de plante asupra organismului masculin:

 • Ginkgo biloba ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin. Rezultatele numeroaselor cercetări și cercetările în sine arată că bărbații au cunoscut o îmbunătățire a condiției fizice, a condiției vaselor de sânge și a elasticității acestora. Ingredientele incluse în acest preparat reglează funcționarea organelor sexuale masculine. Este foarte ușor de explicat. Toate aceste ingrediente elimină inflamațiile persistente. Fitosterolii incluși și timina ajută la recăpătarea potenței.
 • Citrulina – o sursă de aminoacizi. Această substanță, așa cum este cunoscută în mod obișnuit, îmbunătățește fluxul de sânge de câteva ori, cu efect pozitiv asupra thors hammer romaniadisfuncțiilor erectile. Mai mult decât atât, previne formarea cheagurilor de sânge, iar fluxul de sânge către pelvis este normalizat, ceea ce conduce la recăpătarea otenței.
 • Colții babei (Tribulus Terrestris) ajută la creșterea cantității de testosteron, hormonul masculin, care conferă putere sexuală. Fiecare act sexual devine o experiență mai intensă, incredibilă, imposibil de uitat. Extractul din planta braziliană Muira Puama ajută, de asemenea, la creșterea cantității de testosteron, hormonul masculin. Acest hormon este produs în gonade, în cortexul suprarenal. Acesta este cel mai important și principalul hormon din organismul masculin. Din păcate, este foarte fragil și, în prezența unor factori negativi, se transformă în hormon feminin, estrogen. Extractul din Muira Puama ajută la prevenirea acestei probleme. La fel ca în mediul înconjurător, și în organism avem nevoie de un echilibru optim. Potența masculină este foarte importantă.

Efectul preparatului Thor’s Hammer asupra sănătății masculine

Un aspect foarte interesant demonstrează că acest preparat funcționează cu adevărat. Poliția a făcut o razie la o casă de toleranță ilegală din suburbiile Bucureștiului. Ofițerii de poliție au fost surprinși să observe că printre oaspeții casei de toleranță se aflau doi bărbați cu vârsta de 72 și 75 de ani. Aceștia luau parte la o orgie sexuală cu femei mult mai tinere decât ei: 20-23 de ani. Lucrul cel mai surprinzător a fost că femeile erau încântate de performanțele sexuale ale acestor bărbați.

Pe masă, lângă participanții la orgie, se afla același preparat pe bază de plante: Thor’s Hammer. S-a stabilit că bărbații au luat acest preparat înainte de actul sexual. Nu este aceasta cea mai bună dovadă a calității înalte a acestui preparat medical?

Există și rezultate oficiale ale cercetărilor de laborator, care arată că administrarea preparatului de două ori pe zi, timp de 5-15 zile, are un efect de durată, foarte persistent (între 3 și 6 luni). Deja după cea de-a 5-a zi de administrare a preparatului, bărbații au observat o îmbunătățire semnificativă a potenței, precum și a condiției fizice generale.

Feedbackul primit de la persoanele care au încercat preparatul arată că aceasta este o problemă des întâlnită în lumea întreagă, iar România nu face excepție.

Când trebuie administrat preparatul pe bază de plante?

 • În cazul disfuncției erectile severe.
 • În cazul ejaculării premature.
 • Dacă sunt imposibile acte sexuale frecvente.
 • În cazul activității fizice intense.
 • În cazul oboselii fizice și mentale semnificative.
 • În timpul perioadelor de stres.
 • În cazul calității scăzute și cantității reduse de spermă.
 • În cazul senzației lipsite de intensitate din timpul orgasmului.

634565689000«Thor’s Hammer» ajută la eliminarea tuturor acestor probleme și în lupta cu schimbările apărute în viața sexuală, odată cu vârsta. Acest preparat unic, pe bază de plante, este diferit de majoritatea preparatelor pe bază de substanțe chimice. Thor’s Hammer nu îți distruge sănătatea, dimpotrivă – o îmbunătățește!