titan gel gold comentariiRaluca Sorescu

Reporter OUR neWs

În aeroportul San Francisco sub suspiciunea de transportare a obiectelor interzise la controlul vamal a fost reținut actorul și jurnalistul de 41 de ani din New York Jonah Falcon.

Vameși au fost deranjați de muntele enorm care ieșea în evidență din pantalonii bărbatului. Aflând ce ascunde acesta, ei au fost foarte surprinși. S-a dovedit că în fața lor era posesorul celui mai mare penis din lume.

În ziua aceea, domnul Falcon a venit la San Francisco pentru afaceri. La controlul vamal, imediat a fost observat că ceva nu este în regulă și pasagerul a fost rugat să treacă de mai multe ori prin scaner, dar acesta nu a depistat nimic suspect. În acest caz vameșii au impus bărbatul să se dezbrace. Ceea ce au văzut, i-a șocat pe mulți…

titan gel gold geluri potenta

Jonah Falcon posesorul celui mai mare penis din lume:

În acel moment chestia mea era amplasată spre piciorul stâng. Un paznic m-a întrebat dacă buzunarele mele sunt goale. Am răspuns “Da”. După care acesta m-a întrebat, ce e “chestia” aia care iese în evidență. I-am răspuns calm, că este sula mea

Realizând care este situația reală, vameșii au fost nevoiți să aducă scuze pasagerului neobișnuit.

titan gel gold in farmacii

– a scris Falcon în contul său Twitter.

titan gel gold pret

La controlul vamal al bagajelor polițiștii au descoperit mai multe tuburi de Titan Gel Gold. Este un produs cunoscut pentru mărirea penisului. Falcon a fost nevoit să recunoască că îl folosește deja de câțiva ani.

titan gel gold farmacia

Se pare că nu mama natura l-a dotat pe eroul nostru cu aceste dimensiuni, ci un gel special! Titan Gel Gold geluri potenta, mod de folosire

Bărbatul vorbește fără tragere de inimă despre acest lucru:

titan gel gold utilizare

Apropo, Titan Gel Gold se vinde liber pe internet. Aici aveți link-ul. Folosiți-l, doar să fiți atenți în aeroporturi.

Titan Gel Gold pret, Titan Gel Gold in farmacii

Titan Gel Gold pentru marirea potentei – mod de utilizare, contraindicatii, pareri despre Titan Gel Gold

Dan

da, desigur, o sulă atât de mare nu poate fi naturală. are vreo 30 de centimetri. eu nici nu știam că se poate mări cu gel.

Ion59

Ce progrese face știința, deja îți poți mări singur penisul acasă. ar trebui să încerc.

Fănel

Folosesc Titan Gel Gold de mult timp. Scula s-a mărit cu 5 cm, mai mult nu crește, dar eu sunt satisfăcut, soția deja se plânge că îl am prea mare. E un produs bun și pentru erecție. L-am aplicat și i-o trag timp de vreo două ore.

Prințesa07

îmi imaginez ochii vameșilor când au văzut ce are în pantaloni. ei cred că au câte unul de vreo 10 cm.

Ștefan

la naiba cu așa sulă care nici în pantaloni nu încape. totul trebuie să fie cu măsură. Eu cu Titan Gel Gold l-am mărit cu 3 cm și gata, îmi este de ajuns.

Felicia

Wow, vreau și eu așa un prieten)

Gigolo33

Am aflat de curând despre acest gel, dar parcă îmi era frică să-l comand, gândeam că e o amăgeala. Totuși, îl folosesc deja de o săptămână, am o creștere de +1 cm. Dacă va merge așa și mai departe, în curând voi avea un penis zdravăn. dar chiar așa ca la acest băiat nu vreau.

Cross

Penisul meu parcă este destul de mare și termin nu atât de repede, vreo 10-15 minute fac față, dar pentru prietena mea nu este suficient. spune că nu poate avea cu mine orgasm. cine s-a confruntat cu o așa situație?

Bobby

Omule, ție ți se pare că ai un penis normal, dar femeilor întotdeauna le este puțin. încearcă Titan Gel Gold te asigur, nu numai că îți vei mări penisul, dar vei putea face sex cu mult mai mult. mie mi se pare că până la acest gel eu nici nu puteam face sex.

Lily

cum aș putea convinge soțul să încerce și el acest gel. el consideră că are totul în ordine, dar mie nu îmi este suficient. nu știu cum să-i fac vreo aluzie.

Dina

de ce să-i faci aluzii, cumpără și gata. spune-i că este doar un lubrifiant. eu așa am făcut. apoi, a trebuit să recunosc adevărul, deoarece el era șocat de ce îi crește penisul. acum îmi mulțumește.