Specialiștii în urologie și sexologie au inventat o nouă formulă unică pentru creșterea dimensiunii penisului. Produsul inovator conține doar substanțe naturale, de aceea Titan Gel este eficient, nu are efecte secundare și nu prezintă riscuri pentru sănătate. Este recomandat tuturor bărbaților care doresc să își mărească penisul, atât în lungime, cât și în grosime.

Titan Gel a fost testat clinic pe voluntari și s-a dovedit a fi 100% eficient pentru mărirea penisului. Acțiunea gelului este atribuită ingredientelor sale active, selectate special de experți pentru a răspunde nevoilor masculine. Studiul a demonstrat o creștere a lungimii penisului, în medie, cu 5-6 cm. Creatorii acestui produs inovator susțin că acest efect nu dispare niciodată.32458990

Proprietățile produsului Titan Gel

  1. Mărirea penisului, în lungime și în grosime
  2. Creșterea cantității de testosteron produsă
  3. Prelungirea actului sexual
  4. Îmbunătățirea calității orgasmului
  5. Îmbunătățirea circulației sângelui în vasele de la nivelul penisului
  6. Normalizarea funcției sexual

Datorită inventării formulei Titan Gel, bărbații nu mai trebuie să își riște sănătatea și să recurgă la intervenții chirurgicale costisitoare și periculoase. Creșterea dimensiunii organului masculin se va produce treptat, dar este garantată. După o săptămână de utilizare, lungimea penisul crește, în medie, cu 2 cm.

Cum se folosește Titan Gel

Este preferabil să aplicați gelul zilnic, cu o jumătate de oră înainte de actul sexual. Înainte de aplicarea gelului, asigurați-vă că penisul titan gel romaniaeste curat. Aplicați o cantitate mică de gel pe penis și distribuiți-o uniform pe întreaga lungime, cu mișcări de masaj, înainte și înapoi.
Mărirea penisului se produce aproape imediat. Într-o lună,  acesta va deveni mai mare cu 5 cm.

Observație

Deși gelul conține doar ingrediente naturale, care sunt inofensive pentru sănătate, nu se recomandă folosirea în exces. După o lună de utilizare, faceți o mică pauză.

Compoziția produsului

Titan Gel conține următoarele plante: iarba țapului, ciulin, licheni și maca peruviană. Fiecare dintre acestea stimulează producerea testosteronului, îmbunătățește calitatea erecțiilor și sensibilitatea glandului și ajută la mărirea penisului. Raportul dintre componente este calculat astfel încât acțiunea combinată a acestora să fie stimulată reciproc.

Cel mai activ ingredient conținut de produsul Titan Gel este maca peruviană. Proprietățile curative ale acesteia sunt cunoscute de peste 2.500 de ani. Această plantă încorporează un complex bogat de vitamine și minerale, îmbunătățind potența masculină și ajutând la obținerea unor erecții mai puternice. În vremurile străvechi, maca peruviană era considerată sursa principală de putere și energie masculină. Combinată cu celelalte componente, aceasta asigură creșterea semnificativă a potenței masculine și îmbunătățește starea generală de sănătate și de bine.

4248890988

Titan Gel nu conține niciun fel de hormoni, OMG sau alți compuși chimici care ar putea afecta negativ sănătatea masculină. Prin urmare, acest gel poate fi folosit de oricine. Produsul nu produce reacții alergice sau iritații dermatologice. Dimpotrivă, protejează împotriva penetrării bacteriilor și reduce inflamațiile. Cu toate acestea, aceste proprietăți nu elimină necesitatea folosirii prezervativului.