Valgomed este un fixator unic elastic care este folosit pentru tratarea deformării Hallux Valgus. Rezultatele progresive sunt vizibile după doar 4 săptămâni de utilizare. Rezultatele Valgomed:

 • Previne bătăturile și calusurile.
 • Deviază poziționarea degetului de la picior la poziția normală cu până la 2 cm.
 • Reduce durerea și disconfortul din zona cu probleme în timpul mersului.
 • Poate fi folosit cu orice tip de pantofi.

Include două elemente de fixare.

 • Fixează degetul de la picior în poziția normală.
 • Previne vătămarea pielii montului.

Un studiu clinic a arătat că Valgomed este eficient atât în stadiul inițial, cât și în ultimul stadiul al deformării piciorului. Acesta este produsul numărul 1 pentru tratarea deformării Hallux Valgus în America și în țările Europei de Vest.32324344566

Beneficii Valgomed

Inserțiile de silicon și fixatorii sunt făcuți din silicon medical durabil. Acestea asigură:

 • Potrivire strânsă a fixatorului pe pielea piciorului, asigurând confort pe durata purtării încălțămintei, evitând deplasarea Valgomed de la loc.
 • Materialul elastic al inserției protejează în mod corespunzător frecarea pielii dintre degete, bătăturile și calusurile.
 • Fixatorul este făcut din silicon hipoalergenic care previne reacțiile alergice adverse.
 • Asigură poziția corectă a degetelor de la picior și previne în mod eficient încrucișarea și lezarea reciprocă a degetelor piciorului.

Ce este deformarea Hallux Valgus?

Hallux valgus este o deformare progresivă a piciorului, caracterizată prin deviația degetului mare de la picior. Deviația de la poziția normală cu până la 2 cm apare la femei. Acest lucru este cauzat de purtarea frecventă a pantofilor strânși în inconfortabili. În anumite cazuri, dezvoltarea acestei boli este cauzată de gută.

Boala progresează treptat.

În stadiul incipient, Hallux Valgus este practic invizibil. Se poate vedea începutul unei mici umflături la baza degetului mare de la picior, precum și o mică curbare spre interior. În acest stadiu, pot să apară senzațiile de durere. De-a lungul timpului, proeminența crește mai mare și deviază de la poziția normală. În anumite cazuri, din cauza deformării articulației, degetul mare de la picior se ridică și se suprapune peste celelalte degete. valgomed romaniaDurerea se agravează cu timpul. Pielea din jurul proeminenței dezvoltă calusuri, iar sub ea, se formează un sac cu lichid sinovial.
Aceste formațiuni sunt predispuse la inflamații frecvente. În stadiile inițiale și medii, se folosește terapia standard.

Stadiul în care degetul mare de la picior se suprapune peste celălalt este caracterizat de formarea bătăturilor și a calusurilor. În acest stadiu, pacienții suferă de durere severă în timpul mersului.

Moduri de a scăpa de deformarea Hallux Valgus

Medicamentele pot să nu aducă rezultate. Terapia fizică ajută la îmbunătățirea sănătății în stadiile inițiale ale bolii. Operația poate să repare situația, dar ar putea fi necesară încă o operație odată cu trecerea timpului. Și doar Valgomed poate schimba lucrurile.

Pentru tratarea deformării Halux VALGUS, Valgomed trebuie plasat între degetul mare și al doilea deget de la picior. Fixatorul permite menținerea poziției corecte a degetului mare de la picior.

Predispoziție genetică la deformarea Hallux Valgus

Deformarea este observată cel mai adesea la persoanele care:

 • Poartă pantofi strâmți sau inconfortabili
 • Au o predispoziție genetică
 • Suferă de platfus
 • Au țesutul nervos deteriorat (deformări paralitice)

Cum să folosești Valgomed

Pentru a asigura un efect terapeutic de lungă durată, este necesară folosirea fixatorului Valgomed până la 6-10 ore pe zi. Primele semne de îmbunătățire sunt vizibile în 10-14 zile de folosire.

634589898777

Pentru fixarea corectă pe picior:

 • Plasează Valgomed pe degetul mare de la picior.
 • Apasă cu fermitate fixatorul pe suprafața pielii.

Valgomed poate fi purtat cu orice pantofi

Fixatorul Valgomed este creat pentru purtarea cu orice tip de pantofi. Datorită formei complicate, este aplicat ascuns pe picior și este practic invizibil. Poți folosi Valgomed și poți face orice îți place fără durere.