Osul protuberant al degetului mare de la picior nu este doar neatrăgător. Diformitatea patologică a piciorului dă naștere la apariția sindromului dureros, o senzație de disconfort la mers, probleme cu alegerea încălțămintei.

Metode de tratament pentru diformitatea piciorului

În cazul unei diformități grave, problema se poate rezolva doar pe cale chirurgicală. Prin urmare, modificările patologice trebuie tratate în stadiu incipient, atunci când metodele clasice pot fi de un real ajutor și împiedică evoluția bolii.

78456879999

Adevărul este că există metode speciale care ajută eficient în prevenirea diformităților piciorului în stadiile incipiente. Valgosocks sunt o metodă comodă și ieftină de prevenire și de tratament al monturilor.

Cine ar trebui să poarte Valgosocks?

Șosetele Valgosocks sunt create de ortopezii germani, special pentru persoanele care suferă de diverse modificări patologice la nivelul articulațiilor piciorului.

  • Diformitatea piciorului.
  • Platipodie transversală.
  • Sindrom dureros.

Se recomandă cumpărarea șosetelor Valgosocks pentru prevenirea apariției acestor patologii. Șosetele ortopedice au fost create ținând cont de caracteristicile anatomice și fiziologice ale piciorului. Acestea nu împiedică mișcările piciorului. Nici măcar folosirea îndelungată nu limitează mișcările și nu afectează circulația sângelui.

Eficiențăvalgosocks romania

Folosirea regulată va avea următoarele efecte terapeutice:

  1. Reducere treptată a intensității sindromului dureros, care, în cele din urmă, va dispărea complet;
  2. Îndreptarea treptată a degetului mare, eliminarea diformității;
  3. Plimbările lungi și joggingul nu provoacă disconfort;
  4. Distribuție egală și ușurarea sarcinii pe picior;
  5. Șosetele mențin perfect piciorul în poziția corectă, fără a crea niciun disconfort la mișcare;
  6. Reducerea umflării și senzației de greutate în picioare până la finalul zilei;
  7. Refacerea circulației sângelui, îmbunătățirea nutriției țesuturilor moi de la nivelul extremităților inferioare.

Înainte de a comanda șosetele ortopedice, familiarizați-vă cu designul acestora. Valgosocks este o bandă care înconjoară partea din spate a piciorului, completată de două benzi în partea din față, care susțin degetul mare și degetul mic de la picior. Feedbackul primit arată că acest design permite susținerea în siguranță a piciorului, fără limitarea mișcărilor.

Pentru eficiență maximă, Valgosocks trebuie purtate regulat, timp de cel puțin o lună. Durata procesului de recuperare depinde de stadiul diformității. Recuperarea completă a formei piciorului poate dura mulți ani. Este important ca dispozitivul să fie purtat corespunzător – toate părțile care sunt în contact cu piciorul trebuie să îl susțină ferm, fără a provoca senzație de strângere.

Șosetele ortopedice Valgosocks sunt ușor de folosit. Durata tratamentului este stabilită individual. Folosit de la început (în stadiul incipient al procesului), dispozitivul va ajuta la evitarea apariției diformităților, eliminând necesitatea unei intervenții chirurgicale.

324545566

Șosetele Valgosocks nu au niciun fel de contraindicații, durata purtării nefiind nici ea limitată. Pentru a obține rezultate în cel mai scurt timp posibil, purtați șosetele toată ziua. Valgosocks sunt produse exclusiv din material naturale, prin urmare, riscul apariției dermatitei de contact este redus la minimum. Șosetele sunt deja foarte apreciate de consumatorii din diverse țări, iar acum câștigă popularitate și în România.