Pacienții se plâng doctorilor despre durere în timpul mersului și probleme legate de încălțămintea obișnuită. Motivul este de obicei devierea primului os metatarsian și apariția unei “umflături” la baza degetului mare de la picior. Fixatorul medical Valgus 2 in 1 ajuta la vindecarea montului și la eliminarea acestei probleme pentru totdeauna.

Valgus 2 in 1 – unica soluție potrivită

Numărul de opinii de încredere și recenzii pozitive permite luarea deciziei corecte în ceea ce privește dispozitivul adecvat. Calitatea germană dovedită a acestui set ortopedic este confirmată de testele efectuate la scară largă asupra pacienților care au suferit de bursită (inflamația bursei). Setul ortopedic Valgus 2 în 1 (fixator pe timp de zi și de noapte, respectiv Valgustep și Valgustop) deține toate certificatele de calitate și îndeplinește standardele necesare.

Pe durata testelor clinice, dispozitivul a realizat mai multe schimbări pozitive.

085345667

 • menținerea degetului în poziția corectă. Eliminarea unei deformări complexe. După numai 7 zile simptomele procesului inflamator sunt eliminate.
 • eliminarea senzațiilor neplăcute din articulație în timpul mersului. Durerea acută și disconfortul dispar.
 • vindecarea completă a hallux valgus cu prevenirea inflamației articulațiilor metatarsofalangiene. După un tratament de 30 de zile, montul dispare. Ca rezultat al alinierii părții mediale a piciorului, sarcina din zona degetului mare este optimizată. Până și încălțămintea îngustă nu mai cauzează disconfort.
 • asemenea perioadă scurtă de tratament necesară pentru vindecarea montului cu Valgus 2 in 1 ne face să ne punem întrebări cu privire la fiabilitatea acestei metode. Această întrebare este foarte importantă pentru femeile care suferă de mulți ani de inflamația membranei articulației (sinovită, bursită). Cu ajutorul Valgus 2 in 1 vei scăpa de durerea permanentă și nu va mai trebui să porți încălțăminte moale sau lejeră.
 • Este normal să ne întrebăm care sunt secretele eficienței acestui tratament. Pentru a rezolva această problemă care durează de mult timp, este necesară purtarea non stop a Valgustep și Valgustop. Fixatorii pe timp de zi și noapte au un efect permanent asupra oaselor încheieturilor. Tratarea bursitei nu este întreruptă în timpul somnului.

Cauze și consecințe

Cauza obișnuită a deformării neplăcute sunt rănile și încălțămintea prea strâmtă. Ca rezultat al fricțiunii sau infecției bursei, această afecțiune evoluează și cauzează dureri în partea frontală a piciorului. Senzația de durere împiedică mersul normal și purtarea tipului de încălțăminte preferat.

Neînceperea tratamentului determină devierea osului metatarsian spre exterior. Degetul se deplasează spre interior ca rezultat al presiunii tipului strâmt de încălțăminte și tocurilor. Zona montului se extinde și este acoperită de bătături, iar pielea se inflamează.

Strategia de vindecare a Hallux valgusvalgus 2 in 1 romania

Metodele conservatoare și chirurgicale de tratament sunt recomandate în cazul devierii degetului mare de la picior sau în cazul platfusului. Tratamentul conservator cu fixatorul universal Valgus 2 in 1 este recomandat femeilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 ani. În același timp, acestora li se recomandă să poarte încălțăminte ortopedică. Pentru a accelera vindecarea, specialiștii recomanda tampoane speciale și fizio-proceduri combinate cu masaj.

Tratamentul depinde de următorii factori:

 • Nivelul de suplețe al arcadelor transversale.
 • Dimensiunea articulației falango-metatarsiene.
 • Stadiul artrozei degetului mare.
 • Hipermobilitatea părții mediale a metatarsului
 • Deformarea valgusului degetului mare.
 • Pronația piciorului.
 • Gradul de platipodie transversală.
 • Gradul de platipodie longitudinală.

Valgus 2 in 1 rezolvă o serie de probleme. Pacienții care suferă de durere constantă nu trebuie să încerce să scape de ea cu remedii tradiționale. Iar produsele farmaceutice permit atenuarea simptomelor numai pentru o perioadă scurtă de timp. O intervenție chirurgicală costisitoare nu garantează un rezultat satisfăcător și revenirea la o viață normală.

Producătorul modern oferă modalitatea ortopedică adecvată pentru a vindeca bursita. În opinia specialiștilor ortopedici, utilizarea acestor fixatori portabili este 98% eficientă pentru corectarea defectelor metatarsiene. Calitatea excelentă a fixatorilor Valgus 2 in 1 face inutil tratamentul cu antibiotice.

Valgustep pentru purtarea în timpul zilei

Materialul moale al dispozitivului nu reduce proprietățile sale de fixare, necesare pentru alinierea corectă a degetului de la picior. Dispozitivul poate fi utilizat cu orice tip de încălțăminte. Puteți cumpăra orice pereche de încălțăminte care vă place! Specificitatea acestui model constă în fixarea sigură a articulației degetului inflamat. Nu vă împiedică mișcarea. Spre deosebire de separatoarele pentru degete, este garantată neinflamarea articulațiilor adiacente.

Valgustep pentru purtarea în timpul nopții

845234566777

Cureaua de susținere testată de specialiști creează presiunea necesară produsă de plăcuțele dispozitivului asupra zonei inflamate. Efectul cauzat de încălțăminte sau de un bandaj strâns nu dispare în timpul somnului pe timp de noapte. Modelul elastic și în același timp rigid menține metatarsul și degetul în poziția dorită. Fixatorul nu cauzează durere sau alte senzații neplăcute în timpul somnului. Cauzele și consecințele acestei afecțiuni sunt în totalitate eliminate, acesta este o realitate.

Setul Valgus 2 in 1 este fabricat din materiale hipoalergenice. Nu amânați achiziționarea dispozitivului. Comandați acest set ortopedic sigur de fixatori. Clienții din Europa și Statele Unite ale Americii, China și Thailanda au utilizat cu succes acest produs, conform numeroaselor mărturii în acest sens.