Vita Energy Chocolate nu este o simplă băutură. Este un cocktail echilibrat de energie. Pentru unii, acest produs util vă ajută să rezistați pe parcursul întregii zilei de muncă, pentru alții, ajută la efectuarea exercițiilor de forță la sală sau în timp ce faceți fitness.

Cocktailul conține proteină din zer de înaltă calitate, suplimente de vitamină și pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi.

Caracteristici și beneficii00236

Datorită conținutului de peste 80% de proteină de zer al cocktailului, băutura poate furniza organismului toți aminoacizii necesari pe parcursul zilei. Datorită faptului că această proteină este digerată rapid de organism, intestinul funcționează ca un ceas. Vita Energy Chocolate este una dintre cele mai bune surse de proteine.

Fanii cocktailului Vita Energy Chocolate sunt sportivi, persoane care doresc să slăbească și toți cei care au un stil de viață sănătos. Consumarea cu regularitate a băuturii crește imunitatea; cocktailul ajută, de asemenea, în lupta împotriva cancerului, reduce stresul și favorizează producerea de serotonină – “hormonul fericirii”. Aceasta normalizează funcția ficatului, în special dacă suferiți de hepatită. Poate îmbunătăți starea generală de sănătate.

Vita Energy Chocolate este un antioxidant puternic. Acesta crește cantitatea de glutation, care reglează funcționarea sistemului imunitar. Scăderea cantității de glutation din organism contribuie la slăbirea imunității. Iar folosirea produsului Vita Energy Chocolate în cantitățile corecte va ajuta la reglarea concentrației de glutation din organism, cu efecte benefice. Ar trebui folosit nu doar de atleți, care își măresc masa musculară, ci și de toate persoanele care doresc să aibă un corp tonifiat.

Atleții folosesc de mult timp proteină pentru creșterea masei musculare, deoarece aceasta sporește rezistența, ajutând la prelungirea duratei antrenamentelor.

Concentratul de proteină conținut de Vita Energy Chocolate are mai mulți așa-numiți “factori de creștere “, fosfolipide, acid linoleic, lactoferină, imunoglobulină.

Persoanele supraponderale și cele care suferă de hipertensiune sunt, de asemenea, vita energy chocolate romaniaîncurajate să folosească acest cocktail. Au fost efectuate o serie de studii în cadrul cărora a fost detectată o scădere a tensiunii ca urmare a folosirii produsului Vita Energy, după 3 luni.

Multe persoane își fac griji în legătură cu afecțiunile intestinale. Și în legătură cu această problemă, Vita Energy Chocolate are efecte benefice. Proteina pe care o conține poate reduce inflamația de la nivelul intestinelor.

Avantajele produsului Vita Energy Chocolate:

  • scade colesterolul;
  • oferă rapid o senzație de sațietate, reduce senzația de foame;
  • ajută la scăderea în greutate;
  • întărește funcțiile imunitare;
  • îmbunătățește starea generală de sănătate;
  • reduce procesele inflamatorii din organism.

Cum se folosește

Această băutură energizantă este folosită la scară largă în rândul culturiștilor. S-a demonstrat că, atunci când se folosește acest cocktail timp de 60 de zile, masa musculară crește cu 10-15%.

Se recomandă folosirea produsului Vita Energy Chocolate și de cei care doresc să slăbească. Cu ajutorul său, senzația de foame scade. Iar pentru cei care sunt la dietă și exclud anumite alimente din dietă, acesta va furniza organismului toate vitaminele și mineralele necesare.

Cei care practică sport se simt adesea epuizați după antrenamente, iar dimineața au dureri musculare. Cocktailul ajută la recuperarea rapidă după antrenamente. Poate fi consumat seara, pentru ameliorarea durerii. Numeroasele opinii favorabile sunt o dovadă directă a efectului său benefic asupra organismului.

Efectul benefic al consumării acestui produs depinde direct de cantitatea de produs folosită. Cantitatea de cocktail consumată depinde de stilul dvs. de viață și de scopul în care îl folosiți. De exemplu, pentru atleți este mai bine să bea 2 porții pe zi, iar pentru cei care vor să slăbească, o singură porție. 206156212

Cocktailul energizant de vitamine Vita Energy este popular în multe țări, deoarece este eficient și ușor de folosit. Puteți comanda produsul de aproape oriunde în lume, iar în ultima vreme băutura câștigă popularitate și în România. Vita Energy este recomandat pentru toate persoanele care vor să aibă grijă de sănătatea și corpul lor.