Rezidenții orașelor mari sunt într-o continuă mișcare. Ritmul alert al vieții contemporane lasă foarte puțin timp pentru somn și odihnă. Este important să-ți monitorizezi cu grijă dieta, căutând să-ți menții sănătatea și frumusețea naturală departe de presiunea fizică și psihologică. Cocktailul de proteine Vita Energy – Căpșuni ajută la energizarea și saturarea corpului tău cu substanțe utile.

Caracteristicile cocktailurilor DiaVita

Acest produs natural este perfect pentru cei care sunt angajați în activități sportive, activități intelectuale intense sau pur și simplu au grijă de sănătatea și starea lor generală. Cocktailul de proteine a fost dezvoltat de compania DiaVita și este în conformitate cu standardele stricte pentru protecția oamenilor și a mediului. Poate fi comandat prin internet, de pe website-ul oficial al producătorului.

Au fost observate trei valori semnificative la producția cocktailurilor proteice DiaVita: selecția atentă de materii prime și componente, exigențele mari privind calitatea produsului, profesionalism înalt și experiență. Ca urmare, Vita Energy – Căpșuni a primit recenzii pozitive atât de la consumatorii obișnuiți, cât și de la profesioniștii din domeniul alimentației sănătoase. Aceștia remarcă o creștere rapidă a masei musculare, o slăbire eficientă, amplificarea energiei și a forței fiind perfect reale. 321334361

Acțiunea cocktailului proteic

Vita Energy – Căpșuni este alegerea ideală pentru cei care sunt angajați în activități de fitness, încearcă să-și modeleze corpul sau pur și simplu să aibă un stil de viață sănătos. Produsul are următoarele efecte benefice asupra organismului:

 • îmbunătățește digestia;
 • întărește sistemul imunitar;
 • ajută la controlul greutății;
 • reduce colesterolul din sânge;
 • produce o senzație de sațietate care durează timp de patru ore;
 • îmbunătățește memoria și atenția;
 • menține sănătatea organismului;
 • ajută pielea să fie sănătoasă și suplă;
 • luptă împotriva radicalilor liberi, proceselor inflamatorii și servește ca metodă preventivă pentru cancer.

Vita Energy – Căpșuni este o opțiune excelentă de gustare după un antrenament intensiv sau de cină dietetică. Produsul are un gust cremos plăcut și combate rapid senzația de foame. Nu conține organisme modificate genetic și nu are contraindicații sau efecte secundare.

O metodă ușoară de a-ți atinge obiectivele de a fi în formă

Vita Energy – Căpșuni este un produs echilibrat, potrivit pentru utilizarea de către oameni cu diferite stiluri de viață și particularități ale organismelor lor în orice moment al zilei. Datorită formulei „inteligente”, o singură porție din acest produs îți oferă un nivel maxim de energie și vita energy strawberry romanianutrienți. Cu ajutorul acestui produs, este mai ușor să-ți atingi scopurile de a fi în formă și să-ți menții corpul tonifiat.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi Vita Energy – Căpșuni, să diluezi o lingură de măsurare în apă sau lapte cald și să amesteci până când se formează o pastă omogenă. Consumă un pahar din această băutură imediat după antrenamente și încă unul înainte de culcare.

Combinația echilibrată a componentelor îți oferă vitalitate, crește masa musculară și eficiența creierului și îți oferă mai multă forță. Cocktailurile energetice ajută la îmbunătățirea stării generale și a aspectului exterior. Dacă nu faci exerciții, trebuie doar să înlocuiești o masă pe zi cu o porție de cocktail.

Compoziția produsului

Compoziția cocktailului energetic Vita Energy – Căpșuni a fost selectată într-o așa manieră, încât să satisfacă nevoile corpului uman cât mai eficient posibil. O singură porție din acest produs conține un număr mare de suplimente nutritive.

 • Proteina naturală de calitate superioară (24 grame) este un „machiaj” pentru mușchii tăi, făcându-i mai mari și mai puternici, precum și o sursă de aminoacizi esențiali.
 • Fibrele (1,7 g) – reglează digestia și ajută în combaterea obezității.
 • Carbohidrații (4,2 g) – oferă organismului energia necesară pentru antrenamente intensive sau un stil de viață activ.
 • Grăsimile vegetale (1,7 g) – oferă o senzație de sațietate de lungă durată.

Produsul este îmbunătățit cu vitamine și minerale necesare pentru funcționarea normală a organismului uman.

Eficiența produsului

Vita Energy – Căpșuni este un aliment „sănătos” pentru oamenii care au grijă de sănătatea și starea lor generală. Fiecare porție din acest cocktail este un echilibru optim de proteine, carbohidrați, fibre și grăsimi care satisface nevoia corpului uman.

Cocktailurile energetice pot fi utilizate în scopuri diferite.1168

 • Supliment pentru programul de nutriție sportivă. Ajută la creșterea rapidă a masei musculare.
 • Element al programului de slăbire rapidă. Cocktailurile oferă organismului substanțele utile și aduc senzația de sațietate. Dacă înlocuiești o masă cu băutura energetică, vei pierde în greutate mult mai rapid.
 • Sursă de energie pentru întregul corp. Dacă adesea după un antrenament sau o zi activă la muncă te simți ca o „lămâie stoarsă”, atunci Vita Energy – Căpșuni te va ajuta să eviți febra musculară dimineața și senzația de slăbiciune și extenuare. Cocktailul proteic îți oferă vitalitatea și energia necesare pentru a-ți atinge obiectivele zilnice.

Pentru a obține beneficii maxime de la cocktailurile energetice, este recomandat să le consumi împreună cu alte produse din Programul de Alimentație Sănătoasă DiaVita. Aceste bunuri ale producătorului sunt vândute în întreaga lume: de la Germania la România. Acestea sunt asistenți excelenți în drumul tău spre un corp excelent și o stare generală de bine.