Astăzi, zâmbetul orbitor a devenit o adevărată tendință de modă. Dinții sănătoși, albi ca zăpada, sunt cartea de vizită a unei persoane, adevăratul semn al succesului. Zâmbetul frumos atrage oameni, este frumos să vorbești cu o astfel de persoană. Industria modernă dentară oferă multe modalități de albire a dinților. Dar procedurile făcute în cabinetul medical presupun disconfort și un preț mare. Albirea dinților acasă este o alternativă minunată în acest caz. Advanced Teeth Whitening Strips ocupă poziția de top în acest domeniu.

Ce cauzează dinții galbeni?

96745345677

Nu este un secret că, zilnic, smalțul dinților este expus la stres. Ceaiul negru, vinul roșu, cafeaua, alte produse colorate duc la apariția petelor închise pe suprafața smalțului. Fumatul duce la închiderea la culoare a smalțului dintelui, făcându-l galben. Chiar și după refuzul consumului de mâncăruri colorate, redarea culorii naturale a smalțului dintelui este imposibilă.

Proprietățile individuale ale funcționării sistemului gastrointestinal duc la dezvoltarea unui strat stabil pe dinții anumitor persoane, lucru care nu poate fi influențat cu ajutorul pastei de dinți obișnuite. Sistemul de albire a dinților acasă Advanced Teeth vine în ajutor. Eficacitatea acestuia este dovedită de sutele de teste și recenzii pozitive de la clienții din toată lumea.

Whitening Strips – o soluție genială

Rețeaua globală de internet oferă o mare oportunitate pentru găsirea răspunsului la întrebarea importantă „cum să-ți albești dinții acasă”. Aici sunt câteva metode de albire a dinților acasă:

  • apa de gură kombucha;
  • perierea zilnică cu bicarbonat de sodiu;
  • adăugarea diverselor uleiuri esențiale la pasta de dinți;
  • folosirea pudrei de dinți etc.

Lista este foarte impresionantă și poate continua la nesfârșit! Dar de ce să irosești timp prețios, dacă s-a găsit deja o soluție genială? Benzile de albire a dinților Advanced Teeth sunt o alternativă eficientă! Acest lucru poate fi confirmat deja după prima aplicare a acestui produs miraculos. Suprafața dintelui este netezită, depozitele de impurități sunt eliminate. Smalțul capătă o nuanță mai deschisă și strălucire.

Pentru obținerea efectului maxim, se recomandă completarea unui tratament de două săptămâni. Pe durata acestei perioade, abține-te de la mâncărurile care conțin pigmenți:

  • cafea neagră;whitening strips romania
  • vin roșu;
  • sfeclă;
  • ceai negru.

Așa cum se spune adesea, „frumusețea cere sacrificii”. Doar două săptămâni de abținere pentru a obține un zâmbet frumos alb ca zăpada – oricine poate face asta! După terminarea tratamentului, te poți întoarce la dieta normală și poți consuma alimentele preferate folosind Advanced Teeth Whitening Strips, la nevoie, o dată pe săptămână, pentru a menține efectul de zâmbet alb ca zăpada.

Principiul activ

Folosirea Advanced Teeth Whitening Strips acasă este destul de ușoară și ușor de înțeles chiar și pentru un copil. Pachetul conține paisprezece mini-seturi pentru folosirea zilnică. Douăzeci și opt de benzi pentru dinții de sus și de jos. Benzile adezive transparente sunt acoperite cu un gel special. Unul dintre avantajele incontestabile ale Whitening Strips este posibilitatea aplicării acestora chiar și pe smalțul sensibil! Nu vei simți niciun disconfort sau senzații dureroase.

Aplică benzile în fiecare zi, după perierea de dimineață sau de seară. Lasă-le pe dinți timp de aproximativ o oră. După îndepărtarea benzilor, îndepărtează resturile gelului cu un șervețel sau periuța de dinți. Gata? Acum, mișcă-ți limba peste dinți și zâmbește! Asigură-te că nicio suprafață a dinților nu conține placă sau suprafețe dure.

Admiră albul fără adversar al zâmbetului tău!

Repetă procedura zilnic timp de două săptămâni și menține efectul prin folosirea benzilor o dată pe săptămână. Multe doamne laudă foarte mult eficacitatea Whitening Strips. Procedura urgentă de albire a dinților este recomandată în special înainte de aplicarea rujului roșu. Ține lucrurile sub control cu  Advanced Teeth Whitening Strips, când mergi la o întâlnire de afaceri sau la una romantică!

Mărturiile despre Advanced Teeth Whitening Strips vin din diferite țări. Această abordare inovatoare a devenit foarte populară, datorită siguranței și ușurinței de folosire. Poți comanda benzile de aproape oriunde din lume. Recent, produsul și-a găsit fani în România. Whitening Strips sunt recomandate celor care au grijă de înfățișarea lor.

9657343445667

Milioane de clienți din întreaga lume au încredere în sistemul de albire a dinților acasă Advanced Teeth Whitening Strips, pentru frumusețea zâmbetelor lor. Acesta este un adevăr. Acum este rândul tău să te alături persoanelor fericite cu un zâmbet alb ca zăpada!