Realizările recente ale dieteticii și nutriției sportive au permis dezvoltarea unui nou remediu combinat. Este vorba despre suplimentul bioactiv XG-55, care a reușit să strângă mulți fani. Aceștia îl utilizează pentru a dezvolta masa musculară, pentru creșterea energiei, dar și pentru a slăbi și a-și îmbunătăți viața sexuală. Calitatea și eficacitatea lui XG-55 ne-a permis să începem vânzarea acestui supliment în multe țări din lume. Astăzi, îl poți comanda și cumpăra și în România.

Există multe remedii create pentru atleți, pentru a stimula capacitatea de lucru a organismului lor. Este foarte important ca remediul să fie sigur și să nu aibă efecte secundare. Cu toate acestea, nu toți producătorii îndeplinesc aceste cerințe. Multe suplimente nu îndeplinesc standardele de calitate, depășind cantitatea ingredientelor interzise. Suplimentul XG-55 a fost testat clinic, nefiind identificat niciun efect secundar.

Proprietățile XG-55

 • Rezistență, capacitate de lucru și energie crescute.
 • Creșterea mușchilor.
 • Arderea grăsimilor în exces, prevenirea acumulării grăsimilor noi.
 • Creșterea abilităților sexuale.
 • Înlăturarea oboselii, anxietății, depresiei.
 • Îmbunătățirea calității antrenamentelor.
 • Refacerea şi consolidarea sistemelor de apărare ale organismului.

021488

După administrarea suplimentului, starea generală de bine a persoanei se îmbunătățește, organismul tău se reface mai ușor după exercițiile fizice solicitante. Utilizarea XG-55 este cheia succesului: frumsețea mușchilor, performanța sportivă ridicată, refacerea rapidă a organismului, îmbunătățirea vieții sexuale.

Compoziția XG-55

Suplimentul alimentar XG-55 este un produs echilibrat care influențează pozitiv toate funcțiile organismului.

 • Aminoacidul arginină crește performanța atletică, crește masa musculară, previne dezvoltarea afecțiunilor cardiovasculare; prelungește durata actului sexual, intensifică circulația sanguină a organelor genitale, îmbunătățește calitatea orgasmelor.
 • Acidul alfa-lipoic susține arderea grăsimilor, întărește țesutul osos și imunitatea, neutralizează radicalii liberi dăunători și toxinele, normalizează nivelul de zahăr, îmbunătățește erecția.
 • Niacina (vitamina PP) reglează procesele redox (de oxidare și reducere), normalizează metabolismul celular, îmbunătățește mobilitatea articulară, elimină oboseala excesivă și anxietatea, îmbunătățește concentrarea, atenția și memoria, îmbunătățește respirația țesuturilor, normalizează circulația sanguină.
 • Acidul carboxilic care conține azot (creatină) crește masa musculară chiar și pe durata antrenamentelor scurte, sprijină procesul de slăbire, îmbunătățește energia celulară, accelerează procesele de regenerare din țesutul muscular, stimulează procesele anabolice, crește nivelul de energie și tonusul.
 • Fosfatul dicalcic îmbunătățește sinteza testosteronului, îmbunătățește calitatea vieții sexuale.

Cum se utilizează XG-55

Regulile de administrare ale XG-55 sunt indicate pe ambalaj. Atât cantitatea remediului, cât și durata administrării suplimentului sunt ajustate individual.

Cu alte cuvinte, utilizarea corectă a XG-55 depinde de numărul de exerciții, dieta, starea de sănătate, vârsta și obiectivele pe care atletul și le-a propus. Datorită acestui supliment, oamenii nu trebuie să se îngrijoreze de faptul că organismul nu primește toți nutrienții necesari. Chiar și cu o nutriție precară, corpul atletului nu va simți un declin al puterii, o deteriorare a performanței atletice. Organismul va reveni rapid la normal, iar starea generală va fi mereu excelentă. Cu toate acestea, amintește-ți doar că totul trebuie făcut cu moderație.

Suplimentele pot fi utilizate, de asemenea, în acele cazuri în care creșterea ulterioară a masei musculare este dificilă. Pentru a înlătura situația din punctul mort, aminoacizii speciali sunt excelenți. Aceștia sunt materialul de construcție pentru celulele organismului. Folositoare și necesare tuturor, la orice vârstă. În compoziția XG-55, aminoacizii doriți sunt echilibrați corect, lucru important pentru sănătate.0325514

Eficiența XG-55

 • O creștere bruscă de putere și energie.
 • Creștere rapidă a mușchilor.
 • Creșterea potenței și activității sexuale.
 • Preț accesibil.
 • Reducerea și arderea depozitelor de grăsime.
 • Lipsa contraindicațiilor.

Necesitatea utilizării nutriției sportive împreună cu suplimentul XG-55

Acest supliment este o nouă direcție în nutriția sportivă. Pentru a face corpul mai subțire, frumos, cu mușchi reliefați, trebuie să te antrenezi din greu și constant. Constanța și rezistența sunt principalele calități ale atleților. Dar dacă nu acorzi atenție unei diete adecvate, nu îți vei îndeplini obiectivele. Pe durata antrenamentelor, organismul pierde multă energie și putere. Dacă nu mănânci cum trebuie, nu vei obține rezultate bune. Este important să îți menții constant sănătatea, să-ți ajuți organismul să-și refacă aprovizionarea cu aminoacizi, proteine și vitamine. Aici ajută XG-55, acest supliment creat special. Cu acesta, toate sporturile vor fi mai productive, iar sănătatea se va îmbunătăți!