În ciuda faptului că fumatul este extrem de dăunător, numărul oamenilor dependenți continuă să crească. Cei care au decis să renunţe la fumat deseori nu sunt capabili să o facă pe cont propriu. Motivul este dependenţa psihologică de acest obicei.

Zerosmoke te va ajuta să scapi de dependenţa de nicotină. Este un dispozitiv nanotehnologic care arată ca un accesoriu stilizat pe care îl ataşezi de auricula urechii tale. În acelaşi timp, acţionează ca acupunctura asupra punctelor active biologic şi activează anumite zone ale creierului.

966342444

Descoperire revoluţionară

Cu peste o jumătate de secol în urmă, un om de știință francez numit Paul Nogier a făcut o descoperire interesantă. El a observat că forma auriculei unui adult este foarte asemănătoare cu cea a unui embrion. El a efectuat studii relevante și a demonstrat că există peste 200 de puncte reflexive pe auriculă, și fiecare dintre acestea corespunde unui anumit organ. De aceea, aplicarea unei presiuni asupra unui anumit punct al auriculei are un efect medicinal asupra organului aferent.

Noua metodă a fost denumită auriculoterapie. În 1997, a fost recunoscută oficial în SUA, Franţa, România şi alte ţări.

Poţi influenţa punctele de acupunctură utilizând:

 • ace;
 • presopunctură;
 • temperatură ridicată;
 • electricitate;
 • câmp electromagnetic.

Dezvoltatorii magneţilor biologici Zerosmoke, în prezent populari în multe ţări ale lumii, au utilizat această caracteristică specială în produsul lor.

Beneficiile magneţilor

Zerosmoke blochează receptorii gustului, datorită cărora o persoană nu mai simte plăcerea fumatului, iar organismul său nu mai experimentează nevoia de nicotină.

În plus, dispozitivul are şi alte avantaje:zerosmoke romania

 • nu produce alergii;
 • nu dăunează suprafeţei pielii;
 • nu cauzează iritaţii ale pielii;
 • nu înmoaie epiderma;
 • nu produce niciun disconfort;
 • nu prezintă efecte secundare;
 • este potrivit bărbaţilor şi femeilor de diferite vârste.

Contraindicaţii

Înainte de a achiziţiona biomagneţii, trebuie să te asiguri că nu există contraindicaţii de folosire în ceea ce te privește. Nu vei putea să utilizezi aceste dispozitive magnetice dacă eşti însărcinată sau dacă ai implantat un dispozitiv electromedical, cum ar fi un stimulator cardiac, un defibrilator sau o pompă de insulină.

Principiile de funcţionare ale Zerosmoke

Acest dispozitiv inovator este simplu şi eficient. Este compus din doi magneţi mici de aceeaşi sau de diferite dimensiuni, învelite în aur alb sau galben. Învelişul din aur previne posibilele reacţii alergice, creşte conductivitatea magneţilor şi îi face să arate mai mult ca nişte bijuterii. Dimensiunea magneţilor şi tipul de înveliş nu afectează eficienţa dispozitivului.

Zerosmoke este ataşat pe o zonă specifică a auriculei urechii drepte (oamenii stângaci ar trebui să îl poziționeze pe auricula stângă). Nu este nevoie să îţi perforezi urechile pentru a ataşa magneţii. Aceştia sunt ţinuţi împreună de atracţia magnetică reciprocă.

Câmpul magnetic acţionează asupra punctului reflex al auriculei, care are ca rezultat primirea de către creier a semnalelor care blochează poftele de fumat.

Cum se utilizează magneţii

Poziţia exactă unde se vor ataşa magneţii pe ureche este indicată în instrucţiuni. Îţi sugerăm să porţi dispozitivul timp de 3-4 ore în fiecare zi, de preferat în două etape: dimineaţa şi seara. Cel mai potrivit este să utilizezi dispozitivul în timpul liber, atunci când organismul este mai relaxat.

Nu este nevoie să renunţi imediat la ţigări. Poţi continua să fumezi ca înainte sau să reduci treptat cantitatea. Dar trebuie să fii mereu atent la senzaţiile tale. Recenziile sugerează că, în cele mai multe cazuri, pofta de nicotină se reduce treptat şi într-o lună de zile dispare complet. Dacă nu ajungi la rezultatul dorit, îţi sugerăm să faci o pauză câteva zile și apoi să încerci din nou.

0785434666

Atunci când comanzi Zerosmoke, este important să fii conştient de faptul că acest dispozitiv nu este o baghetă magică care te scapă în mod miraculos de acest obicei dăunător. Adevărul este că prima dată trebuie să iei decizia fermă de a renunţa la fumat. Magneţii biologici te vor ajuta să faci faţă aspectelor psihologice ale renunțării, dar aceştia nu vor elimina dependenţa psihologică. De aceea, numai cei care şi-au fixat un ţel precis şi care sunt motivaţi vor reuși să atingă rezultatele dorite.